[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tha Happening
a trailere nagyon bejovos volt. a film mar kisse kevesbe.
Jo volt, tetszett de ennel jobb is lehetett volna a bemutato alapjan.
szeretek moziba jarni mert jobban izgulok ott mintha itthon neznem a filmet. a vege viszont nem tetszett, bar fingom nincs hogy lehetett volna maskepp megoldani.
Viszont hiaba szeretek az izgulas miatt moziba jarni valszeg ez volt az utolso alkalom, hogy en amerikaban moziba megyek.
mindenki oda ul ahova akar, szal a legjobb sorokban van hogy 2-3 ules szabadon van de korulotte ulnek.. ergo a sor fele ures de 5 en nem tudunk odaulni :( kettessevel meg mi se akarunk szetulni.
sztan leultunk es kezdodott a baj.. sok idiota fasz rohog mikor az emberek ugralnak a hazrol.. MIJAFASZ NEVETSEGES VAN EZEN????
sztan vijjognak, beszelnek, sikoltoznak, viccelodnek. mellettem a nigger kurva annyit dumalt hogy 20 percet birtam.. addig nagyon ugy voltam hogy kimegyek apicsaba a filmrol de elszakadt a szal es csak siman megkerdeztem, hogy komolyan vegig fogjatok dumalni a filmet?
a hulye kurva kikerekedett szemekkel nezett hogy miert valami baj van?
mondom neki igen, szeretnem nezni a filmet.. ezekutan nem szolt semmit mert a csavoja csitigatta, okos huzas volt tole mert nagyon elborult az agyam.. csak azert nem anyaztam mert tele voltunk fekakkal.
nah mindegy. akkor jon a masik idiota aki elore megmondja hogy mit fognak mondani mert o latta a bemutatoban a jelenetet.
es vegul jott az utcso, zaro jelenet es mi volt a valasza minden fekanak korulottem? jezusom.. visszakerem a manimat ... a masik buta hulye picsa mogottem aszondja.. oh. most mivan? ossze vagyok zavarodva!!!!! TENYLEG PASZMEK?????? menjel nezzel kung fu pandat .. JEZUSOM