Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
"De! Nem! De! Nem! De! Nem!..."
Már 1000x megbeszéltük, hogy ennek nincs értelme.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike at home
nem, mert egy fos

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gabesz amd64
most néztem meg a Saw filmet hát ez nagyonjóvolt

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CSOCSO
a beepitett szepseget mar lattam.. nem olyan fortelmes muvi...ilyen catwomennel pisztos jobb😊
nemcsakfeel
<#wilting><#wilting>

*hihi ** *

Blasta
Hát most komolyan...

3 ilyen kvalitású film trailer-je egymás után, téged nem készít ki?? :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Grudge

Yo kis horror. 8/10

CSOCSO
Team America....
5/10

tetszett a megvalositas... erdekes volt hogy babuk voltka aszereplok.. a leopardos resz aranyosan el lett talalva... maga a film viszont nagyon szar!!! kb 2 mosolyogtato poen es ennyi....
kar erte mert sokkal tobbet vartam...
Annyira szarok voltak?

Blasta
Azé tegnap a Constantine elõtt sokkoltak a bemutatókkal rendesen!!!!

-Beépített szépség KETTÕ (szinkronizálva!!!!!!)
-TRIPLA IKSZ KETTÕ (fõszerepben ICE CUBE!!!!!!!!!!! Samuel L. Jackson-nak nem volt annyi esze mint Vin Diesel-nek, aki nem vállalta el a folytatást)
-ELEKTRA

süppedtem bele a székbe rendesen...

Az X-Men3 rendezeset atadtak Matthew Vaughn-nak (Eddig producer volt inkabb, Ket fustolgo, Bloff).

Bryan Singer-rol (XMen1-2 rendezo) nem sokat tudok csak olvastam par forumon hogy mostanaban elegge elszaladt vele a lo, igy nem csodalom, hogy elvettek tole a rendezest.

Blasta
Ja télleg, emléxem má.
(morisett-et utálom) :-)

Sin City

nagyon fasza film! Tarantino a KillBilljével elmehet a kukába!

Kandurex
<#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az = Õ

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az az Isten a Dogmában.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

rafaello
eza hogyhijják morisett hogy jön ide?

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Laalee

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Ok, a minden6ó kivétel. Dogma-ban nem emléxe Istenre, csak az angyalokra :-)

Sir Quno Jedi
A dogma abszolút jó etéren, egy apróság volt benne ami nem teszett személy szerint nekem, mikor Isten közvetlenül szól gyermekéhez. AZ ott kissé erõltetett, mert istennek nem kell "üvöltenie" értelmetlenül, csak megkérdezi lágyan, halkan susogva, hogy "hogy vagy kicsim" és úgy is simán lerobban a fejed és beszakad a mellkasod, szal. kampó. Arról nem beszélve, hogy mióta véd meg Isten hangjától, ha befogják a füledet ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VinylToy
Minden6ó-ban igen is jól megformálták istent, meg a Dogmában is 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ne spoilerezzel mar pliz. Legalabb irnad ki.

Sephi
Jo volt a vege szerintem. CSak ami elotte volt gyengus vout nadon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
'Fiam, egy egész tûzes vidámpark vár odalent, nagy a pörgés....
'Hogy van a család?

😄DD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Dúva mi? :-D

De sztem nem volt rossz film, csak olyan semmiextra.
A vége királyságos volt, fõleg a démonírtás sátgánnal ;-)
Lucifer meg BESZTESZT :-)))

Sephi
Constantine -

Ez egy akkor baromsag volt hogy sajnalom irni is. Viszont oszinten a vege fele kezdett kicsit erdekes lenni es teccet ugy ahogy befejezodott. De ez is egty totalisan semmi ujjat nem mutato hulye szuperhos muvi volt ami semmivel sem eri utol egyik "nagy" alkotast sem.

Az a baj hogy mar tul sok ilyen van. Ha ezt pl most tiz evvel csinaljak nagy siker lett volna szvsz.

(Blasta - Amikor lattam hogy valaki egy uj uzenetet irt a Filmek... topikba mondtam magamnak na nehogy valki mas is eppen ezt neztem. Es lam pont elottem nezted meg! Ez mar satani!!!)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Constantine
-----------------------
Gondban vagyok a pontozással. Az eleje olyan semmilyen volt, de a vége kárpótolt mindenért. Az pörfikt lett.
5-öst nem adnék rá, annál jobb. De többet se nagyon.

A sátán miatt legyen 6 pont 10-bõl.
(Miért tudják olyan faszán megformálni a sátánt a filmekben? Istent bezzeg... :-D)

Szal egy korrekt kis eksõn-kámik feldolgozás, menny és pokol küzdelmérõl. Jobb mint az a béna SPAWN, de azért a jobb comic-feldolgozásokat nem üti meg.
Nincs különösebb probléma az akciórészekkel, még csak hihetetlen verekedések, lövöldözések sincsenek (leszámítva a túlvilági dolgokat persze), kicsit talán még legymatagabb is a többi hasonló képregényfilmnél, kevesebb az akció, több a párbeszéd.

Ja és anti-bagó reklám erõsen :-)

SPOILER!!!!!!!!!!!!!

Ettõl kész voltam: Sátán jön személyesen Constantine-ért, mivel a srác megöngyilkolta magát. Láncdohányos lévén, megkérdi a sátánt, hogy rágyújthat-e egy uccsóra. Lucifer válasza:
-Nyugotttaaaaaaan. Saját biznisz :-))))

PetruZ
Ja, és még valami: a magyar címnek SEMMI köze a filmhez. De majd meglátjátok ti is... :/
PetruZ
Mindenképpen érdemes megnézni, nagyon jó idõutazásos-visszautalós csavaros sztori sci-fi elemekkel, ufókkal, meg penge akciókkal (lõdözés, lassítások, miegyéb, ami standard és manapság kell). Olyan animés a vége is, se nem happy end, se ennek az ellentéte... olyan pofás, na. 😊 Bár a film kicsit elnyújtott itt-ott. Asszem' vmikor úgy egy éve írtam már itt róla. 😊
Sephi
Fekete Vipera I -

Ehh hat eleg lol volt 😄 Megvan minda 4 szezon szal hurra 😄

Loál János
Nátom, nekem megvan, de még nem hesszöltem meg, csak beletekergettem.
Ami tuti, hogy baromi érdekes látványvilága van, az elsõ blikkre tetszett. Majd megnézem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Érdemes megnézni eztet he?

Loál János
Pedig sajnos ez a helyzett. DVD

PetruZ
Ha ez a Returner (Ritaanaa), akkor meg az "ismertetõ" fura kicsit - merthogy azt láttam, de Bucser leírása még vagy ezer filmre ráillik. Igaz, a Returner-re is. 😊 Kivéve a magyar címet, aminek semmi köze a sztorihoz - szokás szerint. 😉
Loál János
A Returner futott ilyen magyar címen.

Blasta
Jeszjesz, nyomassál vmi infót Bucser!

PetruZ
Angol cím? Imdb link? Bármi, amibõl be lehetne lõni, hogy mi is ez?
Bucser
Most néztem meg a A begyûjtõ címû japán filmet... Azt hiszem az amcsik tanulhanának ebbõl, hogyan is kell akciófilmet csinálni.... Látványban odavert mindennek amit eddig láttam mind a csata mind a harci jelenetek a végén a Happy end kicsit furcsa volt de végiggondolva meg is érthetõ. Bár én jobban örültem, ha úgy van vége ahogy hittem, hogy vége lesz mert az anime-k után erre számítottam😊 csakhogy ez közönség film és nem a japán közönségnek szólt😊

Jó volt na minõségi akciófilm😊 csak ajánlani tudom. Aki szereti az animeket azoknak meg fõleg mert végig olyan volt intha egy élõszereplõs animebe csöppentem volna.. Kb ilyen hangulatúként tudnék egy animefeldolgozást elképzelni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Jaja, ez az "elõs rész".
Jó kis múvi

Sephi
Get Shorty -

Ez ugye a Be Cool elso resze akart lenni? Mert nekem kurvara teccet es oszinten az egesznek volt egy kis Tarantino beutese. Megyek is hetvegen megnezem a masodik reszt 😄

SoDI---
Zûrhajó.
Befut a kém jelentése.
- Van egy titkos tervük. Hogy mi az, most elfelejtettem, de ha eszembe jut leírom, és visszahívlak, Uram! Addig is csumi!
(...) dermedt hatásszünet
- M... Mi volt ez?

:-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Én a lánya vagyok :-)

Asszed te vagy a Dzsekbauer, he?

Blasta
Mocskos lázadó pattttkány!!!! :-)

jó..bocsi..most olvastalak még 1 x ...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

frodó néni
nem de hallottam hogy jó!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Sephi
Igen! Sot! Tobben is alitolag!

látta már valaki a Sin City filmet ?

Kell a tökömnek a szar divx-ed 😄
De persze, megkapod a dvd-ket, mer' rendezs!!!4

rafaello
😞

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!