1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CitizenX
    Ja, és ezt az Orákulum nyilatkozta, aki rácáfolt az életre. :D Nem tudok írni? Oké, akkor fogadd el, hogy ehhez mérten te analfabéta vagy.

Jellemből pedig most már mínusz. Érted, most ha idéznem kéne a dumáidat a törölt blogomból, ahol "ezdekurvajó", tejóégezmekkora" szövegeidet, akkor extra felületet kéne bérelnem az SG-től, hogy kiférjenek. :D

Oszt rosszba lettünk, és elfelejtettem írni. :D Vicc vagy. És nem tudom, minek erőlteted ezt, ismersz: Leszarom a véleményedet az íráskészségemről. Én tudom, hogy kibaszott tehetséges vagyok, oszt kész. :D

Ja, és ugye észben van tartva, melyik posztomra írta a srác amit írt? Oscar-ötpercalattmegírt széljegyzetre. Na, ennyit erről azt hiszem, mehetsz.

Hogy miért vagyok itt? Te azért, hogy önigazoló módon fikázz mindenkit, én meg azért, mert kifejtettem a véleményemet, hogy mekkora szart sikerült kipréselned magadból. És mivle ez negatív megítélése a produktumodnak, ember már nem lehetek, így szokott ez menni nálad, mint a tolerancia példaképénél. :D

Ha valaki nem ért egyet veled, avagy kritizál, az kuka. Okos felfogás, sokra viszed még, egyszer talán eljutsz a pénztárgép-kelezői posztig is. :D

(Azért remélem, jól érzed magad a dómon, a sok, általad igénytelennek nevezett arc között, és korábbi hatvanadszori ígéreted ellenére sem mentél még el onnan. Jájjjj… :D )