1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    Speed Racer

Egészen meglepett ez a film. Trailer alapján fosnak ítéltem meg, de haver biztatása után végülis megnéztük. A felvezetés kissé megnyúlt (több mint két órás a film), de a történet előre haladtával, az események is beindulnak.
    Ha az ember bele tud élni ebbe a mese/anime világba akkor remek szórakozás elé néz. (Akiknek nem jön be ez a mese világ az messzire kerüle el, és ne keressen semmi valóságot a filmben mert nem fog találni) Nekem nem volt nehéz dolgom, hisz japán meséken nőttem fel és annak ellenére hogy az eredeti animet nem láttam, rengeteg olyan tipikus 80as évekbeli anime elemek jöttek vissza a filmbe.
    A karakterek szerintem frappánsak voltak, habár a barátnő kissé sántít és mellesleg csúnya is (valahogy Christina Ricci nem az én ízlésem).
    A grafika viszont brutál, minden képkockában látszik h mire költötték el azt a 100+ millió dollárt.
    Történetben senki se várjon egetrengetőt, egyszerű és kiszámítható.

Összeségében tetszett a film, csak ajánlani tudom azoknak akik szeretik a csili-vilit és ezt a mese világot.

7/10

(kicsit sajnálom h nagyot fog bukni bevételek tekintetében, pedig többet érdemel ez a film)