Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Kung-Fu Hustle meg igenis király lett megmutatták a kínaiak ,hogy õk is tudnak Matrix szerû bunyókat sõt még jobban.
A Ong Bak meg isten és a fõszereplõ nem csak egy új színész hanem Muay Thai bajnok és vagy 4 évig edzett a filmre szóval nem egy drótra felkötött kamuember.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Az Ong-Bak teljesen komoly akciófilm. Persze azért van benne néhány poén. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hónap közepétõl a mozikban, Pofonok Földje címmel. Nagyon nem ajánlott kihagyni! 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A két balkezes idiótával, akik minden áron meg akarnak ölni valakit, hogy végre bevegye õket egy banda ... a késdobálós résznél majdnem behaltam a röhögéstõl.
Meg a sok hülye karakter! Hajcsavarós házinéni, papucs háziúr, a "lenge" fodrász és a többiek. Mega lol.
King Fu Hastle Roxx. Csak értelmet ne keressen senki benne, bár annyi van benne, mint egy Leslie Nilsen filmben 😉
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az arcátütõs jeleneten nagyon nagyot röhögtem! 😮)))
Ha tudod, akkor nézd meg a Down to Hell-t is. Ez az elõdje a Versus-nak, Kitamura amatõr-korszakának végérõl. Meglepõen jó az is, szvsz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Volt benne enéhány jRPG-s ötlet, az atom volt ! Fõleg a múltbéli jelenetek jöttek be nagyon, kár, hogy azt ilyen rövidre fogták !
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
user: abonytomz
2005. ápr. 06. 14:31
"Amugy a Sin Cityt láttam , háát , nekem nem neagyon jön be "
2005. ápr. 06. 16:38
"látta már valaki a Sin City filmet?"
2005. ápr. 08. 18:28
"Sin City
nagyon fasza film! Tarantino a KillBilljével elmehet a kukába!"
<#idiota>#idiota>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
----------------------------
6/10
Pfff ezért kár volt.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egy Ponyvaregény átirat képregényes stílusban, film noire hangulattal, jó szereplõgárdával akiknek több járt volna pár epizódszerepnél, irdatlan mennyiségû erõszakkal, és NULLA poénnal!
Ugyan úgy 3-4 kisebb sztoriról van benne szó, amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csupán annyiban, hogy mind Sin City-ben játszódnak és a szereplõket láthatjuk az elõzõ filmekbõl pár pillanat erejéig még a róluk szóló cselekmény elõtt.
Bruce Willis újra halgatag keményfiút játszik, pont mint a ponyvaregényben.
Mickey Rourke-ot kb 15 perc után ismertem fel, annyira komoly a maszkja! De hozzá tartozik a dologhoz, hogy mind karakterben, mind arcvonásokban HELLBOY-ra emlékeztetett. De komolyan, néha azt hittem az Õ karakterét látom.
Amúgy a legtöbbször unatkoztam a filmen.
Viszont jó csajok vannak benne, és az egyik istennõ még félmeztelenül is pózol, ezért megérte a mozijegyet :-))))
(ilyen... feliratok.hu, extratitles.to-n nincsenek)
Hogy, a magyarországon nem kapható képregény olvasni nem tudó 5éves rajongói is értsék???????
Egyszerû, könnyed vígjáték a francia filmek jellemzõ hangulatával. 7/10
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
hat en azt hittem ebbol az lesz hogy Smith a nagy tanacsado a vegere meg o lesz tokbena es ebbol lesznek a poenok.. de nem... nekem ez most nagyon bejott😊) aranyos film😊
7.5/10
Na megneztem es hat oszinten nagyon nagyon teccet a muvi. Jo volt hogy nem egy az egyben a konyvet kovette de megis a lenyeg benne maradt. Az osszes szereplot totalisan eltalatak es egytol egyik remekul szerepelt foleg Zaphod nagyon teccet. Magyaran minden a helyen volt es semmit sem tuloztak el a fiuk!
Az egyetlenegy baj a filmet hogy kbszt rovid 😞
Vegig mosojogtam es rohogtem az egeszet es szivbol remelem hogy lesz masodik resz 😄
Melyik a háromból? <#ravasz1>#ravasz1>
Ez a story szerintem kevés egy filmhez... Ha nem lett volna ilyen király hangulata
még 5 pontot sem adnék rá. Így viszont nem tudom mennyit adjak😛 Még biztos meg fogom nézni párszor de kizárólag a hagulat meg a színészek miatt.
V9ykn8_TZL0
És elvileg most volt májusban a bemutató?
N0 TXT TLK PLZ!4!
- Pillangó-hatás
- Ponyvaregény
- Mátrix trilógia
- Schindler listája
- Én pici szemem (ez valami nagyon beteg film) megérne egy misét! Hasonló beteges ötlet a francia Magasfeszültség is!
- Azonosság (az eddig látott horrorfilmek közül ez volt az egyetlen, amiknek nincs elcseszve a vége)
- Kör1-Kör2
- A.I. (Mesterséges értelem) + Én a robot (az AI, mint technikai jelenség miatt)
- Stephen King regények filmadaptációi (Az, A ragyogás, Halálsoron, Álomcsapda, Cujo, Tûzgyújtó, A Rózsa vére, stb.)
Az új Potter trailer tényleg nagyon jóra sikeredett, bár a film várhatóan nagyon meg lesz csonkítva.
Fantastick Four? Ez a tipikus "majd megnézem az HBO-n ha esik az esõ" film. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War of the Worlds - hat ez valami uberul tetszik... remelem ezekutan nem jon a szokasos csalodas...
Crash - hat nemtom. erdekes lehet..de a bemutatoban levo zene nagyon tetszett
Harry Potter Goblet of Fire - remelem ez zsir lesz.. a bemutatoja coolos!
Fantastick Four - eleg latvanyos de soxor nemigazan jonnek be ezek a megfilmesitesek... de remelem fasza lesz
Madagascar - arinak tunik kivancsi leszek hogy lesz-e olyan jo mint mondjuk az ice age
Pink Panther - ez jo lesz tuti😊 Jean Reno nevet meg se emlitik a filmben csak a bemutato neven van a sok nev kozott feltuntetve.. tiszta loller
Herbie - egy ket hulyesegtol eltekintve egesz ari.. ennel csak a benne szereplo csaj tetszik jobban😊
Unleashed - rulez de nagyon😊
The Island - a bemutato zsir volt
Undead - mar megint valami zombi szarsag😞((
Chronicles of narnia - hubazz😊) Walt Disney bekemenyit😊 zsir lesz remelem