1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    "Nálam speciel a seriff figurája volt a legérdektelenebb. Hogy miért? Egyáltalán nem szándékozott aktívan részt venni a történetben." --- pont az elején mondja el, mikor a deputy viszi be a "szájkót" az őrsre. Amikor arról mesél, hogy mennyire felnéz az "öregekre", akik fegyver nélkül jártak. Tisztában van ő azzal, hogy ahogy ezt a munkát választja, onnantól kezdve veszélyben van az élete, de olyasmiért, amit nem ért, nem igazán akarja kockára tenni azt. Szerintem ez a lényege az egésznek.

Old men - akik fegyver nélkül próbálják meg jobbá tenni a világot, vagyis bűnmentesíteni. Ő egy ilyen old men. Nem az ő világa ez már.

Amúgy nekem a legjobban az egész filmben a boltos jelenet tetszett. Szerintem az volt Bardem legjobb alakítása. Semmi gyilok, és majdnem olyan feszkó volt abban párbeszédben, mint Clarice és Lecter beszélgetéseiben.