Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Hozzánem értõ szemmel könnyû lehúzni egy filmet pedig a nézõknek fingja sincs ,hogy kell egy filmet elkészíteni ,rossz vágás, rossz rendezés picsát csináld meg ne a pofád járjon.
Az IMDB is televan fasszal minden jó filmet lehúznak.
Példa Amerikai Pite 6.8/10 a Constantine meg 6.4/10-et kapott mennyenek a picsába verjék ki Jason Biggs-re.<#mf3>
LezLee
Hát smiley híján szerintem mindenki komolyan vette. Nálad már nem lehet tudni <#idiota>
Felfogtam <#zavart1>

Sephi
Nyugodtan fele lehene mar fogni hogy nem komoly 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nyugodtan lehet vitatkozni ki a nagykepu...

Sephi
Te nem figyelted meg hogy kijelentettem valamit otszor es mindegyik okosfeju onta magabol az ertelmes ellentmondast? Annyira nem kepes itt par ember hogy felmernje hogy ki mirol beszel. Csak irjak a baromsagokat. LE se irja hogy szerinte miert nicns igazam csak nagykepuen megcafol!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Tényleg elég gyengék.

torrente
Elaludtam rajta, de a játékot végigjátszottam.

Bucser
Veled az élen már megbocsáss!!!<#ejnye1><#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Maskor tan olvasd el a vegleges kijelentesemet es azutan okoskodjal.

Olyan megnyugtatot erzes hogy az utobbi idoben ilyen sok hozzaerto filmkritikus van ezen a forumon!

Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt.

asszem ennél viccesebb dolgot ritkán olvas az ember. vagy nagyon kevés filmet láttál, vagy nem volt szívtévéd, de mondjuk, hogy a boa 3 vagy a rendõrakadémia 7, vagy a pasik, szex, ibiza 2 jobban tetszett mint az alexander, az szerintem téged minõsít😊))
Bucser
Attól, hogy nem böfögi be ide mindenki, hogy mennyi filmet látott még nem biztos, hogy te láttad a világkerekség legtöbb filmjét😄 Mellesleg szerinte jó volt... Én meg nem néztem meg😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rafaelo
Final cut 4/10

jobb mint amire számítottam egyszer nézhetõ

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Bandew
Oké, akkor horroparódia volt, a Vándormadarak pedig science fiction...
LOL

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Meglestem a 36-ot. Nagyon jó kis film. Végre nem csak fekete és fehér jellem van. Tetszett nagyon. Bár néha kicsit túlcsavarták a történetet.

Az a jelenet mikor temették a kollégájukat is felcsendült a jellegzetes gyász zene, na annál a résznél libabõrös lettem. Jó volt nagyon 😊
Mike at home
tortenelmi? LOL

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ugorj le vmelyik supermarketbe, es vegzel 10 db 999 HUF-os DVD-t talalomra 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sil3nt
ja nemrosz film, bár az elején kicsit ördögûzõ szaga volt, de a vége jó lett...összeségébe poénos kis könnyed <#mf1> filmecske

Crazygirl
lattatok mar a Constantine-t??? az halali egy film... nagyon ott van<#eljen>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

magus
vegulis jo hogy nem ugyanaz tetszik

Sephi
Azt en nem mondtam. De eleg sokat lattam.

Bandew
Miért, láttad az összeset? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Jaj most olvastam csak el amit irtal! Koszonom es letoltottem hatha maskor sugseg leszen rea!

<#worship>

tomsolo
jajó így segítsen neked az ember :/

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sephi
Jaj 😞

Helyesbitenek!
Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb tortenelmi filmje volt.

Sir Quno Jedi
Óóóó azt imádom, egyik kedvencünk !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AnuluWork
Akkor te nem láttad a Csendes pusztítót ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sephi
MEGSZEREZTEM az egesz masodik evadnak a feliratat!
Az a francia gyere kudte el emailben 😄DDDD

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

BAUER BAUER BAUER!! DZSEK!

Szerinted...

Bandew
Az Alexander egy igazi történelmi film volt, nem pedig kaland. Nekem nagyon is tetszett.

Rafaelo
"Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt"

😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Szerintem tobb filmet lattam en mint te. Szerintem van izelesem. Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt.

Szerintem.

Rafaelo
nade a 3d stadion 😮

Szerintem meg itt egyeseknek "enyhe" sztárfóbiájuk van...
Ja, és ilyen kijelentést tenni, hogy "Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt." nem vall sok tapasztalatra...

Én speciel örülök, hogy vannak újra történelmi filmek a mozikban, és szerintem a kivitelezésükkel semmi baj nincsen. Beültem rájuk, lenyûgöztek, és azalatt az idõ alatt jól szórakoztam(na jó, az Alexander kicsit hosszú lett).

Sephi
Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt.
A Troja meg elment bar abba is annyi ver fojt min egy foghuzasnal 😄

Bandew
Igen és akkor kb 5 perces lett volna a film...

magus
en olvastam az osszes csaszar eletrajzat csak ugy szorakozasbol, de amugy nem lehet megolni vkit anelkul h ne vetodjon ra a gyanu, es az apjahoz hu emberek mindig ott lettek volna, amugyis, nem korhu hanem latvanyos filmet akartak csinalni

magus
Tróján bealudtam, Brad Pitt meg nem csinalt semmit
Alexanderben tetszett hogy akart valamit csinalni a filmmel azonkivul h vett 50000 pajzsot meg fakardot es csinalt sztorit egy csata kore
Arthur kiraly a tipikus "megnezemhbonhaleadjak" kategoria...

Mike at home
jut eszembe a Jurrasic park 3-nál gondoltam még ilyeneket, amikor drukkoltam a dinóknak, kapják már el a visitozós csajt, és minimum tépjék ketté

Mike at home
akkor tévedtem
azt hittem Bloom miatt sokan megnézik
ezek szerint nem voltak elegen (nem vittek magukkal még egy embert 😊

Mike at home
vannak kis hibák, és vannak idegesítõek
úgy nem lehet: "mit csinál ez a marha?"
"mérgezd már meg, te hülye"

elsõre idegesített a film
másodszorra már jó volt, mert tudtam mire számíthatok

LezLee
De biza, hogy bukás. Amerikában az elsõ 5 nap alatt 23 millió dollár bevételt termelt. A film elõállítási költsége 130 milla, és ebben még nincs benne a marketing! (az is egy 30-as minimum) Tehát valszeg amíg megy az amcsi mozikban, max. az 50 millás határt fogja verdesni.... alulról. A legjobb esetben a tengeren túlon majd megkeresi ugyanezt a pénzt, ami még mindig csak 100 milla.
Az Alexander is bukás volt, meg ez is az lesz.
A kétkedõknek ajánlom figyelmébe a boxofficemojo folyamatos figyelemmel kísérését!
fifi
ilyen alapon soha többet filmet ne nézzünk... mert mindben van hiba.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike at home
1. római hadvezér nem mászkál kard nélkül, fõleg ha a császár bizalmi embere
ha annyira meg akarja ölni a császárt, kinyiratja a csatában, bõven van rá alkalom
de ez még enyhe dolog
2. tegyük fel ugye, megöli Marcus Aureliust Commodus (persze nem öli meg a a valóságban) aztán meg akarja öletni ugye Maximust, aki tudja ezt ,és nyiltan megvádolja az apagyilkossággal. Maximust meg simán elcsalják a hadserege mellõl, nemhogy a hadsereggel a háta mögött igazságot osztana, mert ha hû a császárhoz ez a dolga.
3. másrészt ilyen katonai hatalmat (hadvezér) nem lehet csak úgy telve naivitással megszerezni, akárki nem lehetett az, tehát jó adag becsvágy is van egy ilyen emberben, aki kapva kap az alkalmon
4. Commodus nem hülye hogy az apját az apjához hû katonák közvetlen közelében gyilkolja meg

a rómaiak déli népek, sem nem hülyék, sem nem ostobák, kavarták anno a szart rendesen, mindenki helyezkedett jobbra, balra
persze a Maximus kivégezteti Commodust, akkor õ lett volna a császár, és akkor oda a film pátosza

ja és persze anyuka is simán megmérgezte volna az elõs héten Commodust, amikor C. túszként tartotta a fiát

Mhosah Myth
Én a nemzet aranyát láttam nemrég szerintem nemrossz film nekem tetszett...
10bõl 7et adnék
SW trailerek 10bõl 20at <#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

tomsolo
Time adjuster

letölt feltesz ---> press konvert ---> át írod a 25-29re és jó lesz (ha más gáz nincs 😛)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

fifi
milyen fokon hülye?
azért a Gladiátor nekem pl máig etalon a tört. filmek ilyesfajta vonulatában.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike at home
miert, nem az?

Mike at home
szerintem nem lett bukás
financiálisan biztosan nem

Mike at home
Radiátor is ilyen volt. Mutass nekem még egy római hadvezért aki ilyen fokon hülye