Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Nem, konkrétan a westendben már megesett ilyen 1x 2x.
A westend amúgyis ezeknek a tipusoknak a gyûjtõhelye, így inkább kihagyom, van még mozi ezen kívül.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
a legjobb mikor az alien vs predatoron 3 gyerkoc fogocskazott a moziteremben.. gecc nem hittem el!!!
amugy az sw3 nal meg itt amerikaban is bejott egy gadzsi aki elmondta hogy ez az sw3 szal illenek kusba maradni.. merthat itt mindenki kozbetapsol. kozberofog.. kozbefutyul meg kozbebeszel... szoktak is.. de az sw3 nal gyonyoru kuss volt!!
CSOCSO
😊))))))))))
inkabb szedjed le a filmeket anetrol es nezd meg otthon.. en is ezt teszem.. hangrendszer/videorendszer fasza..szal meg jobban is elvezem mint a moziban.. baze a multkor a mr and ms smith filmet stereoban adtak le.. azthittem felgyujtom a vasznat amoziban😞(((((((( persze a legtobbszor csak a bemutatok kurvajohangosak, duborognek.utanna a film meg felhangero😞 ruhellem...
Sephi
Te azert nem mesz tobbet egy moziba mert 1x megesett hogy megzavartak muzizas kozben?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Regen ilyenkor bejott a jegypenztaros neni a zseblampaval es szolt nekik 😊

Film alapötletnek még el is menne a dolog.
Lebilincselni õket a székeikhez, bekötözni a pofájukat és mûvészfilmeket nézetni velük naphosszat, szünet nélkül.

Blasta
Gondolkoztam rajta, hogy visszakérem a jegy árát, dehát nem a mozi tehet róla, hogy tapló, suttyó, iq fighterek is kicsengetik a jegyek árát.
De tenni kéne ezek ellen vmit, mert ez botrány!!!!

Blasta
Na ebbe be kell szálnom! :-)

A minap -vesztemre- a westendbe mentem mozizni. Egyedül, elég késõn, reméltem nem lesz gáz. Nem jött be. A Farkasok birodalmára ültem be (ami amúgy semmi extra) de NEGYED órával kezdés után betántorgott HAT DARAB, KOPASZ, KONDITERMEK BÜSZKESÉGE (a szokásos nyáresti szerkóban: feszülõs nyári pulcsi, 3/4es narancssárga halásznaci, tangapapucs) és helyet foglaltak a vászonhoz legközelebbi üres sorban, ami csak az övék. Az egész filmet végigdiskurálták, de olyan hangerõvel, mintha kocsmában ülnének (nem vicc), egy cseppett se halkították egész végig. Film eleji beszólások: BAZZE, EZ FRANCIA? FELIRAÍTOS???? BAZZE!
Mivan bazze, én még egy sort sem olvastam, HUUUHHAA HUHHAA....

Egész végig különbözõ forgatókönyveket agyaltam ki a rituális, helyszínen történõ kivégzésükre, a filmet cseppet se tudtam élvezni, végig ezeken a csokkereken rájt az agyam. Persze senki nem mert hozzájuk szólni, amivel õk tisztában is vannak valszeg, hogy Õk a tápláléklánc csúcsa, az uralkodó faj a plázákban!

Többet a westendbe SOHA nem megyek moziba!!!!!

Ezek sem voltak köszönõviszonyban se az alaptrilógiával... Olyan fasságokat kérdezgettek egymástól, hogy legszívesebben megkéseltem volna ott helyben az egész bagázst. Egyrészt a pofázásért, másrészt az íkútlanságért... Idióták!

sweech
errõl a melleted dumálásról jutott eszembe...eccer néztük moziban a T3-at, és ült mellettünk egy pár. a csajnak fingja nem volt hogy mirõl szól a Terminátor, ezért elmagyarázta neki a pasi: Az a John Conor egy olyan számítógépzseni, aki befolyásolni tudja a jövõt.

Mike at home
szvsz Kapribogyo jo szinesz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SW3.
Végre ezen is túl vagyok. Sok okosságot nem tudok mondani. Fõleg mert bosszantott, hogy mellettem egy tahó g.ci paraszt meg a qrvája végigbeszélték és kommentezték a filmet.
De ettõl függetlenül sem volt valahogy igazi a dolog. Mintha az összes filmkészítõ fejéhez pisztolyt tartanának mostanság, hogy egyaránt olcsó, szirupos, közhelyes és semmitmondó jelenetekbõl építsék fel a történeteiket.
Tragikus.

Rafaelo
azé jessica alba nemrossz 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Vagy ennyire jó?

Rafaelo
ennyire s z a r ?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

STREEX
Fantastic four.
Nálam csatlakozott az elektrához a macskanõhöz és a daredevil-hez
4/10

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Tegnap megnéztem a The Diary of Ellen Rimbauer (Ellen Rimbauer naplója) c. filmet. A film megfelelt az én és más Stephen King rajongó elvárásainak, miszerint ha valaki látta a Rose Red címû kétlemezes SK filmet, akkor ezt is feltétlenül nézze meg, mert ez a film a Rose Red elõzményeit mutatja be! Pl. azt, hogy hogy borult el John Rimbauer elméje, miként lett egyre jobb barátnõ Ellen és Sukeena, hogyan születtek a gyerekek és hogyan esett ki az torony ablakán John...
SK rajongóknak kötelezõ!
I.C.ram
Ja ez a rizsa szöveg, amit lenyomnak a "sztárok" a médiának. Egyszerûen nem volt más szerep, és kellet a pénz, hogy fizetni tudja a rezsit.
Sati84
Nekem nem tetszett a New York Bandái, én végig untam, de nagyon. Nálam 4/10...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Aviator!!! Mekkorat jatszik benne 😊

desigo
A Marvin szobáját nem vágom.Éredemes megnézni?Mirõl szól?
desigo
A kapjel ha tudsz az nagyon jó kis film!!!
Mind közül a legértéktelenebb szerepe.
Távolról sem egy kaliber mondjuk a Kapj el, ha tudsz-szal... vagy a Marvin szobájával. Stb stb...

desigo
Titanic RULEZ!
<#vomit><#vomit><#vomit>
desigo
Majd 50 évesen kinövi 😊
Szerintem az a film úgy yo, ahogy van. A vége, a záró képsorok a temetõrõl nagyon ütöttek.
DiCaprio yo színész. Kár hogy még mindig olyan kölyök arcú tinibálvány. Sokkal többre lenne hivatott.

desigo
New York Bandái
Nagyon hosszú film(fölöslegesen).Az elejét még nagyon untam de a vége felé már egyre jobban tetszett.
7/10
Blasta
Hát igen, én is ezért szokok elvállalni sokmilliós melókat, hogy az unokaöcséimnek kedvezzek, mi mást csinálhatnék? :-))))

Szerintem a Gorilla bácsi, nem volt annyira rossz.

Én azt olvastam azért vállalta el a film fõszerepét Vin Disel, mert az unokaöccsei nem ülhettek be az eddigi filmjeire mert mind korhatáros volt és az õ kedvükbe akart járni.

The prince and me.
Kellemes kis limonádé. Egynek elment.
2/10

Nem akart beskatulyazast Diesel (atomizom gyilokmen) es ezert vallalta el. En nem lattam a filmet de a csavo jol gondolkodik. Jatekfejleszto cege is van.

Sil3nt
én is angolul néztem, és tényleg vicces volt, hogy hova süllyed egy sztár ezzel a peter panda táncal....én éreztem magam kínosan 😊

Sati84
Szerintem a 2/10 túl szigorú, én az elõbb adtam egy 3/10-et a Már megint egy dilis amcsi filmre... Dehát különbözõek vagyunk. Én eredeti nyelven néztem, és a Peter Panda dance az például jó volt :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sil3nt
The Pacifier

hát nemtom Vin Diesel hova sülyedt, de nem volt nagy szám. Természetesn családi vígjáték, de semmi több, nagyon átlagos.
2/10

Hitch

meggyõzõen jó, jó kikapcsolódás, nem csalódtam Will Smithben sem, néha nem odaillõ poénok, de egészében szép kerek jó vígjáték. 8/10

Dynamic
Nem lehetne a WoTW topikban kitárgyalni?Ráadásul szépen el is maradoztak a "SPOILER" feliratok.<#ejnye1>
Sephi
Sok a duma!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
mikrohullámú fegyvereik már az amcsiknak is vannak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nekem a birodalmi kutasz droid jutott eszembe elõszõr róla 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
Az 53-asban azért látszott a hõsugár, mert elõször kipróbálták úgy, hogy csak fellángolnak az emberek, majd kicserélik õket egy kiégett csontira, de az nem volt elég "drámai", ezért lesenemszarták a könyvet meg a rádiójátékot és láthatóvá tették a halálsugarat. A film ugye más elemeket követel meg, ez még bocsánatos. Ugyanígy a lélegzõ lényeket megfojtó, fekete, mérgezõ füst sem jött be látványilag, így inkább...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én a "lézert" idéztem csak.😊 Az 53-as filmben sem lézer volt, hanem látszatra a mostanihoz hasonló egyre táguló sugárnyaláb, ami hamuvá izzított mindent. A nevét nem tudtam mert asszem egyik filmben sem említik, a könyvet meg nem olvastam.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sir Quno Jedi
Az nem lézer, hanem HEAT RAY, azaz hõsugár-fegyver ! Úgy jársz benne, mint egy baziméretû mikrosütõben ! Ezenkívül eredetileg az idegenek a vastag, fekete, mérgezõ felhõt is fegyverként használják, amit a tripodok kibocsátanak, de a filmfeldolgozásokban erre nem fektettek különösebb hangsúlyt. Ráadásul a heat ray elvileg láthatatlan (a könyv szerint), de ugye az nem lenne elég látványos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A lézeres lövöldözés utalás lehetett az régi filmre (vagy mindkettõ átvette a könyvõl - nem olvastam így nem tudom). A lövöldözés megvalósítása, a 3 végtagú idegenek, a pincében a csáp "lefejezése", a végén a tripod kinyíló ajtaja és a haldokló idegen kezének kicsúszása azon, satöbbi mind szerepeltek az '53-as filmben is, elképzelhetõnek tartom hogy tisztelgésképp tették bele ezeket.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sir Quno Jedi
Madamiszkááár ! Jó volt, de nekem kissé uncsi, klissés és fõleg az eleje vontatott. A karakterek felszínesen kidolgozottak animációban, a zsiráf már-már szánalmasan kommersz, mert "mindig kell egy idióta a csapatba". Nehéz azonosulni a karakterekkel (a zsiráf, az oroszlán és a zebra szerintem tökre unszimpi), a lemúrok és talán a víziló van jól eltalálva, néha azok sem. A vége meg érdekes, hogy szerintük a hal az nem hús és azért senkinek sem kell brutálsan meghalnia ! Ja...

Nekem nem ez lesz a kedvenc "animációs" filmem, de a gyerekeknek bejött !

Sir Quno Jedi
Into The SUN Seagal bácsival...hát...khmm... Végülis nézhetõ, édekes helyekre kalauzol és végigpofázzák nipponul, úgyhogy... De aki megnézi, ne engem üssön utána !

Rafaelo
a vége uncsi

I.C.ram
Ja vizsgálják a bacikat ,de esély nicns rá, hogy mindet megtalálják, hisz még a földön sem ismerik mindegyiket!
Ez a masik idegen faj nem is rossz. Annakidejen a FreeSpace jatek introjaban volt egy ilyen csavar (Elso olyan intro amit tatott szajjal neztem).

Ott igaz Orosz/Amcsi urhajos vadaszok egymast irtottak az urben es egyszer csak az orosz gepet lelotte egy lathatatlan mozgo valami es ramaszott az amcsi gepre 😊 Nagyon komoly volt.

A lenyeg, hogy jobban tetszett volna a tortenet ha egy masik faj lep be a kepbe 😊

Mike at home
meg azt gondoltam az idegenek kb. olyanok lesznek mint amikor mi figyeljuk a termeszeket
szal kicsit nagyobbak 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
gondolom vmi tabornok vagy akarki, aki az egesz projekt vezetoje volt, otthon kapott a pofajara 😊

en egyebkent a film alatt azt gondoltam, hogy a szokasos happy end ugy kovetkezik majd be, hogy az idegenek konkurensei nem nezik jo szemmel a Fold elfoglalasat

arrol ne beszeljunk, hogy mekkora benasag volt ilyen lezeres oriasvackokkal lodozni
mi emberek ezt maskepp csinalnank, dirr, durr par atom mindenhova, nem kell lacafacazni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]