1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Real13
    RON MAN

Végre! A 2008-as év kínosan roszul sikerült blockbusterei után(Jumper,10000 BC.) a Vasember igazifelüdülést jelenthet a látványos akciómozik és a képregények kedvelői számára.Bár bizakodva ültem be a filmre , ennyirejól összerakott mozira nem számítottam.Belekötni nem is igazán tudok így elsőre...Annyi mindenestre biztos: mérföldekkel kidolgozottabb és erősebb film, mint a Transformers, amely ki sem látszott rengeteg bakiból és hibából stb.(bár nekem az is tetszett!) A forgatókönyv nagyon szépen megírt, bár nem egy Batman Begins(igaz,nem várhatunk el minden filmtől olyat:),de erőlködésmentes, és még a szerelmi szál is frissnek , üditőnek hat.Ráadásul a poénok mindegyike a megfelelő időben érkezik, nincsenek erőltetetett , namoströhöghetsz részek, újabb jó pont. A főszereplő Robert Downey Jr. úgy érzem, erre a szerepre született, néküle a film csak félkarú óriás lenne, mint a Karib triológia Depp nélkül. Az akciók szemet kápráztatóak, és a CGI-res em lehet panaszunk. A film tempója kiváló, egyszer sem válik elnyújtottá vagy éppen túlzsúfolttá, minden a helyén van, ügyes munka.
    Ha már mindenképp kell írni valami negatívumot, akkor ide Jeff Bridges játékát írnám. Nagyon gyenge főgonosz volt sajnos..

A Vasember összességében kiváló szórakozás, minőségi alkotás, és az előzetes várakozásokkal szemben , több, mint bemelegítés a két talán legjobban várt filmre az évben.(Indy 4, Dark Knight) Nekem nagyon bejött a film, bár forradalmat nem hozott, de minden perce élvezetes, ráaádsul technikai szempontból is nehéz belekötni szerintem. Ha a folytatás is ilyen jól sikerül( remélem lesz:), akkor Batman és Spidey mellé Iron Man-t is felírhatom a kedvenc képregényhős listámra .

8-9/10