Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War of the World: Amit ki lehetett hozni a történetbõl azt kihozták, minden a helyén 10 / 7.3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezen kb 3 percet rohogtem. Hogy lehet ekkora hulyeseget irni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Yopofa volt. Némi ötödik elem feelinggel...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
alig erdemli meg de 7/10
kicsit keves volt kicsit rovid...
???
forditott rendszer van nalad?? 9/10??? marmint 1/10.. nem???? jeeezusom!
Vegre!!! A 2. resz utan ugy alltam fel hogy nem szabad itt abbahagyni. Kimerithetetlen a tema. Aki egy kis brutalis verengzesre vagyik annak soha nem lesz elege ebbol a film tipusbol. Persze ha mindig minosegi lesz a halalok kivetelezese es otlete 😄
Az elso rohadt jo volt. A masodik brutalisabb es kegyetlenebb. Story az nincs egyik reszben sem, de nem ez a lenyeg. 😄
Ugyanaz rendezi mint az elso reszt.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Akció-vígjáték, sok lövéssel, robbanással és nem kevés humorral.Kb. az, amire a bemutató alapján számítani lehet.Nézhetõ, vicces, szórakoztató.
7/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a sznobok nem jrnak plázába, hanem csak régi mozikba, meg art mozikba
és filmvilágot olvasnak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a HMPLX-eket jobban szeretem
ezért vagy koradélután megyek moziba (bár akkor ugye jóeséllyel tele van kiskölökkel, na azok sem jobbak) vagy éjszaka, akkor a nézzünk valamit este plázanépek már nincsenek ott
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Elég érdekes film volt, bár csak két nekifutásra tudtam végignézni. Végre talán Jet kilépett a "örök karatehõs" címszerepbõl, mert itt egy kicsit más oldaláról is megnézhetjük. Nekem tetszett.
7/10
A westend amúgyis ezeknek a tipusoknak a gyûjtõhelye, így inkább kihagyom, van még mozi ezen kívül.
amugy az sw3 nal meg itt amerikaban is bejott egy gadzsi aki elmondta hogy ez az sw3 szal illenek kusba maradni.. merthat itt mindenki kozbetapsol. kozberofog.. kozbefutyul meg kozbebeszel... szoktak is.. de az sw3 nal gyonyoru kuss volt!!
inkabb szedjed le a filmeket anetrol es nezd meg otthon.. en is ezt teszem.. hangrendszer/videorendszer fasza..szal meg jobban is elvezem mint a moziban.. baze a multkor a mr and ms smith filmet stereoban adtak le.. azthittem felgyujtom a vasznat amoziban😞(((((((( persze a legtobbszor csak a bemutatok kurvajohangosak, duborognek.utanna a film meg felhangero😞 ruhellem...