Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sati84
The New Guy

Kellemes kis ökörködés, meglepõen érdekes, bár kicsit idióta film. Az idiótaság idõnként nagyon túllõ a célon, de azért összességében rendben van.

7/10

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

sweech
fasza film <#eljen>

Blasta
"Amikor tukorrel allnak szemben es sajat ellenseguket latjak. Mind kurva jo otlet. A film meg mindig kurva jo 😛"

ja, frankó ötlet amit aztán elcseszett azzal, hogy a két ellenség -akik mesterei a gyilkolásnak, kézi és egyéb fegyvereknek és amúgyis kb. 4-5 méter lehet a távolság- szépen belelõ a tükörbe, totálisan elhibázva egymást. Röhej.
Amúgy tényleg nem rossz film.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Csak hiszed. 😊 Szíves figyelmedbe ajánlom mondjuk a Hard Boiled-et. Az is Woo, csak még a hongkongi idõkbõl, amikor még nem k*rvult el Hollywood-ban. Ég és föld a kettõ. Az Ál/arc csak szánalmas másolata, utánzata ezeknek a korai mestermûveknek. 😊
Rafaelo
Jacket 8/10

egy ilyen tepsiben max 1 2 órát lehet kibirni mivel légmentes de a
többi oké

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
részvétem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Lattam a Batmant!!!!!1111

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al/Arc az HBO-n megy most. John Woo egyik legjobb filmje meg mindig 😊 A zenes gyilkolas (gyerek fulen a fulhallgato kozben a nep irtja egymast. Amikor tukorrel allnak szemben es sajat ellenseguket latjak. Mind kurva jo otlet. A film meg mindig kurva jo 😛

a.carkey
RRRrrr

Eza film címe ... Amúgy belga-francia film. Ritka nagy baromság. Az õskorban játszódik.

8/10

A medve nem játék.

B-13 a bûnös negyed 2005

Most néztem meg a filmet. Ismét egy egész jó kis francia film. Damien és Leito a két francia "Bruce Lee" - aki látta tudja mirõl beszélek.
A sztorija egész jó, nem semmi gettó van a filmben, és a kocsik is jók benne.

7/10

Jano
Haggy.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Komolyan? Jaj el sem tudod mennyire megnyugodtam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Jóvan.

Sephi
Battlestar Galactica -<#eljen><#felkialtas><#worship>

Megneztem a filmet es a 13 reszt. Azt kell mondjam hogy odabaszott rendesen a lelki vilagoban mert annyira megszeretem a szereploket es magukat a kulombozo esemenyeket hogy most hogy vege fizikai fajdalmat erzek a gondolatol hogy majd csak felev mulva nezhetem meg a masodik eveadot.

El kell hogy mondjam hogy minden idok egyik ,altalam gondolt , legjobb sci-fi sorozatat neztem vegig.

Túszdráma - egész yo vót! Pozitív meglepetés Brúsz papától.
7/10

PetruZ
Na, akkor lássunk egy bónuszt is, ami most kivételesen nem Miike - hanem Kitamura. 😊

Aragami (2003, http://imdb.com/title/tt0362417/)
Ha Ryuhei Kitamura, akkor Versus (esetleg Down To Hell, netán Godzilla - Final Wars), de az Aragami valahogy sokkal kevésbé ismertebb. Megvan ennek is az oka, de errõl késõbb. Lássuk dióhéjban, mit is láthatunk bõ egy órában:
Egy zivataros éjszakán két súlyosan sérült szamuráj kér bebocsájtást egy isten háta mögötti templomba. Egyikük hamar meghal, a másik viszont túléli, és csodálatosmód felgyógyul a halálosnak tûnõ sebeibõl. Vendéglátói, egy középkorú férfi és egy fiatal nõ, elég különösen, de barátságosan viselkednek vele. Különös maga a hely is, a templom, és a benne lévõ ismeretlen istenszobor. Még különösebb a középkorú férfi kérése: a szíves vendéglátásért cserébe csak egy dolgot kér - ölje meg õt párbajban. De meg lehet-e ölni azt az embert, aki a történelem egyik leghíresebb kardmûvésze - volt, több száz évvel ezelõtt... -, és most Aragami néven nem más, mint egy isten? Mi adhat okot erre? Aragami tudja a módját, és a szamurájnak rá kell jönnie: nincs más választása...
Nos, fura egy film ez. Tipikusan távol-keleti stílusú, sok beszélgetéssel, elmélkedéssel, hosszú hallgatásokkal és csendes, lassan hömpölygõ eseményekkel - no meg persze pergõ kardpárbajokkal. Fura azért is, mert mindösszesen öt szereplõje van, de ebbõl egy a második perc környékén megmurdel, egy pedig csak a legvégén tûnik fel. De a legfurább Aragami története, ami csak lassan-lassan bújik elõ a célozgatások, közhelyekkel és keleti bölcseletekkel tûzdelt párbeszédek közben. A film vége pedig nagyon ott van, bár regényben/novellában olvastam már hasonló csavart.
Értékelés: 7/10
Ui.1.: Csak japánfilm rajongóknak, a többiek kb. félóra után lehet, hogy feladják. Viszont akik a GITS-féle "mindig-közhelyekben-beszélek-mer'-azt-zabálják-a-nyugatiak" stílust várják, ne nézzék meg, számukra ez már túlságosan is puritán lesz, amihez le kellene szállniuk a lila gõzû filozófikus magasságokból. 😊
Ui.2.: A filmtörténelem egyik legjobb kardozós jelenete van a film vége felé, amikor sötétben harcolnak, és csak a kicsapó szikrák világítják meg õket. Gyönyörû...
Sephi
"Bocsesz, tegnap éjszaka a Rekka után már túl fáradt voltam, hogy még írjak is róla valamit, szóval most bepótoljuk az elmaradásokat."

Semmi baj!

PetruZ
Bocsesz, tegnap éjszaka a Rekka után már túl fáradt voltam, hogy még írjak is róla valamit, szóval most bepótoljuk az elmaradásokat.

Full Metal Yakuza (1997, http://imdb.com/title/tt0299910/)
Takashi Miike barátunk ugyan már bebizonyította az Izo-val és az Ichi-vel, hogy mindenre képes, de azért nem árt megnézni azokat a filmeket sem, ahonnan elindult a perverzitás és a gyilkos vérfürdõk belekkel szegélyezett, meggyalázott nõkkel kikövezett cuppogós ösvényén (ehh... 😉 ). Az FMY is ebbe a sorba tartozik, kinõve a gengszerfilmekbõl, de még nem elérve az Ichi-ben látottakat.
Hõsünk, Hagane, - mint a Miike filmek egy részében - az abszolút lúzer. Gyerekkora óta jakuza akar lenni, de az öccse hamarabb kerül be a szervezetbe, mint õ maga, és késõbb, mikor végül csak bekerül õ is, olyan dicsõ feladatok jutnak a számára, mint például a vécépucolás. Gyáva, megalkuvó természete miatt még az egyszerû utcakölykök is megvetik és megszégyenítik, és a nõkkel is elég gyatrán áll. Egyszer, hét évvel ezelõtt találkozott egy klán végrehajtójával, aki rábíz egy pénztárcát, hogy õrizze meg a számára. Õ, Tousa, volt az egyetlen, aki egyáltalán valami érdeklõdést tanúsított iránta. A végrehajtó most szabadul börtönbüntetésébõl, és hõsünket éri a megtiszteltetés, hogy az autóját vezesse. Mint kiderül, nem véletlenül. Tousa ugyanis hét évvel ezelõtt megölt egy fõnököt, és a klánja bosszúért kiált. Hagane tökéletes balek, akiért nem kár, így a klánja odadobja koncként, Tousa mellett. A bérgyilkosok annak rendje és módja szerint végeznek is velük...
De mi az? Mi történik? Hagane egy ismeretlen helyen tér magához, és valahogy furán érzi magát a testében. Kiderül, hogy egy õrült doki megvásárolta a holttesteket a feketepiacon, és egy félig ember - félig gép kiborgot eszkábált belõlük, csak az elõnyös tulajdonságokat megtartva. Így kapja meg Hagane Tousa hátát, kezét, lábát, szívét - és méretes szerszámát (Miike különös gondot fordít az ilyen részletekre 😊 ). Az érzelmeket, mint felesleges dolgot, a doki gépi úton kiiktatta belõle. Páncélborítása szinte áttörhetetlen, ereje sokszorosa az emberinek, és gyomra már csak közönséges fémhulladékokat dolgoz fel energiává. Ez a Hagane már nem az a gyáva lúzer, akinek ismerik. Ezt a Haganet már nem gyötri lelkifurdalás, és emberisége utolsó morzsáival véres bosszút fogad elárulóik ellen, akik még Tousa szerelmét is elrabolják és kegyetlenül megkínozzák...
Nincs mit hozzátennem. Nagyon durva közelítéssel japán Robocop - Terminator rip-off-nak mondhatnánk, de a másik oldalról, egyedi Miike stílusban, felismerhetõ késõbbi Ichi jegyekkel.
Értékelés: 7/10
Ui.: "B"-rajongók figyelmébe ajánlom a nyelvelharapós-meghalós, kikötözéssel fûszerezett nekrofil jelenetet... 😉

Deadly Outlaw - Rekka (2002, http://imdb.com/title/tt0352465/)
Bár ez egy újabb Miike film, köze nincs a fent említett "vérvonalhoz". Itt inkább megpróbál visszanyúlni a korai jakuzás-triádos bandafilmes stílusához, több-kevesebb sikerrel, bár ez sem az a kimondottan hagyományos filmek sorába tartozik.
A fõszereplõ, Kunisada, itt most nem egy lúzer, hanem pont az ellenkezõ véglet: egy koreai-japán félvér, egy bizonytalan lelki egyensúlyú jakuza, aki a börtönben tudja meg, hogy az apját, aki klánfõnök volt, megölték. Mikor szabadul, klánja nem akar háborút a gyilkosokkal, és ebbe látszólag Kunisada is belenyugszik. A két klán közötti feszültség elsimítására felkért közvetítõ klán viszont finoman elkezdi kavarni a sz*rt, minek következtében sikerül rávennie Kunisada-t, hogy beteljesítse bosszúját. De elkövetnek egy hibát: úgy hiszik, a vad jakuza csak egy távvezérelt fegyver, akit a használat után szét lehet szerelni, és el lehet tüntetni. Kunisada viszont életben marad, és elszabaduló dühét csak ellenfelei vérével tudja lehûteni...
Átlagos, ide-oda kavarós, eléggé zavaros hátterû gengszterfilm, ami különösebb súlypont és kitapintható tömeg nélkül hömpölyög másfél órán át, és még a vége sem különösebben izmos. Vannak benne túlzó jelenetek (pl. egy vállról indítható RPG nemigen tud elintézni egy egész irodaházat...), felkapott, majd érthetetlenül eldobott történetszálak (pl. a két koreai csaj szerepe), pár jobb akció (pl. amikor Kunisada egyedül, egy szál feszítõvassal ver szét hat ember, de szó szerint 😊 ), sok klánok közötti kavarással (elsõre nem is fogtam mindent, hogy ki kivel van), semmi több. Nézhetõ, de nem Miike legjobbja.
Értékelés: 5/10
Ui.: Néminemû nemi elhajlás azért ebben is akad, ld. pl. az egyik fõnököt, aki állandóan sz*patja magát, és van két homi szabadúszó bérgyilkos is. 😊
jointeer
propaganda lesz ez is

köcsög

Pedig szerintem teljesen egyértelmû, hogy pörl hárbor után a wtc lesz az amerikaiak második nagy hõseposza.

Loál János
htxvmcfglk -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Letöltöm neked, kiírom téfétére meg cédére meg kazettára, hogy bepótolhazsd!!!!44444

Loál János
Ááááá, nincs Hácsbéóm! D:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Akinek esetleg lehetõsége van HBO-t nézni most, akkor láthatja -szerintem- a világ legrosszabb hálivudi filmjét amiben ráadásul igen komoly sztárok játszanak!
Aki még nem látta a BUSSZÚÁLLÓKAT az ne hagyja ki semmi pénzért! :-)))

Sephi
Sehr gut kino!

jointeer
butterfláj hatás?

köcsög

Sephi
Pfoai de regiaz a muvi 😄

Az én kis falum

nagyszerû cseh békebeli vígjáték.Esküszöm tízszer többet lehetett rajta nevetni mint a mai gagyi vígjátékokon(tisztelet a kivételnek)...

Sephi
Gondolhatod. De majs csak 5-6 ev mulva.

Bandee1987
A Soha többé háborút! címû film egész jó volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

magus
lesz film nicholas cageval 911 rol aminek fo temaja az amerikai hosiesseg? ha behozzak magyarorszagra en felakasztom magam fejbelovom magam es felgyutjom magam mikozben leugrom vhonnan

CSOCSO
tegnap megneztuk a fortress-t valami uber regi kb 15 eves film Christopher Lamberttel. egesz jo volt ez annak idejen.. ma meg amasodik reszet nezzuk meg ami csak 6-7 eves kb
Jano
A Freddy vs. Jason egy egyszerûen mókás slasher, a Seed of Chucky viszont egy egész korrektül kivitelezett geghalmaz, csomó utalással régi, nagy filmekre + töménytelen baromság. Filmtörténetileg állnak csak hasonló szinten. Azaz sehol. 😊

CSOCSO
nekem se jonnek mar be ezek az eroltetett filmek.. meg ott van a jason vs freddy.. az mekkora loalszar😊 mondjuk az uj chucky film tuheto lett😊)
Ezentul a neved legyen Glenda!
Mi megorultel? nem latod hogy ez egy fiu? a Neved Glen lesz😊
sweech
bár már nem emlékszek hogy milyen volt 😄D

fifi
<#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sweech
nekem nem jött be

fifi
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

max neked nem jött be...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sweech
szar film :c

jointeer
texászi láncfûrészes-the texasian chainsaw massacre

köcsög

sweech
szerintem én attól féltem amikor az a zöld zabáló paca falt a folyosó végén aztán észrevette a csávót és elkezdett felé repülni...lehet hogy még most is félnék attól 😄DD

PetruZ
Most nincs idõm, de este jövök majd egy Full Metal Yakuza-val, meg talán a Deadly Outlaw - Rekka is nagyító alá kerül. 😊
Sir Quno Jedi
Az tényleg nagyon pofás film, a jó színészek teszik azzá !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

STREEX
Titkos gyilkos mama.Nagyon nagy ez a film.Csak azt nem tudom a mai napig hogy a valódi történet hogyan végzõdött.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Az jo volt.

CSOCSO
volt meg egy jo kis film.. az is ilyen fekagyilkolos volt kisse..
Ha olni kell- ez volt a cime..
CSOCSO
ez olyan mint a volt sulim.. ha figyelsz az oran le se szarjak..de ha megnyikkansz mar bunti meg igazgatoi...
CSOCSO
voltak?? rosszabbak voltak!... de errol te is tudsz nem?? szerintem milyen lehet olyan vilagban elni ahol egy rohadt helyre nem mehetsz be mert mindenhol WHITE ONLY... buszon nem ulhettel akarhova... tiszta lol volt
CSOCSO
kusss paszmek😊
Sephi
Kapta' buntipontot bibibi 😄DDD