[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
CitizenX #36687 Képmutatásból szintén elégtelen. Mi az, hogy szívesen olvasnál tőlem bármit is, meklén? Azért merészelem megkérdezni, mert emlékezetem szerint pár hónappal korábban voltál kedves szétoltani, meg jellemesen álnevek írogatni a blogomra oltási célzattal, és ezek után tényleg érdekel egy filmről a véleményem? Vagy csak további oltogatási szándék vezérel? Ugye-ugye...
Egyébként én olyan hülye vagyok, hogy ezt a egyedülálló filmet még egyszer meg kell néznem ahhoz, hogy egyáltalán szóhoz - betűhöz - jussak. Tehát nincs róla semmim, tehát hátszél nélkül fikázlak, tök nagy kuka vagyok, hát ez van. Majd biztos írok róla, mert eszméletlenül magával ragadott az egész film, de érted, nem leszel te arra kíváncsi. Max oktalan oltogatás erejéig, ugye? (Na, ezért mentem, ahonnan mentem. Érdekes módon te azért egész jól elvagy az általad igénytelennek nevezett helyeken-arcokkal. Leigénytelenezed a PC Dome közösséget – McCl@ne néven -, és lám, törzstag vagy. Leigénytelenezed, lehülyézed, lenézed az SG-közösséget, és mégis irkálsz ide. Hogy is van ez, hogy is van ez…)