Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Csak azért gondoltam, mert a remakejeiknek általában más a címük. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
mondjuk: The Fighter's Revenge
:-)))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
Ja már látom! :-D
Nem sokat változtattak rajta. :-)
Oldboy (2006)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Te jó ég! :-(
Mi lesz a címe?

Blasta
Fákkk

Szerintem a se7en-nek nem lehet más vége. A Brad Pitt által alakitott rendõrkarakternek egyszerûen el kell buknia.

fifi
remakelik az amcsik, lesz nemulass!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Pont most tekintettem meg az Oldboyt! Kész! :-)

SPOLIER

Pont amikor a faszi elkezdi nézni az albumot és kezd rájönni, hogy a csaj a lánya, meg egyre durvább a zene, benyit apám, hogy kérek-e teát. Mondom köszönöm igen, de elég csúnya képet vágtam hozzá. :-D

SPOILER OFF

Amúgy tényleg nagyon frankó film volt, a vége nagyon jó, kikészültem. :-)

9/10

PetruZ
Ilyen szempontból talán az Oldboy-nak van a leghosszabb és legkegyetlenebb ending-je. 😊 Kábé 15-20 perc full feszültség, ami a fotelbe szegezi a nézõt, egészen a legutolsó filmkockáig. Mestermû.
Blasta
Hát az sem egy esti mese, az tény :-)

Iori
most mar megjegyeztem 😛

ha csak az endinget nezzuk nalam az Oldboy mindenkit lever...

I love this game!

Blasta
Kevin Spacey-t meg illene ismerni.

Blasta
Érdekes. Szvsz ez az egyik legütõsebb végû thriller...

Nálam ez 10/10-es film. Szvsz a vége is így volt jó. Kevin Spacey(John Doe) tényleg nagyot alakít, mondjuk ez majd minden filmjére igaz.😊

Iori
Se7en:

Egy ket ismerosomnek nagy kedvence ez a darab, vegre en is meglestem.
Picit csalodott vagyok, vhogy tobbet vartam a filmtol. Foleg a vegen, csalodtam a csattanoban (vmi bonyolultabbra szamitottam). De lehet hogy az egesz sztorihoz ez a "vege" illett a legjobban. Viszont Brad Pitt meg Morgan Freeman nagyszeru paros volt, meg a John Doet alakito urge is szuper volt. A tortenet tetszett, de tobbet vartam az endingtol. Es nem utolsosorban a sminkesek is qrva jo munkat vegeztek (ha tenyleg smink volt). Ending miatt 7,5/10.

I love this game!

- Ong Bak -
A harcjelenetek többsége nagyon jól meg van csinálva, de mint film nem nagy szám. 6,5/10

Bucser
A The Longest Yard (gy.k: Csontdaráló) eredetijét néztem meg tegnap.. az sem volt olyan rossz film a mga idejében😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Alapfilm az tutkó, soxor láttam, de ûber !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
este porszivozas utan, mikor befujtam illatositoval a szonyeget, elsutottem ugy magamban, halkan hogy: ajem not csocso enimor!
anyam meg hallotta es majdnem megpusztult a rohogestol😄😄😄😄

( vele lestem meg)
Jano
Az az, nem írtam, hogy nem a matinében volt. 😊
Tetszett, tényleg elég félelmetesek voltak a hínárszörnyek, izgi volt a hangulata, meg a góréjuknak a féreg képe, mikor épp emberformát vett fel. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sir Quno Jedi
Mikor a démoncsóka kijön a rekatorból és beül füstölögve a kamionba ! Vagy mikor megállítják a zsaruk ! Jíhá !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Total Recall-t 11-szer láttam anno !!!

fifi
de ez szombat vagy vasárnap délelõtttönként ment mint "matiné"... Emléxem én is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
viszont a total recall meg nemet.. bazz nem hiszem el
CSOCSO
Nah meglestem a Howard a kacsat

Hat szerintem hatalmas meg most is!!!!😄😄😄
jo oke latszik rajta hogy nem mai... 86 os paze😊 de k*rvajo volt ujra meglesni!😄

/virul/
Jano
Le is írtad a címét. 😄
A hegy gyomrában, ausztrál sorozat. Kúlos volt. 😊

Blasta
Fúúúú baze ez nekem kurvára ismerõs, de csak pár kép ugrik be, semmi konkrét :-D

De amitol gyermekkoromban fostam mint allat annak nemtom a cimet 😊
Egy sorozat volt. 2 ikertestver (fiu, lany) es egy oregur. Valami kovet kellett fogniuk folyamatosan (a srac kezet mindig egette) es be kellett dobni valami hegy gyobraba. A szomszed "csalad" meg valami foldonkivuli bagazs volt mindig atalakultak valami trutymova 😊 Maszkaltak a nagy fekete autoval.

Legutobb a koleszba beszeltunk a sorozatrol es mindenkiben felszinre tortek az emlekek. Mindenki azt mondta hogy kemeny parazasok voltak a sorozat alatt 😊

Nah lehet hogy ha ujra megneznem akkor csak nevetnek es egy kedves emlek oda.

Interceptor, Mad Max mind mind utos meg maig 😊

maozedong
The Machinist

Nagyon tetszett, a környezet, a figura jól ki volt dolgozva, maga a történet nem nagy szám, jópárfilmben voltmár hasonló tréfa, viszont a történések eltaláltak.

9/10

Resurrection!

CSOCSO
hat hja.. felek tole.. de azert meglesem😄 mindjart neki is ulok😊
Bandew
Én meg tudom nézni a régi nagy kedvenceket úgy, hogy élvezzem, egyszerûen csak újraélem az élményt hiába pocsék. :-)

Bandew
Howard a kacsa atomsirály! :-)
A legjobb rész amikor tojást szolgálnak fel neki, õ meg kiakad. :-D

Blasta
Ettõl én is fostam, de a Te érdekedben ne nézd meg újra, mert csak a kiskorodban átélt élményt fogod lerombolni.
(elég gáz az a film mai szemmel nézve. Én véletlenül belefutottam nemrég vmelyik magyar csatornán és hamar kikészültem tõle)

CSOCSO
mar toltom is😄 ket cd-s
CSOCSO
Az!😊 mar meg akartam szerezni jo ideje😄

fuuu de fostam ettol:
Aaaaaz mekkora!!!
Egyik kedvencem volt kölyökkoromban 😊)

CSOCSO
bocs.. viccnek szantam
CSOCSO
LOOOOOOOOOOOL!!!!! megtalaltam a howard a kacsa c. filmet😄😄😄😄😄 nemsokara letoltom
Jano
Arra nem gondolsz, hogy esetleg évek óra ismerik, és ugratják egymást?

Csak nézz körül egy pár fórumban....
Jano
Nem, ez a tipikus magyar általánosítás. 😄

Na ez a tipikus magyar fórumozás: megsérteni másokat és kötekedni.
Nem az utolsó célpontra céloztam. Volt elõtte egy másik.
Iori
spoiler:

bezartak kingpint, bullseye korhazban van es el, az ujsagiro nem leplezte le ki daredevil

I love this game!

Es mi a vege?

Iori
az

Daredevil Director`s Cut:

Nagyon regen lattam (mikor kijott) a rendes mozis valtozatot, ugyhogy mar nem igazan emlexem hogy mik voltak benne, de sok nem maradt meg. Egyszer nezheto popcorn muvi volt.
MA meglestem a DCt, sztem egy elegge tiszteseges kepregeny atirat. Sztori szepen volt levezetve, a fenegyerek flashei (mikor nem lat es erzekli a kornyezetbol) remek CGI munka. A szineszi garda valogatas nem volt a tokeletes, sztem Ben Affleck elegge rusnya volt benne, Jennifer Garner se volt akkora nagy szam :\
Messze van meg az X-Men szinttol, meg a Pokembertol is, de erdemes megnezni annak aki szereti a kepregenyes filmeket

7/10

I love this game!

CSOCSO
pisztos a nagypapaja az volt
CSOCSO
a bugimen meg alapbol egy szar film..
Bandew
Honnan tudod milyen egy bérgyilkos?