Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Darth Vader a Palpatine-bõl lesz, az uralkodó meg Palpatine egyik elcseszett klónja lesz és az öli meg Anakint azé mert az cseszte el az õ klónozását és a végén bosszúból feketesisakot tesz a klónjára is ERÕVEL!
Nem ártana kicsit körülnézned a SW világában, mert ilyen kérdésekkel elég szerencsétlennek tûnsz!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egy barátom azt mondta, hogy a harmadik részben Anakinból lesz Darth Vader, de nem hittem el neki.
Hülyeség lenne, hogy attól, hogy valaki gonosszá válik, fekete sisak alakúvá transzformálódjon a feje!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Vader a Luke apja!!!!!!!!!!!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Tudom...
Ez de durva 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
boa vs python- nagyon gyenge gagyi akcio film
constantine- nemvolt rossz a vege kifejezetten tetszett
randiguru- egy kis poenos delutani limonade
sky captain- nem egy nagy film de a megvalositas otletes es szep is
bujocska - a kislanybol jo szineszno lesz ha nagy lesz 😊!
penge3 -inkabb ne legyen 4
butterfly effect- hangulatos jo alapsztori nekem bejott
elit alakulat 1-10 - alapmuveltseg 😊
gyuruk ura 1-3 kibovitett valtozatt - nekem ez is alap
utobbi 2 het termese 😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal:
MILLIÓ DOLLÁROS BÉBI
--------------------------------
7/10
Nem volt rossz de nem estem hanyatt tõle. Tetszett de többet vártam.
SPOILER (asszem)!!!!!!!!!!!!!!
Hilary Swank azért kapja az oscar-okat mert minden filmje végén roppant szomorúan meghal?????
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
<#violent>#violent><#wilting>#wilting>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak fura ennyire lehúzni egy amúgy szórakoztató filmet, de term. ez lehet a véleményed, az való igaz (ezt senki nem firtatta).
Az Azumi pedig legkevésbé sem akart történelmi film lenni (annak valóban igen érdekes lenne), az csak egy körítés, mint a vadnyugati filmeknél az indiánok, meg a cowboyok, legyen hova tenni a dolgot.
Mind1, hagyjuk János bácsira a döntést, miután megnézte tudni fogjuk az õ véleményét is, aztán majd jól megagyaljuk érte, bármi is az ! 😄DD
ÉS ha már itt tartunk, akkor mi a véleményed pölö a Casshern-rõl, ami végestelenvégig ultragagyi trükkökkel, hibákkal és fake harcjelentekkel van teli (amúgy meg egy atomdurva dráma) ?!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...