1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    1408

errol a filmrol meg komolyan SENKI nem irt???

Az nem tetszik nekem az ilyen filmekben, hogy nincs magyarazat par dologra.
    a rendezo rad bizza hogy gondoljal arra amire akarsz. talald ki hogy ez meg az miert van, holott kb semmi ertelme. persze sokaknak ettol lesz kircsi a film, meglat egy jelenetet es hu dekiraly, nagyon nagy flash, yeah!... aham...

mindenesetre a film megis jo volt. psycho thriller (horror?) es mikor mar azt hiszed hogy vege elegge gagyi modon akkor ujra vissza dob a mely vizbe :)

a vege kulonosen tetszett, szinten koppintas de azert bejott

7/10

alapbol nem szeretem az ilyen ilyesztgetunk a semmibol filmeket. egy alien filmet tobbre tartok.. ott tudom mitol kell felni.. itt meg reped a fal, jon a forro viz, stb... mind olyan dolog ami csak ugy jon a semmibol.. semmi koze a ket dolognak egymashoz csak elborult az agy es mar mindenhol remeket lat.

ha sorrendbe kene raknom az utobbi napok filmjeit akkor

[REC] -> 1408 -> The happening

balon a legrosszabb, jobbon a legjobb

/a bemutato sokat spoilerezik, ne nezzetek meg mielott a filmnek ulnetek/

SPOILER!!!!!

a vege nagyon tetszett holott koppintas az egesz.. mar akkor vartam ezt a jelenetet mikor a csavo a korhazban fekudt hogy jajj.. semmi nem tortent itt vagy meg LA-ban. Tudtam hogy ugyis a kezebe kerul a magnetofon amin minden rajta van es ez lesz a gagyi befejezes. ES NEM! BUMM = Vissza a kozepebe, meg mindig a szobaban vagyunk. letelik az 1 ora, es valathatsz.. megolod magat a csako ugy ahogy ok kinaljak vagy az egesz 60 perc kezdodik elorol es atelheted az egesz agymenest ujra oszt majd megolod magad amikor akarod es ahogy akarod.

a tuzes dolog annyira nem tetszik.. ha csak siman kipattintja a piros kis csovet a locsolobol ugyanugy beindul a locsolo szerkezet es a riasztas is ugyanugy mukodik.. jonnek a tuzoltok, tuz sehol, nincs problema, ugyanugy bejonnek hozza. mindegy vegulis igy lett megirva es kesz.
    A legvegen pedig csak elokerult a diktafon.. mar csovaltam a fejem, hogy na nesze.. csak itt van a jelenet. De akkor a hideg kirazott mikor meg a asszony is halotta a sajat lanyat a felvetelen es eldobta a dobozt, a fejre meg eleresztett egy kisebb szajhuzast(vigyort?)

ja es a kepeslap kitol jott es MIERT? annyira nincs ertelme hogy meg az is jobb magyarazat lett volna ha maga a hotel igazgatoja samual l jackson kuldte volna neki direktbe.