Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Tulpontoztad!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Are We There Yet?

hat ez valami ubergyenge nyalas szar film volt... mar azzal teljesen felidegesitett hogy mit ossze szenved a kozka ezekkel a szaros gyerekekkel.. en az atyauristen gyerekeit is kiraktam volna az elso sarkon ha a 60 ezer vagy netan 80 ezer dollaros automban ilyet muvelnek...
ubergyerekes film volt.. ennel szarabb mar csak a son of the mask volt meg a szuperbebik vagy micsodak ahol volt 5 vagy 6 4 eves baba es ok voltak a szupehiper jujdejofiuk.. blahh..
3/10
nem is tudom miert nem 2/10
Hát ez a tûzróka nagyon ravasz egy állat! 😊))

Kepet szurt be, de linkvedelmes. Amugy Ha firefoxot hasznalsz es bekapcsolod a Disable referrer logging-t akkor betolti. Az osszes tobbi linkvedelmes oldalt is.

Sephi
Ez nagyon jo post! Hogy sikerult?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
Breki33
Asszem most ezt megnézem

1942. A hileri Wermacht mélyen elõrenyomul a Szovjetúnióban. Ez év õszén és telén a németek legnagyobb veszteségét követelõ, de egyben legfontosabb támadási pontja Sztálingrád, a Volga melletti ipari központ és közlekedési csomópont.
Fritz és Rollo, a háborús tapasztalatokkal rendelkezõ tisztek, Hans, a fiatal hadnagy, és a társaság újonca Gege csodálkozással és egyre nagyobb elkeseredéssel hallgatják a rádióban, amint Hitler Münchenben diadalmasan szónokol Sztálingrád bevételérõl. Az elsõ vonalban harcoló többi német honfitársukhoz hasonlóan õk már tudják, Sztálingrádnál minden idõk legborzalmasabb csatáját fogják vívni...
Sil3nt
úgy gondolom, hogy a keret történet befejezése...ezzel a részel lett befejezve a történet...tudom, hogy nem ez a befejezõ rész, de a történetet ez teszi kerekké

Sephi
Befejezese? Marmint minek? MEg van harom resz az eredetibol...

Sil3nt
én is megnéztem az sw 3-mat és nagyon tetszett. Méltó befejezése eme nagyszerû film sorozatnak,,,,, 9,8/10

Bucser
BAzzeg😄 SW.rõl flamolni menjetek a rivöndzs és a Sitt rovatba... Itt már kb 50 hozzászólás óta nem olvastam normális kritikát csak a "micimackó és a zelefánt Tutira bejön " -t.

NA ócsunk tüzet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
😄DDDDDD

Sir Quno Jedi
Kedves tõled, hogy szerinted a hozzászólásaim szánalmasak. Mindamellett jogom van hozzájuk, mintahogy a saját véleménnyilvánításhoz is, úgyhogy kérésedet ez esetben sajnos el kell utasítsam. Ezért elõre is elnézést kérek !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Hagyad mar! Te azert nem erted mert nem vagy magas foku kritikus es szakerto!

Te sportot uzol abbol, hogy minden SW3 hozzaszolasra valami cinikus es szanalmas megjegyzest teszel? Ne flemelj mar pliz. Koszi.

Sir Quno Jedi
Tod nem szabad nagytotálban embereket lehentelni, meg vért folyatni, mert akkor nem lesz korhatár nélküli a film. Muszáj idióta robotokat és arctalan klónpáncélokat darabolni, hogy lássuk, hogy komoly, de azért mégsenem hal meg élõ ember, csak a rohadt robotok, akiknek úgyis mind1, meg a béna klónok, akikbõl 12 egy tucat !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
It iz.

Sajnos. :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ez tipikus filmes hiba, másik kedvenvcem amikor robbanás elõl vízbe vetik magukat, és érdekes módon nem kapnak lég ... izé, "víznyomást" a robbanástól. 😊

Sir Quno Jedi
A cuccosokra még rá lehet fogni, hogy hõpajzs van alattuk, de mikor ugrálni próbálsz, akkor porhanyósra sülsz, a kavargó forró levegõrõl nem beszélve. Pont úgy jártak volna, mint egy mai hõbefúvásos sütõben a csirke, csak õk pár másodperc alatt átélhették volna azt...

Sir Quno Jedi
Épp ezért trükkfelvétel, mert NEM voltak a láva felett, csak odamontírozták õket (szánalmasan, ennél még Mordor is jobb volt). Nem azt mondtam hogy CGI ! 😄

Pedig az nem trükk felvétel volt ... mármint a láva, éppen ezért tünt olyan gagyinak. Összes lávajelenetet a Vezúvról készült felvételkkel csináltak meg. Szerintem pont attól tüntek hiteltelennek.
(Igen, meg mindtha a forró levegõ felfelé áramlana, sõt még egy fémlapnak is a teteje felé megy a hõ, ehhez képest a filmekben lognak, ugranak a láva felett, meg itt fémdarabokon ugrálnak. Megsülnének 2-3 másodperca alatt, de hát ez tipikus filmes hiba.)

Sir Quno Jedi
spoiler

Fõleg mikor a láva felett bénáznak tök nevetségesen ?! Még trükkfelvételnek is gyengusz volt...

Sephi
Ez a szoveg vaze 😄

Sir Quno Jedi
A csipogó hang azért kell, amiért a droidoknak egy fájdalmas édi sóhaj mikor kimúlnak, esetleg az üvöltözésük, hogy meneküljünk-meneküljünk, mikor befosnak egy jeditõl...(A DROIDOK VAZE) Tudod a 3 éveseknek is élvezniúk kell az édibédin kipurcanó ribirobotokat, á la Bud Spencer Sherrif az égbõl módra ! Haha...

Loál János
Spoiler!!!

Nagyon nagy kár, annyira el tudtam volna képzelni egy tömegfakardozást, aminek a végkifejlete persze ugyanaz, csak nem 27 másodpercben, és nem így. Hogy kicsit ki lenne hangsúlyozva, hogy az a rohadt olyan jól vív, mint amilyen genya. 😞

Blasta
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"az Öreg átszúrta õket, azt szevasz. Ez nonszensz."

mikor másodjára néztem a filmet direkt figyeltem erre, SZÁNALMAS volt. Odament, döfött egyet, a dzsedik hullottak...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Igen, ez is egy gyenge pont, amibõl sajnos elég sok van.

Spoiler!!!

Szvsz kár, hogy nincsenek sokkal, de SOKKAL keményebbnek bemutatva a Sith-ek.
Grievous göthölõ féldroid alakja egy foskazal, kár érte.
A Kancellárért induló Windu mellett álló dzsedájok tán ha harcoltak volna egy kicsit, ehhez képes az Öreg átszúrta õket, azt szevasz. Ez nonszensz.
Ellentmondások a tanítások, és a dzsedájok mutatott viselkedése között.
A kullancsrobotok szvsz kurva jók voltak, de egész egyszerûen fel nem foghatom, hogy miért kellett édibébi csipogó hangokat adni nekik, anyátokat.
Stbiek...

/Spoiler!!!

Blasta
"Nagyon sok a történés, inkább 3, 3.5 órába fért volna el a cselekmény"

1et értek.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem pl. fogalmam nem volt, hogy mennyi idõ alatt játszódott le a cselekmény, de leginkább 1, max 2 napra voksolnák, holott a film elején Padme bejelenti, hogy terhes, majd a film végén megszüli az ikreket. Kizárt, hogy 7-8 hónap alatt zajlottak le az események és az is kizárt, hogy az utolsó napokban jelentette be Anakinnak, hogy várandós...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Rafaelo
jó majd letötöm 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Loál János
Star Wars Episode III - Revenge of the Sith

Feldolgozás alatt.
Mindenképpen megnézem még párszor, hogy minél objektívebben pontozhassak.
Nagyon vegyes érzelmek kavarogtam bennem a film elsõ 2 órájában. Fáradtan érkeztem a moziba, biztos ez is közrejátszott abban, hogy képtelen voltam rendesen odafigyelni a borzasztóan gyors akcióra, ami a film nagy részét uralja.
Iszonyú sûrû. Nagyon sok a történés, inkább 3, 3.5 órába fért volna el a cselekmény, rendesen kibontva, nem ennyire kapkodva.
Egyelõre az van bennem, hogy az összhatás nagyon jó (az ÖSSZhatáson a hangsúly), mert

Spoiler!!!

Anakin harca Obi-Van-nal, illetve annak végkimenetele minden elképzelésemet felülmúlt. Iszonyatosan sajnáltam, rettenetesen nagy hatással volt rám, ahogy Obi-Van lekaszabolta (bár nem igazán értettem, hogy miért volt ilyen rövid a harc, és miért állt vesztésre Anakin), a hamuban visszacsúszott a forró lávába, meggyulladt a lábcsonkja, és ordított a fájdalomtól. Nálam ez a jelenetsor fordított egy akkorát a filmen, hogy elfeledtem minden problémámat az alkotás addigi részével, magam is ledöbbentem. Nem számítottam rá, hogy ennyire keményen megmutatják a dolgokat. A záró jelenetek is szenzációsak, ahogy 'összerakják' Vader Nagyurat, az elsõ levegõvétel, a Halálcsillag-kezdemény mind iszonyat király.

/Spoiler!!!

Szóval nincs pontozás, majd lesz talán, de nagyon nehéz dolog.
Szépen nézzétek meg, fõleg az ÉNE korosztályom, illetve afelett, továbbá az esetleges pisis kis nyikhaj rajongók is, htx.

Rafaelo
azé 7/10 et megér vann benne egykét jó kép ben kingsley -t birom a töbi szinész 0-a volt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

gErIbÁ
álva tapsoltam a végén mikor végre a hugom végignézte és ki vette a lemezt a dövödöböl

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

gErIbÁ
micimackó és a zelefánt Tutira bejön<#taps>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

CSOCSO
suspect zero
egesz jo kis film volt.. sajna jopar dolgot elore lehetett sejteni...
6/10
Jano
Izé, ma. Valamikor. %)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nemrég jöttem EpiIII-ról. Holnap majd írok is valamit talán.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

SASboy
Gépész

10/10

nice legs. what time to open?

Sir Quno Jedi
a szinkron mégkurvajóbb, le is kapcsoltam sürgõsen...

Sephi
Kurva jok voltak a feliratok ahoz a filmhez.

Sir Quno Jedi
Jah, tényleg, akkor utoljára a Dark City-t néztem meg DVD-n !

Sir Quno Jedi
A jedi filozófia kidolgozásánál egyértelmûen és bevallottan a buddhizmust vették alapul, nos ennek fényében vizsgáld meg az "új" Yodát...

Sephi
Azert ugye figyelitek mi a tema?

Mike
jah, a Jedik tök dogmatikusak, a franc sem akrna az lenni
inkább vmi olyan, aki sehol sem áll, nincs mester, nem függ senkitõl
igaz egyedül van, de nem is szolga

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
valahogy...

Fõleg, hogy a peremen "pattog", hogy egy szinten harcolhasson Palpatine-nal ! Egy jedi mégsenem lehet alacsonyabb egy Sithnél...

Sir Quno Jedi
A legmostméghihetõbb mikor Yoda bezombult képeket vág, mikor a Jedik szerint minden érzelem veszélyes és meg kell tisztítanod az elmédet tõlük (igen még a szerelem is) !!! Ahogy anno a jövõben az X-Wing-et kiemeli a Dagobán, nyugodtan, lehunyt szemmel, erõlködés nélkül, érzelmek nélkül, mikor átjárja az erõ, nos ott "enyhén" jobban sikerült eltalálni az egész szellemiségét ! Vagy ahogy anno a jövõben Kenobi küzd Vaderrel, szintúgy hidegen, érzelmek nélkül, szemrebbenés nélkül meghalva...

Pont az a baj Luke-kal, hogy hagyja, hogy az érzelmei vezessék, de lám, Lyukas bácsi szerint a Jedi Tanács is efféle pancserek gyülekezete volt !

Érthetõ voltam ?!

Mike
naja, de nem a levegõben lebegve, hanem innen oda
vallhogy ez most jobban siikerült

Sir Quno Jedi
Ne õrjíts meg, az EP3-ban ugyanúgy pattogott szerteszana, de úgy, hogy még Jackie is megirigyelhette volna !

Mike
szerintem az ep3-ban jo volt a harca
hihetõnek tûnt

ep2-es pattogás már kevésbé, az inkább vicces volt

Yoda harca azert furcsa egyeseknek, mert a 4-5-6 ban, sot meg az 1-ben is csak egy oreg zold manoszeru bolcs alakot lattunk es csak utalas volt arra, hogy mekkora harcos. De mivel ez sci-fi ezert en total elfogadtam a harcot, sot meg elveztem is hogy Yoda mekkora isten 😊

Mike
ez ne haragudj, de nem érv
mindenre ezt mondjátok: csináld jobban
mivégre?
itt senki nem rendezõ, és nem is producer
de ettõl még FOGYASZTÓ
és pontosan el tudja döönteni, mi kell neki és mi nem