1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    idéznék magamtól, ha nem bánod.
    amúgy ha lusta vagy, akkor egyszerűen csak: mindenk, kivéve Nick Nolte karakterének kinyírása. Te jössz, mi rossz, de amúgy olvasd el:

"egy hatalmas nagy film és egyáltalán semmiféle létjogosultsága nincs egy feldolgozásnak, maximum egy folytatást néznék, de azt is csak és kizárólag Ang Lee tollából!
    Ez a faszi egy zseni! A film pedig egy megelevenedett képregény, olyan pofátlanul egyszerű és mégis zseniálisan funkcionáló megoldásokkal, mint az osztottképernyők, kép a képben funkciók és iszonyat feelinges összemosások mesteri használa, amiről én sikeresen megfeledkeztem. Mentségemre legyen mondva, hogy csak anno moziban volt hozzá szerencsém, szóval eltelt pár év és lement pár képregényfilm.
    Az animáció mesteri: Hulk tényleg dühöng, de nonstopban, tehát amikor "csak úgy van", akkor is üti a földet, rohadt jó!
    Az első átalakulása a laborban egyszerűen frenetikus: totál legyúrja az egész kócerájt, öröm nézni, hozzá képest az elefánt a porcelánboltban csak egy porcelánbolt az elefánt körül!
    Az akciók is kidöntik a falat: a kutyás matek és a tankos is olyan elementális erővel gyalázza szét az eddigi Incredible Hulk promókat, hogy már az érdeklődés szikráját is szétporraloltózta nálam.
    A történet pedig minderre rászór egy lapáttal: mivel rég volt már, így újra átélhettem az egészet, precízen felépítve minden részletét, a főhőssel együtt döbbenve rá a mocskos múltjára és az apjával kapcsolatos szörnyűségekre! Az ezt megfejelő színészi játékról most már tényleg nem nyilatkozom, kifogytam a jelzőkből, sehonnani bitang árufeltöltő létemre ez sem volt egyszerű! (na nem komolyan venni, de most nem fogok itt ódákat zengeni Banáról, akitől szabályosan féltem -már dokiként is- és a gyönyörű Jennifer Connelly-ről, akitől elég, ha csak belenéz a kamerába!)
    Szóval ez itt kérem egy méltatlanul elfeledett gyöngyszem, nálam dobogós képregényfilm, valahol a Sin City kvalitásával felvértezve, közvetlenül a Batman Begins mögött!"