Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
egyszerûbb lenne innen!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem lehet utánrendelni?

Sephi
Ird man le privibe mi tortenik abba az alternativ befelyezesben aj beg yu!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Emberek!
A Napi ászhoz megjelent Sherlock Holmes VCD-ket keresem megvételre. A ma megjelent kivételével mindet/ha jól tudom 3/... Ajánlatok priviben jöhetnek...

elõre is HTX

ja és persze ingyen, vagy ennél olcsóbban... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Sezlony.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Csak az elsõ sezonnak láttam alternatív befejezését, egy fos az egész, megöli a feelinget, bár ne néztem volna meg.
A 24/1 úgy jó ahogy van, az alternatív befejezés csak elvesz az élménybõl...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
en inkabb amasodikkal voltam igy ha jol emlexem...
Sephi
Kuld mar el nekem a masodik evad feliratait mert en harom felet szedtem le es egyik sem volt jo 😞((((((((((((((((

BTw : milyen az az alternativ befejezes????

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hetvegen ujra megneztem a Matrix 3-t. Elsore tetszett, de most nagyon nem. Nemtom miert. Prrfi kivitelezes, de a magasroptu dumak melyeknek semmi ertelme es story "mar ha van" is vicces all jopar helyen.

Sephi
Hagymafa!

Sir Quno Jedi
ízirájder ecsém !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Nem nyitom ki a forumot (na PERSZE) amig vegig nem neztem gecieee!!! 😄DDD

Én pont tegnap fejeztem be az elsõ szezont. Szvsz ez az egyik legjobb sorozat, amit láttam. Csak az a baj, hogy jön a vizsgaidõszak, és mostanában nem lesz idõm megnézni a többit.😞

Sir Quno Jedi
De minden hozzászólásomban nyomatok belõle egy-egy sorocskát, idézetet és elõbb-utóbb valahol beszopod 4!! HÁHÁ ! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Nem vehecc ra hogy elolvassam!!! Bruhahahaha!!444

Loál János
Én a hétvégén a Kingdom of Heaven után inkább egy másik Ridley Scott filmmel vígasztalódtam, az Alien-nel. 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LezLee
Hehe, én meg nem láttam a bemutatót, de így legalább tetszett a film. <#bee1><#idiota>
Bandew
A bemutatója tényleg nagyon hatásos volt, de hát ügyibár az nem jelent semmit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
Sephi, leközöljem az utolsó rész részletes forgatókönyvét, vagy most azonnal megtérsz ?!! <#hehe>

Blasta
:-DDDDDDD
Óvatosba fogalmaztam na :-D

Sephi
A joueg aldjon meg tigedet! Mi nem a 3-madik szeszonba??? Ha nekem elspoilerezed levadaszlak!!!!

Sir Quno Jedi
Ez a mennyei királyság... barátaimnak tetszett én meg végiguntam.

Vannak(volnának) benne jó karakterek (a báró maga, a germán lovag, a szakállas haláljellemû paplovag), de csak villanásokra, úgyhogy felejtõs... PEDIG az elsõ percek alapján lehett volna egy XIII-ik harcos, de nem az lett !

fifi
pedig milyen jó film volt...

CSOCSO
pedig a bemutatoja mennyire tetszett...
Bandew
THE FORGOTTEN

Hát ez olyan nem is tudom...

4/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Jahát igen, ez ultra anyázós tud lenni! :-)

(megjegyzem a sorozat számomra egyetlen negatívuma, Kim kislány folyamatos szarkeverése, csapdába esése, eltûnése, megkerülése, stb. Még jó, hogy a 3 szezonban nem...)

Sephi
Meglehet! Ippeg most raboltak el megint Kim-et oszt megyen fel a vernyomasom!
Mar nem feltetlenul aze' hogy elraboltak de mennem kell meloba es nem nezhetem!

Blasta
Túlreagálod :-)

Sephi
Surgosen le kell lovetni itt par embert mer a vegen bejon ide egy ideges es elfut jol amikor lassa mikru' van itt szo 😄

Blasta
Europai filmekkel meg mibaj?

Seth
Én éppen tegnap éjjel néztem, nekem hogyismondjam abszolút nem tetszett. Olyan hangulata volt, mintha valami európai film lett volna. Nemis tudom..francia vagy német 😊

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
kivancsi vagyok mit tehettek veled hogy ez a film neked nem jott be..
Sephi
jujuj...

SASboy
Miért szerinted milyen volt?

nice legs. what time to open?

Sephi
Ebbol a komentbol lejon mit tudsz.

Rafaelo
😄 lol

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

SASboy
Be cool

Ekkora xar filmet rég láttam.Csak a nigger gengszterek miatt
1/10

nice legs. what time to open?

Sephi
Sotetboru! Where are your manners man? Ay?

Rafaelo
valamiért nekem tetszett 😄 komolyan az elsõ 2 rész gagyi volt

jó oké a fõvámpirt hamar kiölte a nigga 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Ugyan mar Rafi hogy a pixaba adol egy olyan szerincsitlensegre 8 pontot?

Rafaelo
késve megnéztem a penge 3-at 8/10
nekem tetszett pedig sokan lehuzták

Jano
Én is megnéztem, szerencsére haver hívott meg a mozijegyre.
A nekem tetszõ helyszínek miatt adok rá 3 pontot.
A vége tûrhetõ, a csatajelenetek szépek, és mozgalmasak, az elején viszont olyan gyorsan történt minden, hogy nem is nagyon érdekelt, mi lesz a vége.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
" izgalom kb annyi van benne mint egy camping sajt kibontásában "

Ezen en szemelyszerint meg most is konyekkel rohogok.

tomsolo
tegnap megnéztem a ricsárd nikszon merényletet:

- aki teheti haggya ki
- atom uncsé
- sean penn bár nagyon jól jáccik, az alakított figura egy akkora balfasz hogy nincs rá szó és ez megöli a sztorit
- izgalom kb annyi van benne mint egy camping sajt kibontásában
- kb 1.3% -ban van közé a címnek a cselekményhez
- egyetlen jó dolog a jól megkreált 70 -es évek

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

magus
hát amiben bloom játszik, és monumentális szandáleposz abbol nem surun lesz kultfilm

Mike
igen
semmkiéppen nem nevezném rossz filmnek
jó iparosmunka
de valahogy nincs benne lélek, vagy az a plusz valami, amitõl egy film korszakalkotó, vagy kultfilm lesz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LezLee
mennyei királyság, de mindegy 😊)
amúgy én éppen most gondolkodok erõsen rajta, hogy letõccsem-e. Elég nagy a szórás a kritikákban, valaki dicséri, valaki fikázza.
Van olyan jó, mint mondjuk a Trója? Mert ha azt a szintet megüti, talán meglesem.
Mike
na meknéztem az angyali királyságot, vagy mit (Bloom)

hm, szép, drága, de ez is olyan semmilyen volt
nem tudsz azonosulni a szereplõkkel, nem számít él-e, hal-e
ki nyer és ki veszit
minden egy színészre volt felépítve

adok neki egy jó közepest

5/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LezLee
torrent
De, azt igen, csak ha valami nincs meg egy halom embernek, akkor várhatok egy darabig még lejön a film. De ha most ez a legjobb, akkor kénytelen vok. Azér kösz.