[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
No movie for stupid men
SPOILER!
hogy is mondjam?! olyanokat mondtal ami nekem nem tetszik? haaat a gyokerezes nem tetszik a tobbi meg maganvelemeny.. ha neked az jon be hogy a "fohos" halalat be se mutatjak akkor hurra, ettol nem kell azt hinni hogy rajtad kivul mindenki mas agyhalott= ha en belekostolok egy etelbe es annak rossz ize van akkor az a kaja nem jo.. azert mert van par ember akinek a nyers kagylo maga a taplalkozas fo innyencsege attol meg nem masoknak rossz izlesuk...
szamomra a filmben volt par jo resz de nagyon sok resz gaz volt...neked ez jon be.. hurra.. ezen nem nincs mit nem megerteni.. ERTEM mit irtal, elolvastam a kommenteidet van annyi iq-m hogy felfogjam mit mondtal DE ettol fuggetlenul a jelenet es nagyjabol az egesz film szerintem ratyi... nem erdekel hogy ezzel mit akart elerni meg mire gondolt a rendezo, mert ez gagyi. Lehet belemagyarazni amit irtal hogy a szereplo mar nem volt annyira fontos, stb de uvoltott a tv bol hogy GAGYIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!
nem azt mondom, hogy a foszerplonek john mclane nek kellene lennie es legyen szuperhos meg mittom en.. az elejen levo folytogatas kiraly volt, a tobbi gyilkolas is rendben volt nahde a csako halal a medencenel.. nahmeg a legvegen a baleset :D vicces... az se lett volna jo ha a nagy gyilkos bacsi mondjuk az utca kozepen allo kutya miatt rantotta volna el akormanyt es emiatt lett volna balesete/nyilt torese.. mert ez is gagyi lett volna. ennel en tobbet vartam el de valszeg csak azert mert nincs annyi iq-m hogy felfogjam hogy valami ilyen gagyin lett megoldva. szerinted nem ertem, el kene gondolkoznom rajta hogy miert ez tortent.. szamomra meg ugy erzodik hogy a rendezo be volt love es ez volt a leggyengebb veg amit ki tudott talalni. esetleg nem akart olyan bele rakni ami minden filmben benne van, hat kicsit tobbet is gondolkozhatott volna ezen a jeleneten.