Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról beszélek, amikor a vége felé bent vannak az anyjával a néger dokinál, és a doki arról beszél, hogy a külsõ agykérge súlyosan károsodott, Evan pedig lefordítva az anyjának azt mondja, hogy 20 év helyett 40 évnyi emléke van, és ezzel túlterhelte az agyát. A doki azt mondja, hogy ez már gyógyíthatatlan.
Ezután viszont megint ugrál az idõben, de betegség volt - nincs. Miért?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Azért a Donnie Darko-nál jónéhány méterrel sekélyebb film 😊, de tényleg egész jó. Persze rendesen kielemezve ebben is lehet lelni hibákat, még ha nem is olyan komplex, mint a DD, és 1 igazán szembeötlõ hiba van benne szvsz (SPOILER: az agybetegség, ami egyszer van, egyszer nincs - ???).
7pontos.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Régen nagyon szerettem a mesét, ezért megnéztem a belõle készült filmet.
Egyszer nézhetõ családi filmet csináltak belõle.
3,5/10
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az elsõ rész ebbõl is jobban tetszett. Azért nézhetõ.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Oszinten megvalva 1000x jobb volt mint a Shark Tale. Volt benne amolyan stilus es a poenok is rendesen helyen voltak. A szereplok naon teccetek foleg az a hulye kiraly es a nagy pinvin vitte a mercet. Naon aranyos es mindekinek ajanlom!
SPILER
Amikor a negy pingvin all a eszaki sarkon a hidegben es megszolal hogy "Well , this sucks" aszitem lefordulok a szekrol 😄
NIGHT WATCH
nem igazan jott be. igazabol csak az elso felet lattam, mert bealudtam rajta, nehany jobb ponon kivul eleg erotlen a tobbi monthy Pythonhozkepest
Hát megnéztem, de elég szörnyû alkotás, tele bugyuta poénokkal.
i.e 35000-ben játszódik, két törzsrõl szól, egyik banda mindig a
hajsampont akarja megszerezni a másiktól, közben "feltalálják" a gyilkosságot, és a bûnt. Viccccccc
1/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Elõfordul az ilyesmi
Apukam nem gondolod hogy tulreagalod?
De itt a vége, részemrõl befejeztem.
Pontos adatok: itt.
Constantine (2005)
A képregényt - futó belepillantáson túl - nem ismerem, tehát számomra tök irreleváns az, hogy milyen az eredeti, csak a filmet tudom értékelni...
...Ami, hát olyan... nemistudommitmondjak. Egyrészt az elõzetes hype és az olvasott kritikák után többet vártam. Nem volt rossz, de nem is az a kiemelkedõ mérföldkõ. Látványilag - és rendezésben - tetszett, hogy nem mentek rá a túlzott képi varázsra, minden trükknek megvolt a helye és kiegészítette a jeleneteket, nem nyomta el azokat. Pl. az egyébként fantasztikus üvegtábla betörés szilánkjainak effektjei nem nyomták el "Lu" karakterét (pedig még arra is ügyeltek, hogy a kis darabkák lefordulnak, elpattannak róla). A Pokolról sincs túl sok jelenet, de ami van, az okés. A sztorival sincs sok gáz (misztikus, de mindenki által jól emészthetõ és unalomig ismert elemekbõl építkezik), egyedül a történetvezetést tartottam kicsit rohanósnak. A vége viszont jó volt, ahogy Constantine kitolt az ördöggel. 😊 A nõi fõszereplõ (Rachel Weisz) is jó választás volt (õ egyébként is jó választás akárkinek, pedig nem egy elsõre igazán feltûnõ bombaszépség 😊 ); szerencsére nem mentek rá a nyáladzásra sem, és így volt jó a vége, ahogy alakult.
Mindezek ellenére / mellett az értékelésem: 6 / 10. Átlag, nézhetõ, semmi több.
nah ez egy csodalatos film volt. nekem nagyon nagyon tetszett!
kisse hasonlit a Big Fishre a sztorizgatasban azert annal kicsit gyengebb de legalabb nemcsak a sztorizgatasrol szol.. szal szerintem rulah a film!!!
9/10!!!
amugy a film 2003 as es a szineszek is faszanyosak..