Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg inkább!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
<#wilting>#wilting><#kuss>#kuss><#help>#help><#lama>#lama>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, BETEEEEEG DE JÓÓÓÓ :-)))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem egy nagy SZEMET az egesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Marhajó zenék, pár részt többször visszatekertem, mert olya jó hangulatuk van a készülõ vagy épp koncerten elhangzó számoknak.
Fox alakítása joggal érdemelt oscar-t, ezt nem lehet kétségbe vonni.
Néha nem hittem el, hogy nem az igazi ray-t látom.
Ajánlom mindenkinek!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Akárcsak a Shaolin Soccer, ez is egy remek vígjáték, szintén Stephen Chow-tól (és -val). Ugyanaz a stílus, remek képek, jó speciális effektek, jó zenék, jó hangulat, iszonyat zúzások, rettenetes figurák. 😄
Jól esett így vasárnap délután! 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Hogy ha most megveszi akkor valaszthat egyet a negy hatborzongato ingyenes DVD kozul"
Rohely hogy a harmadik a Starsky And Hutch ami szerintem nem hatborzongato 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Azért az utolsó szó jogán:
1. Itt a Google találat:Magyar oldalak
2. Innen a legautentikusabb választás:TotalBike.hu
3. Ott pedig: "Cool as Ice (1991) - Hideg, mint a jég"
Most már hagyjuk!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A címmel kapcsolatban -és javaslom ezzel zárjuk le a dolgot- pedig elhiheted, hogy igazam van, régen nagyon sokat láttam a filmet, tisztában vagyok a címével, lentebb csak a szabályos fordításokat pedzegettük, kvázi angoltanfolyam jelleggel :-).
De azt is leírtam lentebb, hogy kereshetsz rá az eredeti magyar címre...
Amúgy szerintem neked is feltûnt, hogy nincs egyetértés a magyar címben az eddigi válaszok alapján! A legközelebb a "Hideg, mint a jég" áll a valósághoz jelen pillanatban. Szóval a Te megoldásod csak egy a szóbajöhetõk közül...
Amúgy régen láttam a filmet, és sajnos nem emléxem a címére, tehát még az is jó lehet, amit Te írtál.
Majd a válaszokat el sem olvasva írtad a #19188-at.
Pedig válaszoltunk a kérdésedre még elõtte, sõt arról is szó volt mit jelent pontosan a film címe lefordítva.
Majd tovább kérdezel -hülyeséget- szintén figyelmen kívül hagyva, hogy MÁR BEÍRTAM A FILM CÍMÉT.
Ezért érdeklõdtem, hogy olvasol-e vissza?!
ICE BABY a címe, mint ahogy le is írtam már egyszer (igaz fonetikusan)
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
Szóval, akkor tuti ez a magyar címe?: Hideg, mint a jég

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!