1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    lehet de nekem az is nagyon tetszett.. most tudom hogy ez egy feleslegesz hsz de nekem mindegyik resz tetszett

az elso visszanezve manapsag mar nyomaszto.. alig par ember az egesz filmben, szinte alig tortenik valami ( most ezt ne ugy ertsetek hogy tenyleg szar se tortenik a filmben).. nyomaszto. stb.. kiraly film!

masodik reszben katonak, meg kislany meg kiralnyo.. huhuuuuuuuuuuuuu kiralysagos volt

harmadik resz: itt mar jol neztek ki az alienek.. menekulo rabok, tehen/alien kutya :D stb stb stb kiraly volt ez is

negyedik resz nah ez mar ott van grafikailag.. ez olyan film volt amitol nem vartam sokat megis szinte konnycsepp ullt a szemem sarkaban vegig a film alatt. megsimogattam volna a kis draga alienecskeimet :D :D

akcio akcio.. nekem nagyon tetszett, nemigazan voltak benne komolytalan faszsagok..az egyetlen elbutaskodott jelenet mikor az ember fello par lovedeket es minden berobban tole.. az kicsit gagyi de hurra..
    mindenesetre az alien 4 volt meg mindig a LEGESLEGUTOLSO ilyen horror film amiben szornyek voltak es kepes voltam vegignezni ugy hogy nem idegesitett fel...

az elien nem a bibliam baromira nem vagom kivulrol a filmet de nagyon tetszik az osszes resz.