Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szünetben ezeket láttam (többek közt):

11:14

Egész jó film, ügyesen egymásba folyatják az eseményeket, nekem úgy lett beállítva haver által, hogy a vége zúz. Hát nem zúz.

Vaskereszt

Kedves háborús film, azok közül a jobbik. Végre a nácik szemszögébõl láthatjuk a második VH egy részét.<#eljen> (1943)

The Incredibles

Nagyon nagy! 😊

Jano
😄DDDDDDDD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Nem rossz film az.

"Nem igazán horror," -> igen, meg is magyaráztad 😊
Figyelj, puhapöcs, szerintem ne nézzél horrorokat, ezt már megbeszéltük, nincs érzéked (hatodik se) hozzájuk 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Temetetlen múlt erõs három pontos film, geca!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

nemcsakfeel
Azért végignéztem, hogy ne oknélkül fikázzam. Ez lenne az amerikai mûvészfilm kategória??<#wow2>

*hihi ** *

Sephi
Plane amikor elindul utana a sivatagban es mindaketten tulelik ugye? Pahhh!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat oszinten szerintem meg eppen ezert jo a muvi. Eddig esku csak teged halottalak errol a filmrol negativan nyilatkozni.

Szerintem zsenialis volt mi konnyekkel rohogtunk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem pedig jo film volt. Nekem tetszett. Attol hogy nep eppen lehetseges ami tortent benne, meg nem lett rossz film.

nemcsakfeel
Napoleon Dynamite

hugy, szar, mocsadék, nulla, értéktelen, semmitmondó, gecirossz, kellemetlen, nyamvadék, és unalmas film.
0/10

*hihi ** *

Sephi
Flight Of The Phoenix -

Nem tudom elhinni hogy ez a film mekkora baromsag volt. Egyszeruen cliche' lehetne az alcime.

Egyszoval baromsag.

Serpa
amit ott szenvedtek, lehet, hogy megváltás volt nekik az ami történt.

Akkor csak jó lehet!

Serpa
hepí endre.

Ez alatt mit értesz?
Teljesen elbaszott befejezés (rendezõileg), vagy nem happy-end?

Serpa
Open Water -t tegnap néztem meg.
szebb befejezésre számítottam.

Jano
Mint (szinte) mindig, osztom! 😄

Jano
Hát ja.

PetruZ
Kung Fu Hustle (2004, http://imdb.com/title/tt0373074/)

Stephen Chow a Shaolin Soccer után, immár sokkal nagyobb költségvetéssel, de változatlan lelkesedéssel, ismét nagyot alkotott. A történet ugyan nem egy nagy szám (ezredik feldolgozása ugyannak a sztorinak), de a látvány, a finom poénok és egy apróság miatt mindenképpen megnézésre érdemes.
Hõsünk egy nagyszájú nincstelen, aki a '40-es években Sanghai utcáin próbál megélni és bekerülni a város legnagyobb, legerõsebb bandájába, az "Axe Gang"-be. A banda összetûzésbe kerül egy városszéli háztömbbel és annak lakóival és súlyos vereséget szenved, amikor váratlanul híres kungfuhõsök bukkannak fel a védõk között rejtõzködve. Hõsünk elõtt itt az alkalom: ha megöli valamelyiket, biztosan bekerül a bandába. Közben kiderül, vele sincs ám minden rendben, különös titok rejtõzik a múltjában - és benne magában is...
Jópofa karakterek, jó poénok (itt-ott utalásokkal a közelmúlt nagyobb filmjeire, mint pl. a Spiderman, a Mátrix, vagy még régebbrõl a Dragonball elsõ szériái 😊 ) és minden eddigit felülmúló trükkök. A jelenetek nagyon jól vannak megkomponálva, és a lassítások, az idõnként grandiózus, de rendkívül aprólékosan és finoman kivitelezett effektek is nagyon ott vannak a szeren, és állítom: megütik az eddig etalonnak tekintett Mátrixot is. A harcjelenetek a szokásosak, de igazából ez a legkevésbé érdekes, ugyanis hétköznapi értelemben vett olyan "igazzy" közelharcok nem is nagyon vannak. Annál több a "drótos" repkedés és a szuperképességek tobzódása. Ám ezekkel - szerintem - semmi gond nincs. Ugyanis tökéletesen beleilleszkednek a film stílusába és ezzel - itt jön az az "apróság", amit már említettem - erõlködés nélkül, lazán, csuklóból megvalósítja mindazt, amit Tarantino a Kill Bill-ben akart - részben - megcsinálni, de rettenetesen izzadságszagú lett. A tömegjelenetek jól mûködnek, a szuperhõsök összecsapásai egyáltalán nem röhejesen bénák, hanem jópofán és szórakoztatóan nevetségesek. Eközben a háttérben ott van egy kis finom drámai/romantikus szál is (ahogy az pl. a Shaolin Soccer-ben is volt), de csak éppen annyira, hogy a film ne fulladjon bele saját trükkparádéjába.
Szerintem minden a helyén van és minden a megfelelõ arányban lett adagolva, hogy tökéletesen nézhetõ legyen. Nem ez lesz az évtized filmje, de sokáig fogunk még hivatkozni rá. Remélem, Chow továbbra sem felejt el jó filmeket készíteni. Eddig jó úton halad (bár a Soccer elõtt is volt még pár filmje, de azokat nem ismerem).

Értékelés: 8/10
Blasta
Tán még csak nemrégóta fertõzött, oszt azé

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
Vazz, én aszittem sírok.
Pont az a lényeg, hogy a fertõzötteknek elmegy a maradék eszük, csak rohannak a gyilkolásért, ohne agy, erre a kiscsákó meg beszél... :C

Blasta
Vazze télleg benne van <#wow1>
Dekár

Jano
Mindkét rész nagyon jó szvsz. Ajánlott.

Most néztem volna meg, de nagyon gáz verziót szereztem. Max hangerõn suttogva hallatszik a hang. 😞

Azt nem mondtam. Nem ér el egy bizonyos szintet de amik fel lettek sorolva azoknál jobb. Pl., ha volna egy 100 pontos értékrendszer, és ott egy szokványos klisés film 20-at kap, akkor ez 30-at.

Jano
A horrorfanok topikja itt van! Ott érdeklõdj! ¦-)))

Blasta
Eye 1-et láttam, az jó volt.
Hajazás egyértelmû, de elmegy.

Jano
Sry, nem itt volt, hanem itt, #2529. :C

The Eye 1-2? Ha tetszett a 6. érzék, akkor azok szerintem tetszenének. Az elsõ részre azt lehet hinni, hogy rohadtul hajaz is a 6. érzékre, csak aztán van benne egy durva kis csavar... 😊 Azok jók, és távolkeletiek, azokat nézd! 😄

Látom horrorfanok gyülekezõhelye lett ez a topik. Tehát mondjon nekem valaki egy olyan filmet amin lehet rettegni, félni! Mert eddig nem láttam olyat.😞

Blasta
Ja, sokkal. <#zavart2>

Blasta
Nem igazán horror, de a Jelek teccett. Másvilág szintén!
Blair witch alap.

Per pillanat ennyi

A Grudge nem sorolható Fear.com -os filmek közé. Annál jobb.

Blasta
Hááát, ha szellemsdi akkor Temetetlen múlt pl. Vagy 6. érzék de ezek nem horrorok.
Saw jó volt.
Viszont a rettenetordenárébaromság-ra nem emléxem!!!!!!!!!!
Mi volt az?

Jano
Ha jut eszedbe még olyan horror, ami tetszett, akkó lökjed! htx.

Jano
Mivel jómagam is elég sok hasonlót láttam, történetileg semmi újat nem nyújtott, effektekben ugyanolyan, mint a többi. Nem rossz, de kellõképpen borzolta kedélyeimet a lépcsõn lemászó görénység az idióta hangjával. 😮)))

Szóval nem védeni akartam a filmet, szerintem se nagy durr, csak azt nem értem, hogy TE MI A RÁKÉR NÉZEL ILYENEKET??? 😄

28 nappal késõbb-témában nagyjából egyetértünk (bár az az egyetlen kis rettenetordenárébaromság eléggé lehúzta nálam a filmet 4. megnézésre, asszem itt már írtam róla nemrég), Hellraiser is ott van nagyon, asszem a Fûrésszel Te is elvoltál, ez ok, de a szellemesdi nem a Te asztalod, vagy?

Blasta
Most komolyan, Te mint horror fan, mire értékeled a grudge-ot?

Jano
Nem, aki az eredeti Ju-On-okat is (eddig 4 + a remake, + a 2. rész remake-je nemsokára, de jövõre lesz Ju-On Grudge 3 is az eredeti 2 mellé), sazl ha azok nem bejövõsek Neked...

Blasta
Ma este a TV2-n:

Hófehérke - A terror meséje

Már a Grimm testvérek eredeti meséje is valóságos thriller, Lily története azonban még annál is vérfagyasztóbb. A neveletlen törpék - hatan közülük még csak nem is igazi törpék - majdnem megerõszakolják Hófehérkét... A gonosz mostoha, Sigourney Weaver praktikái elõl talán a nyolcadik utas sem menekülhetett volna. Mese felnõtteknek, jó éjszakát, gyerekek!

Blasta
Jaés azé néztem meg mert KURVÁRASEMMIMÁSDOLGOMGECA! :-D

Blasta
Ja. Egy csokker :-DDDDDDDDD
(az a pöcs aki a Kört nem?)

Jano
Akkor miért nézted meg a Grudge-ot? Tudod-e ki rendezte? ;O)))

Blasta
Hát ez a stílus ez tutinem (hatásvadász klisékre építõ, komolyabb mögöttes témát nélkülözõ filmekre gondolok, mint az Átok is vagy a Kör vagy a Fear.com, stb..).
De a 28 nappal aztután, a Hellraiser, illetve pár komolyabb alkotás azért igenis tetszik.
Már csak az kéne, hogy távolkeleti horrort nézzek :-DDDDD

Jano
Te minek erõlteted a horrort?

Te mimózapöcs. 😄DD

Egyébként, ha több távolkeleti horrort néznél, akkor tudnád, hogy kb 18246236 ilyen, és ehhez nagyon hasonló film van (Dark Water, a Ju-On 4 része, One Missed Call (szerintem ez utóbbi mindet übereli eddig, pedig TÖKUGYANAZ, mint az összes többi)), a Grudge pedig nem nagyon marad el tõlük.
Ez a stílus nem tetszik Neked, kész.

Blasta
Köszi, akkó letöltöm

LezLee
Láttam. Csak az a baj, hogy az eredetit nem láttam. De ebben elég sok véres jelenet benne van, és nagyon sokan azt mondták - akik látták mindkettõt - hogy sokkal jobb, durvább, mint az eredeti, és pár kihagyott rész is benne van.
Blasta
LÁTTA VALAKI az Artúr király rendezõi változatát?
Érdemes leszedni, van benne annyi plussz, netán mutatják a véres jeleneteket is, or something?

Blasta
Nekem is kedvencem az a film.
A "benne leszek a TV-ben" show kitalálója egy CIA ügynök volt 40 évvel ezelõtt :-D

CSOCSO
Gladiator
meg mindig uber film uber zenevel. nekem nagyon tetszik
Bucser
Megnéztem a Confessions of a Dangerous mind címû filmet. Baromi jó volt... fõleg a vége😊 "Kitaláltam egy új mûsort. 3 öreg tatát leültetünk a Kamera elé 1-1 pisztollyal és mindenki elmondja mit ért el az életében. A Végén az nyer aki nem lövi szét a saját fejét....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Ennek a zenéje volt jó 😊