Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Napi ászhoz megjelent Sherlock Holmes VCD-ket keresem megvételre. A ma megjelent kivételével mindet/ha jól tudom 3/... Ajánlatok priviben jöhetnek...
elõre is HTX
ja és persze ingyen, vagy ennél olcsóbban... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A 24/1 úgy jó ahogy van, az alternatív befejezés csak elvesz az élménybõl...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
BTw : milyen az az alternativ befejezes????
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Óvatosba fogalmaztam na :-D
Vannak(volnának) benne jó karakterek (a báró maga, a germán lovag, a szakállas haláljellemû paplovag), de csak villanásokra, úgyhogy felejtõs... PEDIG az elsõ percek alapján lehett volna egy XIII-ik harcos, de nem az lett !
Hát ez olyan nem is tudom...
4/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(megjegyzem a sorozat számomra egyetlen negatívuma, Kim kislány folyamatos szarkeverése, csapdába esése, eltûnése, megkerülése, stb. Még jó, hogy a 3 szezonban nem...)
Mar nem feltetlenul aze' hogy elraboltak de mennem kell meloba es nem nezhetem!
PSN ID.: Beegabor
Ekkora xar filmet rég láttam.Csak a nigger gengszterek miatt
1/10
nice legs. what time to open?
jó oké a fõvámpirt hamar kiölte a nigga 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nekem tetszett pedig sokan lehuzták
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A nekem tetszõ helyszínek miatt adok rá 3 pontot.
A vége tûrhetõ, a csatajelenetek szépek, és mozgalmasak, az elején viszont olyan gyorsan történt minden, hogy nem is nagyon érdekelt, mi lesz a vége.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ezen en szemelyszerint meg most is konyekkel rohogok.
- aki teheti haggya ki
- atom uncsé
- sean penn bár nagyon jól jáccik, az alakított figura egy akkora balfasz hogy nincs rá szó és ez megöli a sztorit
- izgalom kb annyi van benne mint egy camping sajt kibontásában
- kb 1.3% -ban van közé a címnek a cselekményhez
- egyetlen jó dolog a jól megkreált 70 -es évek
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
semmkiéppen nem nevezném rossz filmnek
jó iparosmunka
de valahogy nincs benne lélek, vagy az a plusz valami, amitõl egy film korszakalkotó, vagy kultfilm lesz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amúgy én éppen most gondolkodok erõsen rajta, hogy letõccsem-e. Elég nagy a szórás a kritikákban, valaki dicséri, valaki fikázza.
Van olyan jó, mint mondjuk a Trója? Mert ha azt a szintet megüti, talán meglesem.
hm, szép, drága, de ez is olyan semmilyen volt
nem tudsz azonosulni a szereplõkkel, nem számít él-e, hal-e
ki nyer és ki veszit
minden egy színészre volt felépítve
adok neki egy jó közepest
5/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray