Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon brutális film mindenkinek ajánlom. 18+
A KILL BILL ehezképest semmi....
(ebben a filmben megnézhetitek azt hogy hogyan tépik le a fa**át egy csávónak)
Kár hogy feketefehér....szinesbe állat lehet..... 😊<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
gyenge történet
közepes poénok
VILÁGBÜNTETÕ BUNYÓK!!!
Ezt a filmet(a byunyókat) még nagyon sokszor meg fogom nézni.
Pont olyan a film mint a shaolin soccer volt. Akinek az tetszett annak ez is blablabla
V9ykn8_TZL0
- Tom Cruise-t, mint amerikai századost (katona) - aki sok csatát megjárt - felkérik Japánból, hogy menjen ki hozzájuk, és segítsen az ottani japán (önékntes) katonáknek felkészülni az ottani szamuráj leküzdésében;
- Tom elfogadja az ajánlatot, és elkezdi felkészíteni a katonákat, akik nagyon pancserok;
- Az ottani góré úgy gondolja, hogy sürgeti õket az idõ, és meg kell támadni a szamurájt, és csapatát (akik karddal és nyillal küzdenek a puskával felfegyverzett amcsiképzett japcsik ellen);
- A támadás elég szarul sül el, és a szamurájék fogságba ejtik Tom szds.-t;
- A fogságban Tom megismerkedik a szamuráj kultúra szépségeivel, és teljesen rebul ejti a ottani világ (akárcsak engem is);
- Amikor a film végén elérkezik a japcsi vs. szamuráj csata második fordulója, akkor már Tom a szamurájok oldalán harcol;
A csata végén a japcsik bevetnek valami Terminator féle forgócsövû flintát (amelyikel Swarzi a helikopiból lõdözött, ja és Neo is hasonlót használt), amivel minden szamurájt lekaszabolnak;
- A film talán legmeghatóbb jelenete, amikor a több lõtt sebbõl vérzõ szamuráj harakirijét Tom segíti véghez vinni, mert a szamurájnak annyi ereje sincs, hogy magába döfje a kardját;
- A végén viszont érdekes fordulat gyanánt a huszonéves császár meghatódva azon, hogy egykori tanítómestere (Kazumoto szamuráj) hõsies halált halt, meggondolja magát, és mégsem írja alá a titokzatos szerzõdést az amcsikkal, mert õ hû akar maradni a régi japán hagyományokhoz, és nem engedi japán elamerikanizálódni;
Szóval mindenkinek ajánlom (fõleg aki szereti Tom-ot, mert színészi alakításból egy erõs 5 alát kapna nálam).
Nekem a második - harmadik tetszett legjobban!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
valahogy nem erzem ugy hogy ez valami MEGABRUTAL film lenne. de megis GYONYORU es szomoru... nincs hepi end... es ez kitunik a tobbi film kozul.. 9/10!
Oszinten beszelek kepes voltam megnezni mindet es valahogy az utlso eved tunt a legjobbnak mind kozul. Igaz az elso harom evadot a Kim nevezetu szerplo naon ebaxta a jelenletevel. Egyerszuen el vagyok szalva ettol a sorozattol es meg fogok most orulni amig elkezdik a 5-os evadot... es meg amig azokat levetitik mert en amig nincs meg mind a 24 resz meg nem nezem.
Tehat hajra ?Jack Bauer? es varunk vissza! (a janyod neku')
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tegnap este megnéztem ezt a filmet, ami 1 10 és fél éves kissgyerekrõl szól, amint beleszeret egy lányba és miatta nagy kockázatot vállal. Szerintem jó kis film összességében.
7/10
nice legs. what time to open?
Már rég óta vártam a filmre, mivel álmai nõje Angelina Jolie játszik benne, nomeg Brad Pitt, aki jó színész. Thát megnéztem és kicsit sem csalódtam. Tökéletes vígjáték, de mégis kilóg a vígjátékok sorából. Méltó elegancia, jó humor, jó rendezés és zenei aláfestés. Kicsit hiányoltam a nagyobb story-it, mert elég csekélyke volt, de ezen kívül nekem nincs több negatívum. Angelina meg fergeteges <#finom>#finom>
9/10
s1 ep3 The Enemy Within
(Ez egy egész jó rész bár kissé hülyeség a végén, hogy mégis bent maradt a goa'uld Kawalsky fejében...)
s1 ep4 Emancipation
(Ez az egyik leggázabb rész, vannak benne jó dolgok, a színészek próbálkoznak, de a sztori, khmmm... Nõknek lehet hogy bejön.)
s1 wp5 The Broca Divide
(Jól mutatja mekkora faszság ûrruha nélkül flangálni idegen bolygókon, de õk persze ebbõl sem tanulnak, ezúttal sem. Amúgy jópofa rész.)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Penge 2 már gázos kicsit... :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Közel nincs Batman feeling-je a film inkább olyan x-men, penge 2 utánérzés ,még mindig az elsõ és a második rész a legjobb.
Mondhat nekem akárki akármit, de életem egyik legrosszabb mozis élménye volt, amikor erre a filmre ültem be.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akinek bejött a Butterfly effect, vagy a Donnie Darko, az ezt se hagyja ki, mert nagyon jól meg lett csinálva... Bár sztem minden ilyen témájú film fog hagyni kérdéseket, és kisebb-nagyobb bakikat maga után.
Ez nekem nagyon tetszett.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az OngBak valóban egy távolkeleti gyengébbik fajta film, de a verekedések nagyon ütnek(már hogy stílusos legyek, ugye,)! Állítólag no spec.effekt(gumikötél, vágás).
kicsit Don "the dragon" Wilson ízû film, nagyon gagyi történettel, nagyon gagyi színészi játékkal... Viszont olyan verekedések vannak benne, hogy csak emiatt megérte megnézni... Jó volt látni, hogy pár ugrást-mutatványt bizony trükkfelvétel, vagy kaszkadõr nélkül csinált meg emberünk...
látványra 8-at adnék, de a f@sz történet miatt összességében kevesebb lenne...
s1ep1-2 Children of the Gods
Nos ez a bevezetõ sokaknak jobban bejön mint anno a mozifilm. Részemrõl csatlakozom, nekem is jobban tetszik és maradandóbb élmény.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
najó, picit elfogult vagyok a Sin Cityvel szemben. A batmant még nem láttam, de a reviewokat olvasva biztos nem lehet rossz. Az csak nekünk jó hogy ilyen remek filmek vannak idén nyáron is.
I love this game!
A Sin City a 114. 8.3 ponttal.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
😄DDDDD
U.I.: A Memento-t ígérem rövidesen pótolni fogom!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A visszafelé-történetmesélés a Memento címû filmbõl már ismerõs lehet (2 évvel korábbi mû), ha azt nem láttad, akkor ajánlom pótolni, nagyon jó. (És ott nem olyan egyszerû a kép, hogy simán fordított sorrendben vannak a jelenetek, hanem igencsak meg is van kavarva a sztori.)
A poroltós jelenet tényleg nagyon kemény, remek trükk.
Annyi "bajom" volt csak a filmmel, hogy az elején szinte az összes puskaport elhasználták, a végén az "örömhíren" kvül nem nagyon van már extra sokkoló dolog, SPOILER!!! hacsak nem az, hogy Alex-szel Marcus akart análisan érintkezni, de a film elején, történet végén ezt más tette meg. 😄
A Memento viszont úgy van kitalálva, hogy a végén van az igazán nagy bünti. 😊
Összeségében nagyon tetszett, de óhatatlanul a Memento-hoz kell hasonlítanom, ami viszont szvsz jobb. De jó film.