Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ez valami rendezõi változat lehet, én nem errõl hallottam...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Otta igassága Qunónál! ;-))

Blasta
Itta igasság! ;-)

Blasta
MIVAAAN?
Darth Vader a Palpatine-bõl lesz, az uralkodó meg Palpatine egyik elcseszett klónja lesz és az öli meg Anakint azé mert az cseszte el az õ klónozását és a végén bosszúból feketesisakot tesz a klónjára is ERÕVEL!

Nem ártana kicsit körülnézned a SW világában, mert ilyen kérdésekkel elég szerencsétlennek tûnsz!

Sir Quno Jedi
Pontosan IGAZI MANDRÓ morogva megy a halálba a nõért akit szeret, de ha túléli mégis, akkor is csak egy tockósra méltatja szeretett nõjét !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Az kamu mert semmi koze nincs a fekete pasihoz az Anakinhoz mert igazabol majd kiderul hogy a Csuwi nagypapaja megunta a sok szort es le akarta borotvalni csak sajnos nagyon csunyan sikerult neki ezert bujt abba a fekete cuccba vilagos?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Te ilyen SW fan lehecc :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Te most csak viccelsz? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ja, az igazi férfi akkor csak lotyókat tol egész életében 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

De akkor ezt most nem értem.
Egy barátom azt mondta, hogy a harmadik részben Anakinból lesz Darth Vader, de nem hittem el neki.
Hülyeség lenne, hogy attól, hogy valaki gonosszá válik, fekete sisak alakúvá transzformálódjon a feje!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
egy igazi férfi nem vall szerelmet!!! HÁÁÁÁ :-D

Sephi
SPILER -

Vader a Luke apja!!!!!!!!!!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
-Szeretlek!
-Tudom...

Ez de durva 😄

CSOCSO
😊)))))))))))))))))
Sephi
LAL! 😄

Bandew
Há hülyén hangzik de ja. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
Sephi
Most nezem a Episode 5 -ot es rohogok mert most lattam azt a jelnetet amikor Solo beint 😄 es amit ti mindig belinkeltek ide kepkent 😄DD

Dynamic
Dakota Fanning?
Szvsz csak divat<#vigyor>
Bandew
Hát nem tom, szvsz ez a Dakota Fanning egyáltalán nem nagy durranás. Mindenki oda van tõle meg vissza, de fogalmam sincs, hogy miért. Talán mert fiatal? Na és! Rengeteg fiatal színész volt már, aki nála jobb volt. Komolyan annyira színpadias, egyáltalán nem hiteles. Ezt a Bújócskát ugyan nem láttam, de a többi...

the grudge- nemvolt rossz
boa vs python- nagyon gyenge gagyi akcio film
constantine- nemvolt rossz a vege kifejezetten tetszett
randiguru- egy kis poenos delutani limonade
sky captain- nem egy nagy film de a megvalositas otletes es szep is
bujocska - a kislanybol jo szineszno lesz ha nagy lesz 😊!
penge3 -inkabb ne legyen 4
butterfly effect- hangulatos jo alapsztori nekem bejott
elit alakulat 1-10 - alapmuveltseg 😊
gyuruk ura 1-3 kibovitett valtozatt - nekem ez is alap
utobbi 2 het termese 😊)

Én a Randigurut láttam legutoljára. Ennyit még nem röhögtem egy filmen <#nevetes1>

Machinist: Nem nagy szam film. Egyeduli figyelemre es tiszteletre melto a foszereplo akaratereje, hogy le birt fogyni ilyen mertekben.

PetruZ
Ajánlották, hogy brazilok is, meg hogy hasonlítanak a CoG-ra. Bár úgyis megnézem õket, aztán majd jól beajánlom én is itt (vagy nem 😉.
ajánlották, mert brazilok? a carandiru egy kemény börtöndráma - szerintem tök más, mint a city of god. ha brazil film, akkor szerintem központi pályaudvar, az durva. mármint érzelmileg.
PetruZ
Jut eszembe: a véleményektõl függetlenül megnézem mindkettõt 😊, csak érdekelne, hallott-e róluk vki?
PetruZ
Ki mit tud ezekrõl a filmekrõl (érdemes / felejtõs): Caja 507, Carandiru? A City Of God kapcsán ajánlották ezeket, mint hasonló közegû / stílusú (és származású) filmeket.
Rafaelo

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

LezLee
Biztos Svábytól tanulta 😊
Blasta
...és mindig összeszorított fogakkal beszél vagányul :-D

Sephi
Nekem az Aviator sokalta jobban teccet. Clint mehg mar minden filmejbe boxol nem vettetek eszre? Vagy boxolni fog vagy boxolni akar vagy boxolt.

Loál János
Loál jelenet volt! 😄DD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

VinylToy
Szezon

Fura, érdekes, de azért jó volt! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Bucser
Ezt a The Mask óta tudjuk, hogy a megható haláljelenetek mindig Oscar-t érnek😊 (ugye emlékeztek "és kérlek vigyázz totóra"<#vigyor1>)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Mind1.
szal:

MILLIÓ DOLLÁROS BÉBI
--------------------------------
7/10

Nem volt rossz de nem estem hanyatt tõle. Tetszett de többet vártam.

SPOILER (asszem)!!!!!!!!!!!!!!
Hilary Swank azért kapja az oscar-okat mert minden filmje végén roppant szomorúan meghal?????

Blasta
Hova tünt a kommentem????

Rafaelo
mármint énmeg

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
énem utálom mint szart 😄

LezLee
Ja és mellesleg Arany Glóbuszt is nyert a sorozat, ami garancia a minõségre.
LezLee
Én most kezdtem el nézni a 24 1. évadát, és megnyugtatlak: nem fogod megbánni, hogy pénzt adtál ki érte. Nagyon ütõs sorozat, énis csak nemrég ismertem meg, de máris a rabja vagyok.
véged van

Sir Quno Jedi
Lezúzunk ! Ha nem nézed meg akkor azér, mert mûveletlen kecsege vagy, ha megnézed, akkor azér, mert bármi is lesz a véleményed róla, valamelyikünknek tutira nem fog tetszeni pofikád ! 😄DD

<#violent><#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PetruZ
Így lesz a legtisztább. 😄
Loál János
Rohattak!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
Az OK !

Csak fura ennyire lehúzni egy amúgy szórakoztató filmet, de term. ez lehet a véleményed, az való igaz (ezt senki nem firtatta).

Az Azumi pedig legkevésbé sem akart történelmi film lenni (annak valóban igen érdekes lenne), az csak egy körítés, mint a vadnyugati filmeknél az indiánok, meg a cowboyok, legyen hova tenni a dolgot.

Mind1, hagyjuk János bácsira a döntést, miután megnézte tudni fogjuk az õ véleményét is, aztán majd jól megagyaljuk érte, bármi is az ! 😄DD

PetruZ
A Casshern kifejezetten egy anime-jellegû akció-scifi-dráma, amelyben az akciójelenetek és a trükkök a felépített világon belül tökéletesen mûködtek, mert a világról tudtad, hogy nem valódi, így bármit el tudtál képzelni benne. És nekem ez speciel tetszett és számomra mûködött a dolog. 😊 Az Azumi viszont valós történelmi háttér mellett akart mûködni és ahhoz képest - sztem - botrányosan rosszul lett koerografálva. Ha ez nincs, akkor egy jó és megnézésre ajánlható filmrõl írtam volna... stimt? Persze mindenki maga döntse el, mi tetszik neki, ez a topik tudtommal a magánvélemények közlésére való. Lenne... 😊
Sir Quno Jedi
Ezek csak technikai dolgok, ha ezektõl nem tudsz elvonatkoztatni és belelélni magadat a sztoriba, akkor valóban kár nézned, ezt megértem. Én ilyeneken (már) nem lovagolok, ha a bakikat számolnám, a legtöbb filmet elégettetném a fõtéren, de nem számolom.

ÉS ha már itt tartunk, akkor mi a véleményed pölö a Casshern-rõl, ami végestelenvégig ultragagyi trükkökkel, hibákkal és fake harcjelentekkel van teli (amúgy meg egy atomdurva dráma) ?!

fifi
no azért a két film messze nem egy kategória, nem is lehet így párhuzamot vonni köztük...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Figyu', sztem nem hogy komoly, de komolytalan szamifilmekkel sem lehet összehasonlítani. Sajnos marha sokat levon az értékébõl az a tény, hogy az összes harcjelenet nevetségesen gagyi. Simán látszik, hogy mindenki mellészúr, meg csak hozzáérinti a másikhoz a fegyvert, oszt' mégis hörögve holtan esik össze az ellen. Néhol kiszúrtam olyat is, hogy a statiszta felkínálja a hónalját, majd a karjával ráfog a kardpengére és úgy csúszik le róla, mint aki halálos sebet kapott. Vérgagyi... A film többi részével (a fõszereplõ csaj arcberendezését kivéve) nem volt különösebb bajom (sõt, a sztoriban kifejezetten jó részek is voltak), de nálam a fentiek miatt labdába sem rúghat.
Blasta
Jájj, nemis tuttam, hogy Bale jáccik benne.
Akkó letöltöm ezerrel!!!!