1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    Nekem is tetszett, de sztem nem üti az etalon képregényfilm szintjét (nálam ez a Batman Begins, Sin Cityt nem számolom)

A látvánnyal és az ütemmel nem voltak gondok, végig történt valami és egy percig sem unatkoztam. Igazi popcorn film, olyasmi amit kizárolagosan moziba kell megnézni. A póénok is jók voltak, qrva nagy mikor magyarul kezdenek el beszélni :D (bár nem tudom h ezt a szinkronos változatban hogy oldották meg).
    A sok pozitívum ellenére nem egy olyan film amit megnéznék még legalább háromszor a jövőben. Valahogy nincs meg az a plusz ami nagyon kiemelkedővé tenné ezt a filmet. Gwyneth az utolsó jelenetekben nagyon idegesített, annak ellenére h irtózatosan jól nézett ki.

A negatívumok ellenére, igényesen van összerakva a film és tetszett mindenkinek a baráti körből.
    8/10

PS:
    Az angol verziót néztük a MOM parkban, máshol is kivan vágva az extra jelenet a végéről?