Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11:14
Egész jó film, ügyesen egymásba folyatják az eseményeket, nekem úgy lett beállítva haver által, hogy a vége zúz. Hát nem zúz.
Vaskereszt
Kedves háborús film, azok közül a jobbik. Végre a nácik szemszögébõl láthatjuk a második VH egy részét.<#eljen>#eljen> (1943)
The Incredibles
Nagyon nagy! 😊
Figyelj, puhapöcs, szerintem ne nézzél horrorokat, ezt már megbeszéltük, nincs érzéked (hatodik se) hozzájuk 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
*hihi ** *
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem zsenialis volt mi konnyekkel rohogtunk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hugy, szar, mocsadék, nulla, értéktelen, semmitmondó, gecirossz, kellemetlen, nyamvadék, és unalmas film.
0/10
*hihi ** *
Nem tudom elhinni hogy ez a film mekkora baromsag volt. Egyszeruen cliche' lehetne az alcime.
Egyszoval baromsag.
Teljesen elbaszott befejezés (rendezõileg), vagy nem happy-end?
Stephen Chow a Shaolin Soccer után, immár sokkal nagyobb költségvetéssel, de változatlan lelkesedéssel, ismét nagyot alkotott. A történet ugyan nem egy nagy szám (ezredik feldolgozása ugyannak a sztorinak), de a látvány, a finom poénok és egy apróság miatt mindenképpen megnézésre érdemes.
Hõsünk egy nagyszájú nincstelen, aki a '40-es években Sanghai utcáin próbál megélni és bekerülni a város legnagyobb, legerõsebb bandájába, az "Axe Gang"-be. A banda összetûzésbe kerül egy városszéli háztömbbel és annak lakóival és súlyos vereséget szenved, amikor váratlanul híres kungfuhõsök bukkannak fel a védõk között rejtõzködve. Hõsünk elõtt itt az alkalom: ha megöli valamelyiket, biztosan bekerül a bandába. Közben kiderül, vele sincs ám minden rendben, különös titok rejtõzik a múltjában - és benne magában is...
Jópofa karakterek, jó poénok (itt-ott utalásokkal a közelmúlt nagyobb filmjeire, mint pl. a Spiderman, a Mátrix, vagy még régebbrõl a Dragonball elsõ szériái 😊 ) és minden eddigit felülmúló trükkök. A jelenetek nagyon jól vannak megkomponálva, és a lassítások, az idõnként grandiózus, de rendkívül aprólékosan és finoman kivitelezett effektek is nagyon ott vannak a szeren, és állítom: megütik az eddig etalonnak tekintett Mátrixot is. A harcjelenetek a szokásosak, de igazából ez a legkevésbé érdekes, ugyanis hétköznapi értelemben vett olyan "igazzy" közelharcok nem is nagyon vannak. Annál több a "drótos" repkedés és a szuperképességek tobzódása. Ám ezekkel - szerintem - semmi gond nincs. Ugyanis tökéletesen beleilleszkednek a film stílusába és ezzel - itt jön az az "apróság", amit már említettem - erõlködés nélkül, lazán, csuklóból megvalósítja mindazt, amit Tarantino a Kill Bill-ben akart - részben - megcsinálni, de rettenetesen izzadságszagú lett. A tömegjelenetek jól mûködnek, a szuperhõsök összecsapásai egyáltalán nem röhejesen bénák, hanem jópofán és szórakoztatóan nevetségesek. Eközben a háttérben ott van egy kis finom drámai/romantikus szál is (ahogy az pl. a Shaolin Soccer-ben is volt), de csak éppen annyira, hogy a film ne fulladjon bele saját trükkparádéjába.
Szerintem minden a helyén van és minden a megfelelõ arányban lett adagolva, hogy tökéletesen nézhetõ legyen. Nem ez lesz az évtized filmje, de sokáig fogunk még hivatkozni rá. Remélem, Chow továbbra sem felejt el jó filmeket készíteni. Eddig jó úton halad (bár a Soccer elõtt is volt még pár filmje, de azokat nem ismerem).
Értékelés: 8/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pont az a lényeg, hogy a fertõzötteknek elmegy a maradék eszük, csak rohannak a gyilkolásért, ohne agy, erre a kiscsákó meg beszél... :C
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Dekár
Hajazás egyértelmû, de elmegy.
The Eye 1-2? Ha tetszett a 6. érzék, akkor azok szerintem tetszenének. Az elsõ részre azt lehet hinni, hogy rohadtul hajaz is a 6. érzékre, csak aztán van benne egy durva kis csavar... 😊 Azok jók, és távolkeletiek, azokat nézd! 😄
Blair witch alap.
Per pillanat ennyi
Saw jó volt.
Viszont a rettenetordenárébaromság-ra nem emléxem!!!!!!!!!!
Mi volt az?
Szóval nem védeni akartam a filmet, szerintem se nagy durr, csak azt nem értem, hogy TE MI A RÁKÉR NÉZEL ILYENEKET??? 😄
28 nappal késõbb-témában nagyjából egyetértünk (bár az az egyetlen kis rettenetordenárébaromság eléggé lehúzta nálam a filmet 4. megnézésre, asszem itt már írtam róla nemrég), Hellraiser is ott van nagyon, asszem a Fûrésszel Te is elvoltál, ez ok, de a szellemesdi nem a Te asztalod, vagy?
Hófehérke - A terror meséje
Már a Grimm testvérek eredeti meséje is valóságos thriller, Lily története azonban még annál is vérfagyasztóbb. A neveletlen törpék - hatan közülük még csak nem is igazi törpék - majdnem megerõszakolják Hófehérkét... A gonosz mostoha, Sigourney Weaver praktikái elõl talán a nyolcadik utas sem menekülhetett volna. Mese felnõtteknek, jó éjszakát, gyerekek!
(az a pöcs aki a Kört nem?)
De a 28 nappal aztután, a Hellraiser, illetve pár komolyabb alkotás azért igenis tetszik.
Már csak az kéne, hogy távolkeleti horrort nézzek :-DDDDD
Te mimózapöcs. 😄DD
Egyébként, ha több távolkeleti horrort néznél, akkor tudnád, hogy kb 18246236 ilyen, és ehhez nagyon hasonló film van (Dark Water, a Ju-On 4 része, One Missed Call (szerintem ez utóbbi mindet übereli eddig, pedig TÖKUGYANAZ, mint az összes többi)), a Grudge pedig nem nagyon marad el tõlük.
Ez a stílus nem tetszik Neked, kész.
Érdemes leszedni, van benne annyi plussz, netán mutatják a véres jeleneteket is, or something?
A "benne leszek a TV-ben" show kitalálója egy CIA ügynök volt 40 évvel ezelõtt :-D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF