Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
Millio dolláros bébi 7/10

szépen van fényképezve aki szereti a boxot az élvezni tudja nekem kicsit
unalmas volt oscart nem adtam volna nekie

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Dynamic
A Grudge teljesen korrekt ijesztgetõs film amiben nyílván nem a történet a lényeg, hanem hogy az éjszakai lefekvéshez megadja az alaphangulatot.Nekem alapvetõen tetszett(mondom, a hagulat miatt)
Sephi
Elektra -

Maeradjunk annyiba hogy az X-Men -nel nem jobb de minden mas MARVEL-nel igen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Megnéztem a Felejtést. Hát baromi jó szerintem. Csak azt nem vágom minek 2 nagyon hasonló befejezés.

Az eredeti második rész botrányosan rossz, de ez esetben teljesen kidobták a sztorit, és újat írtak helyette (gondolom azért is, mert az amerikaiak nem értették volna meg, hogy a folytatásban Naomi Watts miért három percet szerepel) - akár még nézhetõ is lehet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Rafaelo
a kör 5.

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Alien
Apropó hamár Kör 2, kiváncsi leszek rá, remélem nem szúrják el.

Alien
😄D

Alien
Én tudtam természetesen, hogy ez nem a Kör 2.

"Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re "

Ezzel egyet értek 😊

Nekem nem volt semmi gondom különben a filmmel, bár azt nem mondtam az elõzõ hozzászólásban, hogy kicsit többet vártam tõle, de amúgy nem volt vele gondom 😊

Alien
Azért én megnézném közelebbrõl a "nyúlszáját" 😄

Blasta
Kábbejó? :-DDD
Nap száksz :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2"

Itt lenne az idõ megválogatni a barátaidat, vagy esetleg kimenni a napra <#mf1>

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Pffff.
Pedig mekkora lámaság volt az a film. Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re (eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2).

Fosléfilm

Olyan nyúlszája van...

Alien
Én tegnap néztem meg a Grudge-ot. Nem volt rossz, márcsak Sarah Michelle Gellar miatt sem 😛 Birom õt 😄

Én szünetben:

11/14
The Eye
Vaskereszt
Betörõ az albérlõm
Jackie Brown

Mellesleg csütörtökön láttam a 'The Grudge' címû filmet. Tendál az igényes amerikai horrorfilm felé, de az egyik dög egyáltalán nem volt félelmetes.

dikki*yysw
Bukás: jó vót;
Closer: szar vót, nagyon gagyi, ennyi;
Van-e élet a halál elõtt? (Feldmár András): tetszett 😊
Butterfly effect: nagyon tetszett;
Amélie csodálatos élete: szintén nagyon tetszett;

most szünetben megnézem asszem Pitch Blacket. Thus megvettem mellékletként a KillBillt, majd még1x nekifekszem 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Én tegnap néztem meg a Million Dollar Baby-t.
Nagyon szép film.<#eljen><#eljen>

CSOCSO
Hostage
eleg jo kis film volt! olyan... 7.5/10 et adnek ra..
orulnek ha valami uberzsir film lett volna
Blasta
pontosan ezért csinálták.
Reméljük nem lesz osönz szörtín...

Ocean's Twelve: Az elso resz tetszett, de ez valahogy nem jott be. Az egesz film kusza es tele van atlatszo mumajerkedessel, hogy: "Ugyiis mindenkit lenyomunk... érteeed?".

Nagyon az jon le az egeszbol, hogy az elso resz sikere utan csinaltak egy masodik reszt, mert tudtak, hogy ugy is penz lesz belole.

Sil3nt
Én Pán Péter (Finding Neverland)

Hát szó mi szó, isszonyat jó film. Nagyon jók a vágások, képek, tájak. Johnny Deep fergetegesen játszik benne, már ahogy megszoghattuk. Története ugye ez aPán Péteres dolog lenne, ami igazán lerágott csont már 2005-re, de ez nem szokványos. Ezzel tudtak újat mutatni, és ez a szép benne. A film nagyon az érzelmekre hat, így közelrõl megérint. Történet nagyon pazar, képek, látványvilág teljesen jó, hangokban semmi különleges, DE a zenéje átlagon felüli.
Aki picit is érdeklõdik a romantikus filmek után, vagy épp szereti Johny Deep-et annak kötelezõ darab.

9/10 az én subjektív értékelésem

Rafaelo
meg volt benne gyula !!!

Blasta
Majdnem.
Brácsázott

Jano
CiNbalmozott? <#wow2>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Nemis merabban méga Apukámis jáccott egy részben HÖ

Jano
Veszprémi! Má megin maga?!

Jano
It iz.
Peter Strohm má gagyi volt. :/

Rafaelo
nem tudum hanem hiiiiiiiiiiiiiiiijááááááááááááááááááááááá!!!!

Sephi
Linda! Tuduuduuummm!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
<#fejvakaras>

Blasta
De most látom, hogy mindkettõnknek igaza van, mert jáccott a tatortban is.
Sry

Blasta
Az nem a Tatort!
Hanem a Peter Strohm jóvaaaan?

Jano

Rafaelo
Der rick 😮

És akkor már ne hagyjuk ki a legnagyobb klasszikust se 😊

Sephi
Ez Matula?

Dynamic
Azért õ is kemény volt<#idiota>

Jano
Tatort. 😄

király! öreg!😊)

kíváncsi vagyok, hogy hány embernek jelentenek ezek a képek valamit😊 sajnálom azokat, akik kimaradtak ilyesmibõl😊

aki kemény volt:

Eszméletlenül büntet az öreg!!! 😄

Jano
Der Alte

😄

Akkor róla van szó?

Blasta
...aki öreg!!!! <#wilting>

Rafaelo

Rafaelo
étem

Jano
Egy bácsiról. 😮)))

Nézd meg inkább!

Ezt nem fogjuk elmondani. Ha elmondjuk akkor egy átlagos filmként tekintel majd rá. Bár nem tudni milyen stílusú filmek preferálódnak kicsi szívedben.

Rafaelo
nade mirõl szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól ?????
<#wilting><#kuss><#help><#lama>

Kurva aljas film! 😊