Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tenni kéne ezek ellen vmit, mert ez botrány!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A minap -vesztemre- a westendbe mentem mozizni. Egyedül, elég késõn, reméltem nem lesz gáz. Nem jött be. A Farkasok birodalmára ültem be (ami amúgy semmi extra) de NEGYED órával kezdés után betántorgott HAT DARAB, KOPASZ, KONDITERMEK BÜSZKESÉGE (a szokásos nyáresti szerkóban: feszülõs nyári pulcsi, 3/4es narancssárga halásznaci, tangapapucs) és helyet foglaltak a vászonhoz legközelebbi üres sorban, ami csak az övék. Az egész filmet végigdiskurálták, de olyan hangerõvel, mintha kocsmában ülnének (nem vicc), egy cseppett se halkították egész végig. Film eleji beszólások: BAZZE, EZ FRANCIA? FELIRAÍTOS???? BAZZE!
Mivan bazze, én még egy sort sem olvastam, HUUUHHAA HUHHAA....
Egész végig különbözõ forgatókönyveket agyaltam ki a rituális, helyszínen történõ kivégzésükre, a filmet cseppet se tudtam élvezni, végig ezeken a csokkereken rájt az agyam. Persze senki nem mert hozzájuk szólni, amivel õk tisztában is vannak valszeg, hogy Õk a tápláléklánc csúcsa, az uralkodó faj a plázákban!
Többet a westendbe SOHA nem megyek moziba!!!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Végre ezen is túl vagyok. Sok okosságot nem tudok mondani. Fõleg mert bosszantott, hogy mellettem egy tahó g.ci paraszt meg a qrvája végigbeszélték és kommentezték a filmet.
De ettõl függetlenül sem volt valahogy igazi a dolog. Mintha az összes filmkészítõ fejéhez pisztolyt tartanának mostanság, hogy egyaránt olcsó, szirupos, közhelyes és semmitmondó jelenetekbõl építsék fel a történeteiket.
Tragikus.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Nálam csatlakozott az elektrához a macskanõhöz és a daredevil-hez
4/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
SK rajongóknak kötelezõ!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Távolról sem egy kaliber mondjuk a Kapj el, ha tudsz-szal... vagy a Marvin szobájával. Stb stb...
DiCaprio yo színész. Kár hogy még mindig olyan kölyök arcú tinibálvány. Sokkal többre lenne hivatott.
Nagyon hosszú film(fölöslegesen).Az elejét még nagyon untam de a vége felé már egyre jobban tetszett.
7/10
Én azt olvastam azért vállalta el a film fõszerepét Vin Disel, mert az unokaöccsei nem ülhettek be az eddigi filmjeire mert mind korhatáros volt és az õ kedvükbe akart járni.
Kellemes kis limonádé. Egynek elment.
2/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
hát nemtom Vin Diesel hova sülyedt, de nem volt nagy szám. Természetesn családi vígjáték, de semmi több, nagyon átlagos.
2/10
Hitch
meggyõzõen jó, jó kikapcsolódás, nem csalódtam Will Smithben sem, néha nem odaillõ poénok, de egészében szép kerek jó vígjáték. 8/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nekem nem ez lesz a kedvenc "animációs" filmem, de a gyerekeknek bejött !
Ott igaz Orosz/Amcsi urhajos vadaszok egymast irtottak az urben es egyszer csak az orosz gepet lelotte egy lathatatlan mozgo valami es ramaszott az amcsi gepre 😊 Nagyon komoly volt.
A lenyeg, hogy jobban tetszett volna a tortenet ha egy masik faj lep be a kepbe 😊
szal kicsit nagyobbak 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
en egyebkent a film alatt azt gondoltam, hogy a szokasos happy end ugy kovetkezik majd be, hogy az idegenek konkurensei nem nezik jo szemmel a Fold elfoglalasat
arrol ne beszeljunk, hogy mekkora benasag volt ilyen lezeres oriasvackokkal lodozni
mi emberek ezt maskepp csinalnank, dirr, durr par atom mindenhova, nem kell lacafacazni
ra is basztak
ertem en, hogyne, miert a sok klise
de valahogy sem nem vicces, sem nem tul izgalmas
majdnem bealudtam rajta
5/10