Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem annyi elég is volt. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Elektra 2005
Afféle fantasy thriller, amolyan Marvel módra... Sokak szerint alig van az új X-Men színvonala alatt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azt hiszem egy ideig megvan az esti program, nagyon-nagyon szeretném már látni a folytatást.
Valahogy így kell összerakni egy forgatókönyvet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The DaVinci Code
A cast eleg jo bar Langdon szerepere jobban orultem volna valaki masnak...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Énis eze nevettem!de Két emberke is megkérdezte ma délelõtt!ezek talán összebeszéltek... 😄😄
De van egy Átok film az már viszont régi!egy kastélyban játszodik!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és legalább 2-3 hónap amikor dvd-n megjelenik!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Apron <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>magamba!<#nyes>#nyes>
a hülye <#lama>#lama>-k!
"A sokak álltal lehúzott ugyancsak Uwe Boll által rendezett House of the Dead sokkal jobb volt, ott legalább az akciók elég jól meg voltak csinálva és volt egy jópár igényes rész benne,"
No comment.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az egyik elsõ távolkeleti filmélményem volt az Ichi (a Battle Royale, Save the Green Planet mellett), nálam ~9 pont.
Egy újabb kis költségvetésû, afféle "mûvész"-thriller, de szerencsére köze nincs a manapság divatos "dobjunk bele pár tinisztárt meg egy álarcos gyilkost és legyen sok sikítozás" filmekhez, azoknál egy fokkal azért jobb. Két okból is. Az egyik a fõszereplõ (Christian Bale) színészi elhivatottsága, aki ezért a szerepért képes volt 55 kg-ra, gyakorlatilag tényleg csont-bõr szintre lefogyni. A játéka hozza az ilyen filmeknél szokásos elvárt színvonalat, néhány kiemelkedõbb jelenettel (mint pl. a rendõrség elõtt a "kilépjek az útra - ne lépjek ki?"; érdemes figyelni az arcát és a mozgását). A másik ok pedig egy hazánkban alig ismert könyv, ami bár megjelent fordításban is, jóformán csak az ínyencek között aratott elismerést. Az írót és a címet... ehh, nem mondanám, mert lelõném a film lényegét vele. Bár a film cselekménye és alapja egész más, mint a könyvé, az ötlet ugyanaz és nagyon spoileres lenne...
Szóval adott egy Trevor Reznik nevû fiatalember, aki egy nevenincs nagyváros mégolyannyira névtelen gyárnegyedében él és egy tök átlagos nevû nehézgépipari cégnél dolgozik. Aki járt már forgácsoló-maró mûhelyben, az képben lesz. Egyedül él, mindennapi szórakozása kimerül abban, hogy egy prosti és egy pincérnõ között ingadozik, vagy fogkefével súrolja a fürdõszobában a csempék közti réseket... Az utóbbi idõben azonban furcsa dolgok történnek vele. Már lassan egy éve, hogy éjszakánként nem tud aludni. Feltûnik egy Ivan nevû fura idegen, aki egy piros sportkocsival furikázik és kétértelmû megjegyzéseket tesz valami titokkal kapcsolatban. Idegenek járkálnak a lakásában és titokzatos cetliket hagynak a hûtõjén, amelynek tartalma az itthon is ismert "akasztófa" játékra hasonlít. Trevor körül kezd összeomlani a világ, mintha mindenki összeesküdött volna ellene valami közös titok, egy megviccelés, vagy hasonló okán. Késõbb már a rendõrök is üldözik és már-már kitör belõle a téboly, amikor rájön, ki áll a háttérben. Nagyon is jól ismeri az "illetõt"...
Csínján kellett bánnom a sztorival, egy vigyázatlan megjegyzés és bukik az egész lényege, szóval a fentiek elég zavarosnak - és ugyanakkor elég tipikusnak és átlagosak is - tûnhetnek, de a film nézésekor majd értelmet nyer minden. A katarzis nem olyan átütõ, mint várná az ember, de legalább nem kiszámítható (figyelem: akik olvasták azt a bizonyos könyvet, a végén nagyon "okosak" lesznek 😉 ).
Megemlítendõ még a film forgatási stílusa, mint valamennyire egyedi dolog: eleinte nagyon fakó, csendes, álomszerû, aztán ahogy Trevor kezd "felpörögni", úgy telik meg színekkel és hangokkal, a legvége pedig a színfehérséggel abszolút szimbolikus és érthetõ lesz.
Érdemes megnézni, akár többször is, a poénja hiába egylövetû.
Értékelés: 7/10 (a könyvhöz képest túl egyszerû; bár igaz, azt a könyvet megfilmesíteni bravúr lenne...)
Ui: Voltak már más hasonló filmek is a poénra kihegyezve, de azokból sem sorolnék...
egyébként mindenki (3-ónk közül, akik együtt néztük)arra tippetlünk,hogy nem happy end lesz a vége...
nem volt egy para film, de amikor a kissrác a késsel állt a konyhában, elborult tekintettel, hát azt hitem menten szívrohamot kapok 😄
mind2 filmet tudom mindenkinek ajánlani!
a Pillangó hatás kicsit az Egy csodálatos elméhez hasonlít, gondolkodós film, egy kevés sci-fivel vegyítve, bára vége hatalmas alternatívákat hagy, a nézõ egyéni véleménye szerint "fejezheti be" a filmet, és így a kissé sci-fisnek tûnõ elemeket is meg lehet magyarázni...
nem sok filmet láttam ilyen megközelítéssel, viszont nagyon begyere!
személy szerint bithumenrõl szereztem be a filmet, ott azt írták,hogy a rendezõi véltozat egészen más véggel fejezõdik be, ha lehetõségem lesz r, biztos megszerzem azt is, ezek után nagyon kíváncsi vagyok rá...
a 11:14-et pedig már szerintem sokan látták, bár fene tudja ki milyen filmekke fut össze 😉)
saját megvallásom szerint a film eredeti besorolása thriller, vagy valami hasonló, rémisztgetõs mûfaj lehet, viszont mi akkorákat röhögtünk rajta, mintha legalábbis vígjáték lenne!
aki jó filmekre vágyik, az feltélten szerezze be õket!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kicsit sok volt benne a nyal de egybkent eleg elvezheto kis film volt. Jokat mulattam rajta.
a szem 1-2 nem értem hogy kerül ide. teljesen más stílus. eddig nem nagyon láttam sehol, hogy a hatodik érzéket és a kört egy kalap alá vették volna.
De kamre allat a telcsi-jet ertettem amivel ugye nem lehet (de lehet csak na) egy egesz filmet lelopni... nem is rosz otlet am 😄D
MAjd igy adom ki a filmeket :
Robots_XVID_CELLPHONE_SCREENER_SEPHI
Ajaja
de honnan töltötted el...?
csak nehogy azt ird hogy a netröl...!😞?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ringu1,2,Kör1,2,Szem1,2,Átok - szinte mind ugyanaz!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Rosszabb, mint az elsõ!Nem érdemes megnézni.
1/10