Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Oroszok, ukránok....stb.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
War of the Worlds: 7.0 / 10
Fantastic four: 6.0 / 10
House of Wax: 5.3 / 10
Hostage: 7.2 / 10
Boogeyman: 5.8 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Az elozo kettonel sem volt... Bar ez nem mentseg reszemre.)
A másodikra nem emlékszem... :)
A harmadik meg... volt már itt róla szó. Végülis sötét volt, látni, hogy Max oldalra lép... sztem még belefér. :)
Én nemrégen láttam a Collateral - A halál záloga címû filmet. Nekem a történet és a film hangulata nagyon bejött viszont három szemetszúró gagyiság van benne amivel szerintem elcseszték a filmet... Az elsõ kisebb amikor Vincent áramtalanítja az épületet de ennek ellenére a négersrác (Max) lifttel megy fel... A második amikor Vincent ráfogja a fegyvert a nõre simán le kéne hogy lõjje. Az egész film alatt egyik áldozatánál se szarozott hanem rögtön lõtt, de itt persze direkt nem lõtt hogy Max megmenthesse a csajt (tipikus amerikai gyagyi filmszarság:)). A harmadik az pedig, hogy a végén Max lelövi Vincent-et. Na ez a leggyagyibb az egész filmben. Oké rendben kielégszem azzal, hogy mindketten bekapnak egy-egy golyót és meghalnak, de az, hogy a béna néger aki egy órával ezelõtt még azt tanulmányozta hogy hogyan kell kibiztosítani a pisztolyt, lelõ egy profi bérgyilkost az teljesen irreális!!!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Zathura
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
5/5
nagyon jo kis film, kár hogy nem láttam már hamarabb,a képregény dömping közepette egy kis felüdülés a szellemnek is :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
itt
I love this game!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Baromi film lett volna ha a végén az utolsó nagy gyilkolászós jelenetben meghalnak mindketten... akkor azt mondanám, hogy 8/10 de így csak egy egyszerû nyírjunk ki sok statisztát mozi lett belõle.. 5/10 (csak pitt és jolie valamint néhány nagyon eltalált szóvicc miatt "Today I got Lucky (miutan a pasi hazaér és a napjáról kérdezi a felesége:)")
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Maga az alapszituáció nem rossz, de az alkotók biztos úgy gondolták, hogy ez, meg a színészek elviszik az egész filmet, hát nem. Sok minden korrekt volt, humor akció stb., de valami nagyon hiányzott belõle, ami megfogná az embert és odaszögezné a székhez. Többször is unatkoztam filmnézés közben. Felejthetõ. 5,5/10
- Fantastic Four -
Tetszett. Mondjuk én imádom a képregényeket, és a belõlük létrehozott adaptációkat, így nálam alapból elõnybõl indult a film. Nem vártam tõle az évszázad alkotását, így nem is csalódtam semmiben. Jól volt felépítve, semmit sem túloztak el vagy szorítottak háttérbe. Nem követték el azt a hibát amit a Pókembernél. Könnyed kis movie volt, egy estét megér. 7,5/10
Persze, ha meg az a bajunk, hogy a képregényhez tartja magát, akkor meg mi ez a sok modern cucc, golyóálló szerelés, meg anyámkínnya? Régen nem egy egyszerû kék/szürke hacukája volt?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyaltalan nem hasonlitom Burton filmjeihez a mostani Batman-t. Nem is szabad. Ez egy uj sorozat.
most néztem meg a moziban, még friss az élmény, de egyik szemem sír, a másik nevet. Miért? Íme:
SPOILEREK!!!
A Batman: Begins, mint önálló film:
9/10
Megvan a jó (BW), megvan a gonosz (Madárihesztõ, a kínai nevû), összecsapnak, gyõz a jó, mi kell még?
De miért a levonás?
Alfred miatt. Mikor Bruce 6-8 éves, akkor Alfred minimum 60-nak néz ki. Kb 2 év múlva egy évvel sem tûnik idõsebbnek <#idiota>#idiota>
A Batman: Begins, mint a sorozat része:
4/10
Íme, a Batman 5., vagy inkább 0. része. Így kezdõdött. De mireföl ez a rengeteg levonás? Íme:
Alfred, lásd fent.
Mikor a kiccsávó (Bruce) szüleit lelõtték, már vártam a mondatot: "Mondd csak, kölyök! Táncoltál már valaha ördöggel, sápadt holdfénynél?", azaz hogy Jack "Joker" Napier és társa megölik Wayne-éket. Nade hol a társ, és ki a franc ez a Chill?!?!? Ráadásul még meg is ölik O_O
Ezután ott van Gordon felügyelõ. Nem úgy emlékszem, hogy az elsõ részben még "haverok" lennének...
Aztán a design. Ha a végén nem utaltak volna ennyire nyíltan Joker-re, akkor semmi gond nem lett volna. Viszont túl nagy az ugrás a ruha, a kocsi, meg ilyesmik között e között, és az elsõ rész között, pedig alig telik el egy kis idõ.
Nameg mi a franc, hogy gordont beülteti a verdába, aztán hadd mendjen vele rombolni?! A BATMAN-ben a verda távirányítással szétkapta az ACP-et, itt meg nem tudja?
És végül a reflektor: kétszer is megkapja a Gotham-i rendõrség?! Pontosabban itt saját maguk csinálják, a Batman-ban meg a bõregértõl kapják? Na nemáááá...
Jó film lett volna, de a régiekben látott elõzményektõl való ekkora elszakadás miatt gyakorlatilag egy külön sorozat részének kéne tekinteni. Kár érte.
Rajongóknak ettõl függetlenül kötelezõ
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Thing, Prince of Darkness, és a They Live mellett az egyik legjobb filmje.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nah e erdekes kis film volt..
Neha izgultam,hogy mi lesz.. es persze neha kiszamithato volt egy ket dolog..
ettol fuggetlenul egesz jo kis filmecske..
olyan 6.5/10 es adnek ra..
talan tulsagosan hepi end.. vegulis tetszett a sztori meg minden de nem volt eleg kemeny es durva...
A vörös nap
Tipikus Charles Bronson os film, alap, olyan jó 30 éves lehet :) Kellemes vasárnap délutáni mozi.
Resurrection!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nincs túl nagy sztori, furfang, szokásos rémisztgetõs figura, sötét alagutak, menekülés -.-
Nem lenne rossz film, csak ez már a 1000000. ilyen film kb. Tipikus, Jaj de félõs film .. Szépnõ menekül a bumfordi nigával, közbelógatva egykét szilánkosra tört koponyával, vérfröcsögõs jelenetekkel,
Azért kap +3 pontot, mert a legvégén röhögtem rajta / spoiler / megmenekülés után a nõ ül szétcsúszva, a futásközben szétszakadt ruhában a metrómegállóban, és egy öltönyös fickó dob neki pénzt :9
4/10
Resurrection!
asszem ezen a hetvegen lesz a skeleton key premierje amerikaban
I love this game!
Más.
Nincs valahol valami olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy az általam kiválasztott film megjelent e már dvd-n és kölcsönözhetõ e?