Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az IMDB is televan fasszal minden jó filmet lehúznak.
Példa Amerikai Pite 6.8/10 a Constantine meg 6.4/10-et kapott mennyenek a picsába verjék ki Jason Biggs-re.<#mf3>#mf3>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olyan megnyugtatot erzes hogy az utobbi idoben ilyen sok hozzaerto filmkritikus van ezen a forumon!
asszem ennél viccesebb dolgot ritkán olvas az ember. vagy nagyon kevés filmet láttál, vagy nem volt szívtévéd, de mondjuk, hogy a boa 3 vagy a rendõrakadémia 7, vagy a pasik, szex, ibiza 2 jobban tetszett mint az alexander, az szerintem téged minõsít😊))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
jobb mint amire számítottam egyszer nézhetõ
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
LOL
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az a jelenet mikor temették a kollégájukat is felcsendült a jellegzetes gyász zene, na annál a résznél libabõrös lettem. Jó volt nagyon 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
<#worship>#worship>
Helyesbitenek!
Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb tortenelmi filmje volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az a francia gyere kudte el emailben 😄DDDD
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
BAUER BAUER BAUER!! DZSEK!
😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szerintem.
Ja, és ilyen kijelentést tenni, hogy "Szerintem az Alexander a vilagtortenelem leggyengebb filmje volt." nem vall sok tapasztalatra...
Én speciel örülök, hogy vannak újra történelmi filmek a mozikban, és szerintem a kivitelezésükkel semmi baj nincsen. Beültem rájuk, lenyûgöztek, és azalatt az idõ alatt jól szórakoztam(na jó, az Alexander kicsit hosszú lett).
A Troja meg elment bar abba is annyi ver fojt min egy foghuzasnal 😄
Alexanderben tetszett hogy akart valamit csinalni a filmmel azonkivul h vett 50000 pajzsot meg fakardot es csinalt sztorit egy csata kore
Arthur kiraly a tipikus "megnezemhbonhaleadjak" kategoria...
azt hittem Bloom miatt sokan megnézik
ezek szerint nem voltak elegen (nem vittek magukkal még egy embert 😊
úgy nem lehet: "mit csinál ez a marha?"
"mérgezd már meg, te hülye"
elsõre idegesített a film
másodszorra már jó volt, mert tudtam mire számíthatok
Az Alexander is bukás volt, meg ez is az lesz.
A kétkedõknek ajánlom figyelmébe a boxofficemojo folyamatos figyelemmel kísérését!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha annyira meg akarja ölni a császárt, kinyiratja a csatában, bõven van rá alkalom
de ez még enyhe dolog
2. tegyük fel ugye, megöli Marcus Aureliust Commodus (persze nem öli meg a a valóságban) aztán meg akarja öletni ugye Maximust, aki tudja ezt ,és nyiltan megvádolja az apagyilkossággal. Maximust meg simán elcsalják a hadserege mellõl, nemhogy a hadsereggel a háta mögött igazságot osztana, mert ha hû a császárhoz ez a dolga.
3. másrészt ilyen katonai hatalmat (hadvezér) nem lehet csak úgy telve naivitással megszerezni, akárki nem lehetett az, tehát jó adag becsvágy is van egy ilyen emberben, aki kapva kap az alkalmon
4. Commodus nem hülye hogy az apját az apjához hû katonák közvetlen közelében gyilkolja meg
a rómaiak déli népek, sem nem hülyék, sem nem ostobák, kavarták anno a szart rendesen, mindenki helyezkedett jobbra, balra
persze a Maximus kivégezteti Commodust, akkor õ lett volna a császár, és akkor oda a film pátosza
ja és persze anyuka is simán megmérgezte volna az elõs héten Commodust, amikor C. túszként tartotta a fiát
10bõl 7et adnék
SW trailerek 10bõl 20at <#nyes>#nyes>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
letölt feltesz ---> press konvert ---> át írod a 25-29re és jó lesz (ha más gáz nincs 😛)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
azért a Gladiátor nekem pl máig etalon a tört. filmek ilyesfajta vonulatában.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
financiálisan biztosan nem