Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy ültem le megnézni, hogy nem hallottam még róla, csak a fõszereplõk miatt választottam ki. Nem vártam tõle semmit, de nagyon kellemesen csalódtam. Biztos vagyok benne, hogy már jópáran bealudtak a filmen és/vagy unalmasnak találták. Tényleg szinte nincs is tempója a filmnek, olyan lebegõ hangulata van.😊 Nem is tudom mi tetszett benne igazán, de bejött. Néha kell egy ilyen nyugodtabb filmet is nézni, nem csak a csillogó-villogó akciókat, meg az agyatlan vígjátékokat. Billy Bob Thornton-t meg kezdem egyre jobban megkedvelni. 8/10
ha valaki szart csinál, hiába a nagy erõlködés, attól még szar
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ebben benne van a munka tisztelete is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
mit érdekel engem, hogy mennyi munka van benne
az elkészült végterméket értekelem, azt, amit nekem, a nézõnek készítettek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egyszerû krimi. Nem az évszázad alkotása, de sztem kiemelkedik a hasonlószõrû tv-ben is játszott tucatfilmek közül. Egy esti programnak elmegy, nem bántam meg, hogy megnéztem. 6.5/10
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az Appleseed-et fél éve néztem meg és nekem történetileg egy animehez kevés volt a látvány tényleg ütõs viszont tele van ordalmas nagy baromságokkal... (SPOILER: csak az egyik, hogy Deunan aki magában max 45 kiló fél kézzel fogja Braierost aki a cyborg testtel lehet kb 200 kiló) és a robotok nem idegen robotok már akkor sem, hanem egy másik állam robotjai. Ez nem derül ki részletesen az anime-bõl de a világ itt is 2 részre osztott Egyik oldal droidokat és bioroidokat használ a másik oldal pedig speciálisan képzett armorba bújtatott katonákat... Az ESWAT pedig a katonákat használó világrész rendfentartó csoportja magyarul õk a BM😊.. Sokadrészt pedig nekem túlsnassz volt a film... elment az összes puskapor a látványra.... és végig olyan érzésem volt mintha Braieros-t embernek gondolták volna ki a story megírásánál és a végén cyborg lett belõle, mert a CG-sek máshogy gondolták... ÉS utoljára pedig a bioroidokat nem "megújítani" kell hanem egymás közötti szaporodásra nem képesek viszont úgy lettek megtervezve, hogy képesek legyenek végszükség esetén az utódnemzésre ezért nekik is van ciklusuk folyamatosan termelõdnek a hormonjaik és idõnként meg kell szakítani a biológiai ciklusukat. Magyarul megakadályozzák az evolúciós fejlõdést... és az egymás közötti szaporodásért felelõs képességek létrejöttét.. a filmben ez jól el van magyarázva😊 így fejbõl kicsit bonyás😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Dawn Of The Dead (2004, http://imdb.com/title/tt0363547
Jóformán a 28 Days Later óta a zombifilmek "újrafeltalálása" folyik, ennek egyik (mellék)terméke a klasszikus Living Dead trilógia középsõ elemének, az 1978-as filmnek a remake-je. Romero mesternek tudtommal nem sok köze volt ehhez a förtelemhez, így talán érthetõ az eredeti sztori teljes kizsigerelése és olcsó celluloid-selejtté történõ lealázása - bár azt el kell ismerni, hogy az eredeti trilógiának is pont a Dawn a leggyengébb része (szerintem). Mindenesetre az mindenképpen mûvészi volt, ahogy az átdolgozás során megfosztották minden értelmes és nézhetõ részétõl. Történetesen egy üres "B"-zombifilmrõl szólnék, ha nem lenne az eredeti film, de így képtelen vagyok bármit is értékelni benne. A szánalmas kísérlet a karakterek felélesztésére csak nyomokban sikerült, a bezártságérzet és a folyamatos fenyegetettség sehol, a belsõ konfliktusok szánalmasan sablonosak. Esküszöm a film egyetlen tökéletes szereplõi a zombik, amelyekben nem kellett csalódnom. Még akkor sem, ha az eredeti "csoszogós"-tól eltérõen már sprintelõsre vették a figurát.
Értékelés: 1/10
Born To Fight (Kerd ma lui, 2004, http://imdb.com/title/tt0428725)
Az Ong-Bak oldalvizén evezve fel-feltûnnek más, nem kínai-hongkongi-japán akciófilmek is, és a vizet felkavarva óhatatlanul a felszínre kerülnek a sz*rdarabok is - mint ez a thai "akció"-film. A trailer-t még tavaly láttam és kellõen meggyõzõnek tûnt, hogy megérjen egy megnézést, de a film után már azt kívánom, bár sohase hallottam volna errõl a borzalomról.
Adott egy rendõrbácsi, aki egy gonosz drogtábornok üldözése közben elveszti partnerét, emiatt meghasonul kicsit és pihenésképpen elmegy a húgával meg egy atléta-csoporttal egy isten háta mögötti faluba, segélyt osztani, meg jótékonykodni. De nem úgy van ám! A gonosz drogtábornok még gonoszabb alvezére elfoglalja a falut (tök véletlen, hogy a rendõrbácsi is ott van), a falusiak felét lemászárolja, a másik felét összetereli, majd hájtek cuccokkal betör a thai kormány ülésére, átveszi a notebook-ok felett az uralmat (maga kész lol a "kormányülés" is: mindenki egy hosszú asztal körül ül, mindenki elõtt notebook, és senki sem szól egy mukkot sem) és élõ adásban bemutat pár kivégzést, nyomatékosítandó a gonosz drogtábornok elengedését. Rendõrbácsi persze kommandózni kezd, eközben rájön, hogy a gonosz alvezér aláaknázta az egész falut, valamint van egy atomrakétája is (csak úgy a semmibõl), amellyel mindenképpen meg fogja támadni Bangkok városát - mer' csak (nem igazán derül ki, hogy miért, de ez legyen az õ baja). Rendõrbácsi elmondja a falusiaknak, mi a helyzet, erre jól fellázad mindenki (bõsz thai zászlólengetésre mindenki számítson, többször is, lassítva, meg minden), és nekiesnek a támadóknak. Persze egy csomóan meghalnak, de rendõrbácsi, meg a sportolók nagy része túléli. Innentõl kezdve jön némi stunt parádé (ezek között van néhány igazán ütõs, azt meg kell hagyni), meg "összeszorított fogak csikorgatása" és "padlóról felkelés, gonoszbácsi leverés", és ennyi.
Figyelem: utólag szólok, hogy jól lespoilereztem az egész filmet... (még azt is elárulom, hogy a gonosz alvezér egyik jobbkeze ugyanaz a muay thai-os figura, aki az Ong Bak-ban is megkeseríti Tony Jaa pajtás életét - de ebben a filmben nincs harcmûvészkedés...). Aki teheti, csak a trailert töltse le, abban minden nézhetõ jelenet benne van, a többi nyolcvanegynéhány perc üres kitöltõ.
Értékelés: 1/10
(Ui: Ennyi, nincs több. 😊 )
Tegnapnéztem meg, hát sok jót nemigazán lehet róla elmondani.Ice Cube még Supermant is megszégyenítené benne,az egész film egy nagy LOL.
2/10 nagyon jó indulattal.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Felreertes ne essek en imadom a leirasaidat csak hogy birod ?😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A japán képregény-rajongóknak nem nagyon kell bemutatni Shirow Masamune-t: a Ghost In The Shell-t mindenki ismeri, meg talán a hozzá kapcsolódó képregény sorozatot is (Stand Alone Complex; ebbõl tévésorozat is van). A GITS 1-2 óriási, világméretû sikere mellett valahogy kissé árnyékban maradt az Appleseed - méltatlanul, mert meggyõzõdésem, hogy sok tekintetben jobb, mint a GITS. Látványban mindenképpen. De errõl majd késõbb.
Az alapszituáció már-már szokásos: egy globális világháború után vagyunk valamikor, amikor megapoliszok rommá lõtt roncsai között vívják harcukat az emberiség kis csoportjai más csoportok és idegen(?; késõbb ez is kiderül) eredetû robotok ellen. Az egyik ilyen csoportba tartozik Deunan, a híres harcosnõ, akinek a híre már-már legendás. Egy nap ismeretlen robotok támadják meg a csapatát, és a harcba beavatkozik egy harmadik fél, a szintén ismeretlen ESWAT erõpáncélos egysége. Egy céljuk van: elfogni Deunan-t. Az utóbbiak járnak sikerrel és kiderül, egy utópisztikusan békés városból, Utopiából érkeztek, és céljuk valójában békés: Deunan segítségét kérik egy probléma megoldásában. Utopia tényleg rászolgált a nevére: távol minden romvárostól egy új szupercivilizáció épült, ahol békében élnek egymás mellett az emberek és a bioroid-ok (ezek a genetikailag kitenyésztett emberek, akik teljesen hasonlítanak "szüleikre", viszont sokkal gyorsabban öregednek (2-3 évente fel kell "újítani" õket), valamint nem képesek szaporodni és nem éreznek különösebb érzelmeket) Gaia, a szuperszámítógép és a Vének Tanácsa (hét öregember) irányítása alatt. Hamar kiderül, hogy azért nem annyira fenékig tejfel az élet: az emberek (bár elég ostoba, amolyan Final Fantasy movie-s módon) egy része (azaz a hadsereg vezetése) utálja a bioroid-okat és nehezen viseli el, hogy a város vezetõje egy bioroid nõ. Bár az egyensúly fennállását hivatott fenntartani az a tartály, ami Gaia tetején van, és olyan vírussal van tele, amely órák alatt elpusztítja az összes bioroid-ot, a belsõ konfliktusok miatt olybá tûnhet, valamelyik fél magához akarja ragadni a hatalmat.
Deunan eleinte luxuskörülmények között él, és rég eltûnt, halottnak hitt harcostársával - és szerelmével - Briareos-szal is találkozik - bár a férfi teste megsemmisült és most egy kiborg fémtestébe zárva él. Az idegen robotok azonban itt is megtalálják õt, az ember-bioroid konfliktus is kiélezõdik és Utopia békés városában csakhamar kitör a háború, ráadásul egy terrorista akció során megsemmisül az a terem is, ahol a bioroid-ok megújításához szükséges anyagokat tárolták. Számukra csak egy megoldás marad: fel kell kutatniuk a bioroid-ok tervezõjének, Dr. Katherine-nak az elveszett feljegyzéseit, hogy kiderítsék, hogyan lehetne a DNS-üket úgy módosítani, hogy szaporodásra - és érzésekre - legyenek képesek. És itt jön a képbe Deunan: neki kellene vezetni azt az elit csapatot, ami behatol a rég elhagyatott, tengerre épült kutatólaborba és kideríti, mi történt ott, és hogy megtalálja az elrejtett "Almamag"-ot (vö. Appleseed), ami a bioroid-ok jövõjét rejtheti.
Akik a filmet szidják, mind egy dolgot emelnek ki: a sztori állítólag sehol sincs az eredetihez képest. Én sem olvastam, így nem tudom megítélni, de ami van, az nekem tökéletesen elég. A GITS2 esetén már a falat kapartam néhol az unalmas és semmitmondó magvas ostobaságok állandó idézgetésétõl, de ez itt teljesen kimaradt. A sztori - sajnos - elég egysíkú, hamar kiszámítható és a vége is borítékolható (Deunan származásával kapcsolatban is), ennek ellenére pont elég volt egy ilyen filmhez, ami ilyen áll-leszakító módon lett megcsinálva - hiszen úgyis mindenki a látvánnyal és az akcióval lesz elfoglalva. Természetesen minden CGI, még a karakterek is, de ez utóbbiakat 100%-ig motion capture-ölték, és utána kockánként rakták rájuk a textúrákat, a hajat, meg egy kis cell shading-et, és az eredmény döbbenetesen kib*szott (elnézést 😊 ) hatalmas. Minden alak tökéletesen és teljesen élethûen mozog, abszolút hiányzik a CGI-s figurákon észrevehetõ elesettség, sutaság. Mindez a futurisztikus (emberek vs robotok vs erõpáncélok) akciójelenetekben sem törik meg, még az elméletileg szaggatottabb viselkedésû robotok és páncélok is tökéletesen higanyszerûen, könnyedén mozognak, ugyanakkor érezni rajtuk a "súlyt". Látvány etalon, vita nélkül.
Értékelés: 9/10 (a látvány erõsen megdobta)
(Ui.: Bírjátok még? Már nincs sok hátra! 😊 )
Számtalan film készült már a világháborúk és a vietnami háború borzalmairól, a koreai háborúról (1950-53) azonban elég kevés. Talán mert sokkal-sokkal érzékenyebb téma, mint a többi, mivel nem több nép szembenállásáról, "szimpla" gazdasági / nagyhatalmi törekvésekrõl szólt, hanem egy nép totálisan eltérõ ideológiai alapú kettészakadásáról és véres belharcáról, amelybe aztán a világ két katonai nagyhatalma (USA és Kína) is belefolyt, és ami így már-már globális háborúvá válással fenyegetett - és amelynek hatásai, törékeny egyensúlyi politikája mindmáig kihatással van a Távol-Keletre.
1950. június 29-én az észak-koreai seregek megtámadták Dél-Koreát és ezzel kitört a négymillió (ennek kétharmada civil) áldozattal járó koreai háború. A film a teljes háborút végigköveti, de nem valami fontos csatára, vagy híres eseményre koncentrál, hanem egy testvérpár történetére: Jin-tae a szépfiú, aki házasság elõtt áll, és a családja fõ eltartója, akinek nem volt lehetõsége kijárni a felsõbb iskolákat, de erején felül is mindent megtesz, hogy öccse, az elesettebb Jin-seok mindent megkapjon és egyetemre mehessen. A háború kitörésekor minden család egy férfitagját besorozzák és szerencsétlenül úgy esik a dolog, hogy mindkét testvért elviszik. Jin-tae eléri, hogy öccsével egy szakaszba kerüljön és a háború során igyekszik õt megvédeni minden bajtól. A harcokban élen jár, õ a század büszkesége, és egy veszedelmes támadás során kiérdemli feljebbvalói dícséretét, még az újságokba is bekerül. Eközben Jin-seok egyre kényelmetlenebbül érzi magát bátyja gyámkodása miatt, nem kér a túlzott törõdésbõl, és egyre inkább úgy látja: bátyja a dicsõséget hajszolja, hogy megszerezze a hõsi érdemtettekért adott medált (ami nem terem csak úgy minden bokorban, mint más hadseregekben...), nem törõdik az otthon maradottakkal. Nem tudja, hogy Jin-tae alkut kötött a hadnagyukkal: õ megszerzi neki a medált, és cserébe az öccse hazamehet...
Miközben tombol a háború és megismerjük az igazi, egyéni borzalmakat (a film ebben - is - példaértékû, még az eddigi etalon Saving Private Ryan-t is alaposan megüti), a két testvér közötti konfliktus kiélezõdik, majd egy félreértés során váratlanul a két ellentétes oldalon találják magukat: a déli hõs, az érdeméremmel és csapatzászlóval kitüntetett Jin-tae az északiak rettegett hõse lesz, akinek kegyetlensége és a déliek iránti gyûlölete már-már legendás nagyságokat ér el, és a katonává - férfivá - érõ Jin-seok, akinek a háború utolsó napjaiban egy lehetetlen küldetést kell végrehajtania: vissza kell hoznia a bátyját - vagy meg kell ölnie õt...
A háború háromszor pusztította végig a Koreai-félszigetet: egyszer az északiak kergették a tengerig a délieket, majd azok amerikai segítséggel a határig ûzték vissza az északiakat, akik pedig Kína (pontosabban kínai "önkéntesek", de ez itt most off) közbelépésével ismét erõfölényre nyertek szert, és végül így alakult ki a mai helyzet a fegyverszüneti zónával. A meghódított/visszafoglalt területeken mindkét fél kegyetlen tisztogatásokat végzet ugyanazon ideológiai alapokon: aki "bizonyíthatóan" kokettált a komcsikkal/imperialistákkal, azt ki kell végezni. A seregek nyomában félkatonai milíciák járták a vidéket, a kezükben listákkal, amin rajta volt mindazoknak a neve, akik ilyesmi gyanúba keveredtek. A film végére a figyelmes nézõ felteheti magának a kérdést: na most akkor melyik a jobb, igazibb? Egy biztos: a testvérek története igazán drámai.
Értékelés: 8/10 (hosszú, de megéri végignézni; akit csak a látvány érdekel, annak is...)
"Absolutely terrible addition to a great film", mondja az egyik hozzászóló az imdb-n - és tökéletesen igaza van. Az anime filmecske - mert háromnegyed órát azért ne nevezzünk már egy komplett filmnek - a híres/hírhedt Ichi, the Killer (ld. itt: #19541) film elõzményeit próbálja elmesélni, azaz Ichi "születését". Ichi itt még egy közönséges iskolásfiú, akit otthon és az iskolában is csak megaláztatások érnek, de még nincs tudatában a "képességének" - oké, a "tudatában" is kissé erõs kifejezés... 😊 -, viszont már jelentkeznek ennek a jelei. Gyakorlatilag arról van szó, hogy a Kakihara nevû pszichiáter (akinek Takashi Miike, a film rendezõje a hangja) hogyan találja meg Ichi-t és hogyan hozza elõ belõle a kegyetlenség iránti vágyat. A rajzfilmben nem sok "veszélyes" dolog történik, pár nyuszika lemészárlása - majd néhány emberé is -, némi meztelenkedés szadizmussal és mazochizmussal vegyítve, néhány erekció és ejakuláció... szóval mindazok, amelyek késõbb a filmben már hangsúlyosabban fordulnak elõ - viszont itt elég céltalanul történik minden.
Igazából ez az anime nem nagyon tetszett. Egyrészt azért, mert valahogy nincs összhangban a filmes visszaemlékezésekkel (azaz az anime és a film nem jól kapcsolódik), másrészt maga a megvalósítás elég gyér (sok az ismétlõdõ, újrahasznosított rész) és a sztori sem igazán abba az irányba visz, amit a film követett.
Értékelés: 4/10
A francia film két fenegyereke, a Holywood-ban is szerencsét próbáló, de odahaza inkább sikeresebb Jean Reno, és az aktív filmezéssel lassan felhagyó, inkább borászkodással foglalkozó Gerard Depardieu, valamint a híres forgatókönyv író / rendezõ / producer Francis Veber (aki ezúttal íróként és rendezõként is jegyzi a filmet) közös munkája se nem eredeti, se nem különösebben izgalmas - ennek ellenére meglepõen szórakoztató.
Quentin (Depardieu) maga az istencsapása. Botcsinálta rablóként börtönbe kerül, de állandó idióta szövegelésével, 50 alatti IQ-jával - és testi erejével - a legkeményebb nehézfiúkat is órák alatt kiborítja, a börtön igazgatója már szeretne megszabadulni tõle, de még a pszichiáter sem hajlandó elvinni magával, mivel "a bolondokháza a bolondoknak épült, nem a hülyéknek." Ruby (Reno) vérprofi bérgyilkos, aki elkövet két hibát: összeszûri a levet fõnöke, a kegyetlen Vogel feleségével, és ellopja a fõnöke pénzét, húszmillió eurót. A nõ a föld alá kerül, Ruby pedig börtönbe, de nem hajlandó vallani semmit. Vernet felügyelõ fejébõl kipattan a nagy ötlet: rakják be Quentint Ruby mellé, õ majd biztosan kikészíti és megoldja a nyelvét...
Quentin, akinek se kutyája, se macskája, megkedveli a néma gengszert, akit az egyetlen igaz barátjának tart - mivel az egy szó nélkül végighallgatja minden szövegét -, így amikor Ruby felvágja az ereit, hogy kikerüljön a börtönbõl és a bolondokházában jobb lehetõségei legyenek a szökésre, Quentin is követi a példáját, hogy együtt maradjon vele. Ruby tökéletesen megszervezi a szökését, de mindent keresztülhúz Quentin sajátos "mentõakciója", ezután pedig együtt menekülnek a rendõrség és Vogel emberei elõl - és Ruby eközben képtelen levakarni magáról a kutyahûségû Quentin-t, aki mindenáron közös sörözõt akar nyitni a "barátjával"...
A film elsõsorban Depardieu elesett-hülye karakterére és a helyzetkomikumokra épül, de szerencsére nem találkozunk olcsó "tortadobálós - mindenben hasraesõs" poénokkal (ezeket amúgyis utálom), inkább a naív szövegei, meg az arcmimikája (kb. így képzeli el az ember Rejtõnél Krétát, az idióta légionáriust 😊 (aki meg tudja mondani, melyik regényben szerepel, az felírhat magának egy virtuális vállonveregetést 😊 ) ), amik ülnek - no meg Vogel csaknem hasonló kaliberû fullajtárjai. Ruby eleinte egy halvérû alak (mintha csak Leon-t látnánk újra), de a film folyamán azért néha nála is leakad a lánc (a film címe is erre utal) - bár a lezárás természetesen eléggé egyértelmû lesz.
Szóval egy kellemes kis délutáni/esti mozi, amit nagy társaságban, haverokkal néz meg az ember, és közben jókat röhög hozzá. Ez azért - a filmes felhozatalt tekintve - nem egy rossz ajánlólevél.
Értékelés: 7/10
Be kell mutatni? Ugye, hogy nem. 😊 Az apropót az szolgáltatta, hogy most egyben meg tudtam nézni mindhárom részt, így pár apróság jobban feltûnt - és emiatt a trilógia is jobban tetszett. Alap.
Értékelés: 9/10
House Of Flying Daggers
Hosszas fikázás - mert szinte csak az lenne - helyett inkább utalnék erre a kritikára, amellyel többnyire egyetértek.
Értékelés: 3/10
(folyt. köv.)
elvileg dramai komedia a film.. vagy micsoda.. se komediat nem lattam benne se dramait.. nem volt se szomoru se hepi...semmilyen.. haver aszonta pisztos nemtom aterezni.. hat nemtom... anyam se tudta aterezni aki azert mar megelt egyet s mast..
Nekem top film lett 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
------------------------
7/10
Nekem tetszett. SOkan mondták, hogy értelmetlen film, nincs cselekménye meg hasonló baromságokat. Ez nem igaz. Nagyon egyszerû, kellemes kis sztorija van, lassú de érdekes. Természetesen nem került be a kedvenceim közé, de Bill Murray viszont keményen ott maradt ezzel a szerepével a legjobbak között.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nagyon vegyesek az érzelmeim. Kicsit zavaros az egész, és sokszor gyakorlatilag nincs semmi ami hajtaná a karaktereket, csak úgy folyik a történet. Nincs is minden teljesen letisztázva a boszorkány és az apja körül, és a vége körül sem. De az egész tetszett, sõt nagyon is.
8/10
ui.: ennek az Arsene Lupin tortenetnek van vmi igaz hattere, vagy ez a tortenet megjelent mar mashol is?
Pontosan azt kaptam ettõl a filmtõl amit vártam. Igazából nem nagyon tok mit mondani róla. :-)
Semmi extra, de azért nekem tetszett.
7/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
24 - Seson 2 - SPOILER
Azert nekem erosen tulzasnak tunt hogy Gore-t megolte es levagta a fejet.
Mondtam en hogy sok itt a bolcs ember 😄
Hajra a cset! 😄
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem kell elkezdeni személyeskedni azért mert más nem úgy gondolja ahogy Te.
Mi is a baj mert mar lassan nem ertem.
Ezen mit lehet megmagyarázni?<#lama>#lama>
Mások szerint meg nem. Szerintem sem annyira gázos. Tény, hogy nem egy über látványos akciókkal, rengeteg csatával teli pergõs kalandfilm.
Ettõl még nem baromság.
Én kétszer láttam, egyszer moziban egyszer a barátnõmmel itthon. Mindketten végig tudtuk nézni. Nem az év múvija egyértelmûen, nem a legjobb történelmi film, de nem is a legszarabb, ez tény.
Micsoda emberek bazd meg 😄DDD
10-bol 3 comment dicseri.
Mentuk megneztuk es vegig szevedtuk az egeszet. Szal itt arrol van szo hogy az Alexander IGENIS egy nagy baromsag es nem tudom mit feszitesz hisz meg nem is lattad. Azutan pofaza' pirosbogyo.
Egyébként azt hiszem te voltál aki anno valami 2/10-et adott pl. a Rain Man-re, úgyhogy ízléseket inkább hagyjuk.
Meghulyultetek bazd+?
Elmondhatnám, de akkor nem ütne akkorát. Mindenképpen érdemes megnézni a directors cutot is. Csak annyit mondok, hogy közel sem olyan happy end a vége, mint a normálnak.
The Clearing (Ember rablás) Elég gyenge film volt, aki még nem látta ne nézze meg mert nem érdemes 😊 Eegy emberrablásos sztori van benne, és az a nézõ (legalábbis én) várja a csattanót, ami nem jön...
The Butterfly Effect (Pillangó hatás)
Na ez már tetszett jó kis film 😊 Valaki elmondaná, hogy a director's cut-nál hogy van vége a filmnek?
Man On Fire (A tûzben edzett férfi)
Az eleje a filnnek tetszik, ahogyan a kislány és a Denzel közötti kapcsolatról van szó, aztán kicsit Punisher szerû a második fele (bár annyira nem), nekem tetszett, Denzel Washingtont amúgy is birom, jó színész 😊
SPOILER
Amikor mondta a csávó, hogy kinyírta a kislányt utána azon reménykedtem végig, hogy jajj ne már, ilyen aranyos-édes kislányt nehogy megöljenek már, na a végén csak bejött, hogy mégis él 😊
The Manchurian Candidate (A mandzsúriai jelölt)
Ismét egy Denzel Washington film, nem volt rossz ez sem, bár egyszer nézhetõ filmek közé tartozik.
Juj...
-Spartacus
-Attila (Anthony Quinn)
-Elsõ lovag
-Luther
-Lázadás a Bountyn
-A három muskétás (Charlie Sheen)
-A könnyûlovasság támadása
stb.
sokkal rosszabb történelmi filmek voltak, mint az Alexander. De tény, hogy az Alexander rossz volt, de sokkal rosszabb filmek is voltak ...
A medve nem játék.