Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szépen van fényképezve aki szereti a boxot az élvezni tudja nekem kicsit
unalmas volt oscart nem adtam volna nekie
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Maeradjunk annyiba hogy az X-Men -nel nem jobb de minden mas MARVEL-nel igen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re "
Ezzel egyet értek 😊
Nekem nem volt semmi gondom különben a filmmel, bár azt nem mondtam az elõzõ hozzászólásban, hogy kicsit többet vártam tõle, de amúgy nem volt vele gondom 😊
Nap száksz :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Itt lenne az idõ megválogatni a barátaidat, vagy esetleg kimenni a napra <#mf1>#mf1>
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Pedig mekkora lámaság volt az a film. Nem beszélve arról hogy milyen szinten hajaz a KÖR-re (eddig akivel csak beszéltem, szentül hitte, hogy ez a KÖR 2).
Fosléfilm
11/14
The Eye
Vaskereszt
Betörõ az albérlõm
Jackie Brown
Mellesleg csütörtökön láttam a 'The Grudge' címû filmet. Tendál az igényes amerikai horrorfilm felé, de az egyik dög egyáltalán nem volt félelmetes.
Closer: szar vót, nagyon gagyi, ennyi;
Van-e élet a halál elõtt? (Feldmár András): tetszett 😊
Butterfly effect: nagyon tetszett;
Amélie csodálatos élete: szintén nagyon tetszett;
most szünetben megnézem asszem Pitch Blacket. Thus megvettem mellékletként a KillBillt, majd még1x nekifekszem 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nagyon szép film.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
eleg jo kis film volt! olyan... 7.5/10 et adnek ra..
orulnek ha valami uberzsir film lett volna
Reméljük nem lesz osönz szörtín...
Nagyon az jon le az egeszbol, hogy az elso resz sikere utan csinaltak egy masodik reszt, mert tudtak, hogy ugy is penz lesz belole.
Hát szó mi szó, isszonyat jó film. Nagyon jók a vágások, képek, tájak. Johnny Deep fergetegesen játszik benne, már ahogy megszoghattuk. Története ugye ez aPán Péteres dolog lenne, ami igazán lerágott csont már 2005-re, de ez nem szokványos. Ezzel tudtak újat mutatni, és ez a szép benne. A film nagyon az érzelmekre hat, így közelrõl megérint. Történet nagyon pazar, képek, látványvilág teljesen jó, hangokban semmi különleges, DE a zenéje átlagon felüli.
Aki picit is érdeklõdik a romantikus filmek után, vagy épp szereti Johny Deep-et annak kötelezõ darab.
9/10 az én subjektív értékelésem
Peter Strohm má gagyi volt. :/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sry
Hanem a Peter Strohm jóvaaaan?

kíváncsi vagyok, hogy hány embernek jelentenek ezek a képek valamit😊 sajnálom azokat, akik kimaradtak ilyesmibõl😊
aki kemény volt:

Nézd meg inkább!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
<#wilting>#wilting><#kuss>#kuss><#help>#help><#lama>#lama>