Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már 1000x megbeszéltük, hogy ennek nincs értelme.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
3 ilyen kvalitású film trailer-je egymás után, téged nem készít ki?? :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Yo kis horror. 8/10
5/10
tetszett a megvalositas... erdekes volt hogy babuk voltka aszereplok.. a leopardos resz aranyosan el lett talalva... maga a film viszont nagyon szar!!! kb 2 mosolyogtato poen es ennyi....
kar erte mert sokkal tobbet vartam...
-Beépített szépség KETTÕ (szinkronizálva!!!!!!)
-TRIPLA IKSZ KETTÕ (fõszerepben ICE CUBE!!!!!!!!!!! Samuel L. Jackson-nak nem volt annyi esze mint Vin Diesel-nek, aki nem vállalta el a folytatást)
-ELEKTRA
süppedtem bele a székbe rendesen...
Bryan Singer-rol (XMen1-2 rendezo) nem sokat tudok csak olvastam par forumon hogy mostanaban elegge elszaladt vele a lo, igy nem csodalom, hogy elvettek tole a rendezest.
(morisett-et utálom) :-)
nagyon fasza film! Tarantino a KillBilljével elmehet a kukába!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
'Hogy van a család?
😄DD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De sztem nem volt rossz film, csak olyan semmiextra.
A vége királyságos volt, fõleg a démonírtás sátgánnal ;-)
Lucifer meg BESZTESZT :-)))
Ez egy akkor baromsag volt hogy sajnalom irni is. Viszont oszinten a vege fele kezdett kicsit erdekes lenni es teccet ugy ahogy befejezodott. De ez is egty totalisan semmi ujjat nem mutato hulye szuperhos muvi volt ami semmivel sem eri utol egyik "nagy" alkotast sem.
Az a baj hogy mar tul sok ilyen van. Ha ezt pl most tiz evvel csinaljak nagy siker lett volna szvsz.
(Blasta - Amikor lattam hogy valaki egy uj uzenetet irt a Filmek... topikba mondtam magamnak na nehogy valki mas is eppen ezt neztem. Es lam pont elottem nezted meg! Ez mar satani!!!)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-----------------------
Gondban vagyok a pontozással. Az eleje olyan semmilyen volt, de a vége kárpótolt mindenért. Az pörfikt lett.
5-öst nem adnék rá, annál jobb. De többet se nagyon.
A sátán miatt legyen 6 pont 10-bõl.
(Miért tudják olyan faszán megformálni a sátánt a filmekben? Istent bezzeg... :-D)
Szal egy korrekt kis eksõn-kámik feldolgozás, menny és pokol küzdelmérõl. Jobb mint az a béna SPAWN, de azért a jobb comic-feldolgozásokat nem üti meg.
Nincs különösebb probléma az akciórészekkel, még csak hihetetlen verekedések, lövöldözések sincsenek (leszámítva a túlvilági dolgokat persze), kicsit talán még legymatagabb is a többi hasonló képregényfilmnél, kevesebb az akció, több a párbeszéd.
Ja és anti-bagó reklám erõsen :-)
SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Ettõl kész voltam: Sátán jön személyesen Constantine-ért, mivel a srác megöngyilkolta magát. Láncdohányos lévén, megkérdi a sátánt, hogy rágyújthat-e egy uccsóra. Lucifer válasza:
-Nyugotttaaaaaaan. Saját biznisz :-))))
Ehh hat eleg lol volt 😄 Megvan minda 4 szezon szal hurra 😄
Ami tuti, hogy baromi érdekes látványvilága van, az elsõ blikkre tetszett. Majd megnézem.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Jó volt na minõségi akciófilm😊 csak ajánlani tudom. Aki szereti az animeket azoknak meg fõleg mert végig olyan volt intha egy élõszereplõs animebe csöppentem volna.. Kb ilyen hangulatúként tudnék egy animefeldolgozást elképzelni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jó kis múvi
Ez ugye a Be Cool elso resze akart lenni? Mert nekem kurvara teccet es oszinten az egesznek volt egy kis Tarantino beutese. Megyek is hetvegen megnezem a masodik reszt 😄
Befut a kém jelentése.
- Van egy titkos tervük. Hogy mi az, most elfelejtettem, de ha eszembe jut leírom, és visszahívlak, Uram! Addig is csumi!
(...) dermedt hatásszünet
- M... Mi volt ez?
:-))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
De persze, megkapod a dvd-ket, mer' rendezs!!!4