[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
néztem ezt-azt a héten.a minőséggel nem volt probléma:
The Zodiac/A Zodiákus
dokumentarista stílus,és teljes mértékben érződik rajta,hogy mennyire ismernek minden részletet a készítők.ehhez kellett egy kis megszállottság is,az biztos :) Fincher valamit nagyon tud!egy kezemen meg tudnám számolni,hogy egy ennyire hosszú filmet még hány rendező tudna összehozni ilyen színvonalon
8/10
The Nines
mint írtam,a minőséggel nem volt gond,de...
először is,ez a film is lekötött,a hatalmas hullámvögygyel együtt (tulajdonképpen a középső része az),de van vele egy nagy gond:a készítők nagyon akarták,hogy különleges legyen,olyan,mint a Donnie Darko!ez természetesen nem jött össze nekik,érződik,hogy az egyszerű és nagyszerű ötletet addig csűrték-csavarták,amíg valamilyen elkorcsosult végterméket nem kaptunk :(
nagy potenciál,amiből kb semmi sem lett
6/10,mert többet vártam,és ez nagyon le tudja húzni a dolgokat
He Got Game/A Játék Ördöge
na ez az,amit mindenkinek ajánlok,aki tudja értékelni a művészi naivitást.hogy érthető legyen:az író (és rendező Spike Lee!!!) megalkotta a maga kétdimenziós hőseit,akik változnak,de ez a változás egy tollvonásra megtörténik,és hatására nem a jellemük,világképük vesz - akár - 180 fokos fordulatot,hanem a mindvégik bennük rejlő,de elnyomott érzések kerülnek a felszínre
a történet sablonos,de annyira profin van tálalva,hogy ezt nem vesszük észre!a kamerakezelés valami hihetetlenül ütős!óriási a DOF,ami nem megszokott,itt viszont nagyon jó keret ad a történethez.a rendezés,színészi játék sem hagy maga után semmi kívánnivalót!
a lényeg:nézzétek meg ezt a filmet!Spike Lee,Denzel Washington,Milla Jovovich,Rosario Dawson,és nem utolsó sorban Ray Allen!plusz feltűnik Rick Fox is :) ez elég szép névsor!aki pedig kicsit is szereti a kosárlabdát,annak egyenesen kötelező!
9,de majdnem 10/10 :D