Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hat hja. .a masodik erdekes volt.. inkabb az elso rulez!!!
Az a film egy alap!!! Hulyere rohogtem magam rajta. Sokkal jobb mitn a Soccer.

Battle Royale 2: Az elso resz nekem nagyon tetszett, de ez. Nemtom mit mondjak. Az volt az erzesem, mintha a Soldier of Fortune filmvaltozatat neznem. Soha ki nem fogyo tar unlimited ellenfel. Jah es a gyerekes "mondanivalo" meg a 10 perces halalmonologok nagyon nem kellettek volna. 😞

Blueberry - A fejvadász (WTF???)

Nagy felüdülés volt megnézni a filmet "eredeti" nyelven, a portugál verzió után. Mondjuk azért érdekes, mert a szereplõk részben angolul, részben franciául, picit spanyolul, az indiánok saját nyelvükön, valamint egy szereplõ meg németül beszél 😊
A felirat minõsége, egyrészt az összes forgalmazó által használt gagyi feliratozó gép miatt elmosodott, világos háttéren olvashatatatlan, másrészt szvsz egy közepes funsubber is lepipálhatta volna.
A kópia minõsége is silány volt, egy ilyen gyönyörüen fényképezett látványos filmnek nem kéne ilyen elmosodottnak lennie, pláne 1250-es jegyért nem ... (Mammut mozi)

Gyanus volt, hogy milyen kevesen voltunk a moziteremben, ebben közrejátszhatott pár "apróság":
1. Nem amerikai film, akkor "biztos sz*r", ezér' nem kell neki reklám, amit lenyomtak TV-ben, azt is éjjel, mer' ólcsó ... (Werk-filmet 0.10-kor nyomták hétköznap!)
2. Adtak egy frappáns alcímet - Fejvadász, a szó 1x valahol elhangzik a filmben, de nem titok, hogy égvilágon semmi köze a filmhez.
3. Megadták stílusnak a Western-Kaland filmet. A film a vadnyugaton játszódik, és van benne indián, meg piff-puff, sõt Sheriff is ... de nem vesztern, és kalandnak se nevezném. Ez olyan mint ha az X-Aktákat "Romantikus-Krimi"-nek titulálnám.
4. A Pesti Est "kritikusa" szétfikázta a filmet spirituális volta miatt.

Akkor a filmrõl egy picit:
A film egy francia(?), belga(?) képregény hõsét kelti életre, amelynek karaktereit Moebius mester alkotta. Nos a filmnek sok köze nincs a forráshoz tudomásom szerint ...
Adva van egy ifjú, aki egy ronda éjszakán elveszti szerelmét (aki fõállású szajha), és kishíján az életét is. De némi deux-ex machine és egy picit több indián-sámán segítséggel túléli a dolgot, majd egy hosszabb idõt eltöltve az indiánok között némi sámánságot tanul, de tanulmányait "felfüggeszti" ...
Évekkel késöbb Palomino város sheriffjeként láthatjuk, amint munkáját látja el.
(Ühüm ... jobbára nem csinál semmit, csak vedel és kb. ezt a melót végzi a helyetesse is.)
De ugye valaki megint belefingik a nulláslisztbe, elõkerül egy õsi térkép, ami az indiánok szent helyét, és feltehetõleg aranylelõhelyet is jelez. Miközben megindul a harc a birtoklásáért, feltünik egy régi ellenség, akinek rég halottnak kéne lennie ...

Nos, aki beül egy jó kis Western filmre, az akkorát koppan, mint cserebogár a lökhajtásos gép szélvédõjén. Az igazi harc ugyan is NEM a fizikai síkon fog kibontakozni. A film kicsit vontatott, de azt hiszem nem túlságosan. Tele van olyan jelképekkel és utalásokkal, amiket megérteni vagy észrevenni alapos ezoterikus és pszichológiai ismeretekkel lehet, szóval erõsen rétegfilm.
Ami jó a filmben:
- Gyönyörûen van fényképezve, hihetetlen szép természeti képekkel, meglepõ szemszögbõl néha.
- Hihetetlen jó látványvilág a "másik oldal" érzékeltetésére, vagy nagyon utánaolvastak a készítõk, vagy kipróbálták, vagy minimum erõsen narkósak voltak 😊)
- Jó fõgonosz. Madsan bátyó hozza a formáját. Kõgonosz, de vannak elvei ...
- A film francia, ezért nem szépenfésült, frissenvasalt, modelarcú szereplõk vannak benne, hanem kócós, zsíroshajú, izzadó, kusza és redvásfogú emberkék. Egyszóval picit élõbb mint sok H.W. szemét filben.
- A színészek játéka.

Ami nem annyira jó:
- Néha enyhén vontatott.
- A másik világ megjelenítése néha akkora dózisba és olyan gyorsan történik, hogy az ember agya leteszi a lantot ... bár beillik egy ingyen tripnek is.
- Aki nem olvasott a témában, egy rohadt szót se fog érteni a film jórészébõl. A jobbik részébõl.

8/10

CSOCSO
Kung Fu Hustle

nah ez nagyon erdekes volt!!
szerintem elegge cool!
persze nem egy uber de nemtom..valahogy nemtudom annyir akomolyan venni hogy lefikazzan a hulyesegeket!😊
a fagyis kirablos resz nagyon szep volt. legalabbis negem megfogott..szal rulez a film😊 mindenesetre a shaolin soccerben sokkal tobb poen meg okorseg volt
Sephi
Vaze ezzel a sorozattal az a baj hogy leulsz megnezni egyet es mire hirtelen vege is... pedig 40 perc... utoljara a Oz volt jo de nem ennyire! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Pfaai! Orok hala!

<#worship><#worship><#worship>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mail ment, rem megkapod.

Sephi
AZTIS!!!!!

Azert kell mert neznem kell keso estig is es mar nem tudom annyira felhangositani hogy ertsem is!!!

El tudgyaotk kudeni pliz email?

[email protected]

Sephi
Kerem az elsohoz es a harmadikhoz!!!!!!!! KEEERRRLEEEEEKK!!!!!!!!!!!

AAARGHHHHH!!!

Nekem van a másodikhoz is.
Amúgy tényleg rengeteg jó filmzene van, hiszen a zene a film lelke, sokat lehet javítani vele, de rontani is.

Blasta
Az eslõhöz és a harmadikhoz van most per pillanat.0

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
senki nem mondta hogy azok nem joak... nemtom miert allitod be ugy mintha ezt mondtam volna..en csak azt mondtam hogy uberjo..ennyi...
attol mert uberjo.. lehet masik 120 uberjo filmzene..

tegyuk hozza szamomra ezek kozul is a gladiator a legjobb...
a keresztapa zenejet sosem veszem elo ha szomoru vagyok....
a gladiator zeneje GYONYORU!...szep!...
Dynamic
A Profi,Volt egyszer egy vadnyugat,A Jó a rossz és a csúf, 1492, Tûzszekerek, Keresztapa,Emberrablók stb. LEGALÁBB olyan jó zenék.Létezik más is a Gladiátoron kívûl.
Sephi
Neked van feliratod a 24 elso masodik es harmadik evadahoz?

CSOCSO
??? nemtom mirol beszelsz.. szerintem az egyik legjobb filmzeneje van a rettenthetetlen mellett!!
CSOCSO
hja..MGS zeneje is szinte csont ugyanolyan mint a sziklae..
Bandew
Sztem is nagyon jó a zenéje, de sosem értettem miért mindenki a Gladiátorért van úgy oda, amikor rengeteg nagyon jó zenéjû film van... <#confused>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A temaja alap. Kurva jo. Van ugy hogy egymas utan 3-4x meghallgatom

ha hans zimmer, akkor rés a pajzson és oroszlánkirály. ahogy a szikla elsõ taktusait meghallottam, rögtön mondtam, hogy ez egyazegyben a rés a pjzson zenéje. (jó, nem 1-az-1-ben, hanem csak zimmer is szívesen merít önmagától. ugyanez az oroszlánkirálynál is. az is simán felimerhetõ)
CSOCSO
amugy hans zimmer rox!!!szikla zeneje is uber.. nomeg rettenthetetlen es a tobbi😊
a metal gear solid jatekban meg segedkezett a tanitvanyanak.. aki az MGS zenejet irta..termeszetesen az is uber
CSOCSO
koszke de nekem faszabb van😊
ha az OST meghallgatjatok ott szinte egybevan 3 kulon szam.. szal en ugy szedtem le hogy 3 szam van egyben..

ja igen.. ezek:
Hans Zimmer - Gladiator (Track 15 - 16 - 17)

480 mp ~ 8 perc
10 mega
160kbps
Kandurex
És mennyire jó ám a ZENE! Fel is töltöttem a, szerintem, legjobbat ide:

Gladiator.mp3

[[ Size: 4152493 bytes
Length: 259 seconds
MPEG 1.0 layer 3
128kbit, 9953 frames ]]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

En biztam benne hogy kurva jo lesz, mert mar az elso resz is alap volt. Az egyik kedvencem. Mar rongyosra neztem a DVD-t 😛

CSOCSO
fasza volt mindenki😊 Szerintem alladek gardat kovacsoltak ossze😊
Én is kellemset csalódtam benne. Nem volt egy nagy durranás, de pl "The Rock"-on sokat nevettem. 7/10

CSOCSO
gladiator uncsi? egyik legjobb film szvsz!!! foleg a zene!
CSOCSO
Be Cool

aargh😊 nem gondoltam hogy ilyen jol el fogok szorakozni unalmamban😊
siman 8/10 a film! szerintem tok cool😊))
most komolyan. hol írtam azt, hogy a gladiátor uncsi? én a mennyei királyságról írtam. (tessék megfeleõen dekódolni a szöveget, ld. blasta😊

a mennyei királyság unalmas volt, mert ugyanarról szól, mint a gladiátor.
Blasta
És sztem azt, hogy "ugyan az" nem az unalmasságára értette.
A gladiátor minden, csak nem uncsi.

Blasta
Senki nem mondta, hogy az egy kalandfilm.
Nagy Sándor életét (részeit) bemutató történelmi film csupán.

Sir Quno Jedi
Ja, azonfelül hogy másfél óra homokozás...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ja, a Gladiátor uncsi? akkor nézd meg az Alexandert és megtudod, mi az unalmas történelmi kalandfilm...

http://gaborszantai.co.uk/

A Csodálatos Elme nekem is tetszett. Az tényleg jó film volt.

már írtam róla a #20105-ben. szerintem uncsi volt, ugyanaz, mint a gladiátor csak keresztes lovagokkal...
Blasta
Én tutinem, nem is láttam még :-))))))))))

Srácok, valaki látta már a Mennyei Királyságot?
kaphatnék egy kis reviewt?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Loál János
Ugye nem spoilerezitek széjjel a filmet?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
ertelek en😊
Kandurex
óóó, nem szoktam én is, csak feltûnt, hogy oda írod az anyád (nem mamád mi, csak így anyázósnak hangzik 😄D) véleményét is

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
az abaj hogy adott egy sztori.. es ez az egesz TOK mindennapos.. vagy egy csaj kinek van baratja. es van egy csako akinek felesege meg gyerekei.. es tortenik egy tok MINDEN napos dolog...es meg romantikat se szagolok... most ha itt az akar lenni a nem mindennapi hogy egy szines es egy fotos barinoje kozott szovodik a szerelem akkor hurra😊))))
Sephi
Figyej mar. Szerinted baromsag volt de nekem eletem egyik legjobb filmje es abbol nincs tul sok.
Ahogy en sem proballak ravenni hogy szeresd ugy te se gyere nekem ilyet elmeletekkel.

Mi peldaul oten neztuk egysszere es a vegen mindeki totalisan meg volt lepodve es ujjogtunk! Par napig meg volt bennunk a hatasa az tuti.

Oszinten? Utoljara a Csodalatos Elmevel voltam igy.

Bandew
Figyi többféle film létezik. Van a lassú "élethûbb" féle, mint pl ez. Lehet, hogy neked ez unalmas, de én szívesen elnézegetek egy ilyen filmet. Nyugodt, nem siet sehova, mint az élet. Ez kb olyan, mint amikor kiülsz a parkba. Ha ezeket nem szereted, akkor nézz mozgalmasabb, pörgõs filmeket, de attól még ne úgy állj hozzá, hogy rossz, csupán nem a te ízlésed.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta: Nagyon kemenyen tolod 😊

Blasta
SG fórumokkal ritkán értek egyet. Sok unatkozó kommentjébõl lesz szavazat...

Már ha érted a célzást...

Az egész film 2 mondatban összefoglalható cselekvésügyileg.
Tiszta mozgalmas film volt :-D.

1.Whisky-s reklám forgatás.
2.Egy csaj kinek pasija fotós, nem ér rá vele foglalkozni.
3.(na egye fene még egy mondat) Ezek ketten találkoznak.

Imdb-vel ritkán értek egyet. Sok unatkozó klikkelgetésébõl lesz szavazat.

Blasta
Inkább úgy kéne, hogy "Rollnak és Csocso-nak NEM VALÓ, a többség meg döntse el..."
Bírom, hogy azért mert neked (és Csocsonak) nem tetszett, képtelen vagy elképzelni, hogy másnak igen.
(márpedig az imdb-szerint elég sokaknak tetszett...)

Mi a jó egy olyan filmben amibe semmi az ég világon nem történik.
Monoton az egész, az embernek az alvás jut eszébe közben.
Egész végig a hátralévõ idõt figyeli.
Ez szerintetek jó?
Ezeket a filmeket úgy kéne reklámozni,hogy Sephi-nek és haverjainak itt a fórumon. :-D

CSOCSO
hat erdekes...
haverom jott azzal hogy nekem meg pisztos nem volt ilyen kapcsolatom vagy valami...
(megjegyzes: igenis volt ket baratnom egyszerre.. sooot egy suliba jartunk es mindkettot nagyon szerettem)
de al enyeg hogy a haver jott hogy biztos nem volt meg ilyen mely kapcsolatom vagy valami..
hat nem azert.. az ufok se tamadtak meg megis tetszenek az ufos filmek. .a capa sem tamadott meg megis szerettem a capas filmeket.. a tornado se sodort meg el megis tetszett a twister ( persze ma mar azoka filmek nem olyan joak de akkor tetszettek)
es mostansag tetszett a big fish.. osszeszorult a gyomrom.. torkomban gomboc es konnycsepp a szemem sarkaban szal nem vagyok az a megnezem terminator faceval az osszes filmet emberke...
szoval nem kell minden atelni ahhoz hogy tetszedjen vagy ne tetszedjen.. bar meg nincs felesegem es nemtok igy flortolni a hata mogott.. de csaptam a szelet ket nonek...de ez a film szamomra akkor sem tetszett.. lattam mar romantikusabb filmet ..lattam mar dramasabbat stb.. de ez a film sehol nem volt