Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Meguntam, és inkább húztam aludni... retek megitn sikeres mûsorral gazdagíthatja a repertoirját...
Ván of dö beszt! :-)
Mind a három nagyon jó! OLDBOY<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
- Halle Berry nem jó nõ
- Az Ocean's Twelve nem jó film(sõt)
- Az Argo nagyon jól szórakoztatott, ezért jó film (Balog Tibi és a bandája...)
SZERINTETEK:
- Ez az Oscargyûjtögetõs Millió dolláros cucc milyen film?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Legjobb film: Millió dolláros bébi
Legjobb rendezõ: Clint Eastwood (Millió dolláros bébi)
Legjobb színésznõ: Hillary Swank (Millió dolláros bébi)
Legjobb színész: Jamie Foxx (Ray)
Legjobb nõi mellékszereplõ:
Cate Blanchett (Aviátor)
Legjobb férfi mellékszereplõ: Morgan Freeman (Millió dolláros bébi)
Legjobb adaptált forgatókönyv: Kerülõutak
Legjobb eredeti forgatókönyv:
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Legjobb külföldi film: A belsõ tenger (Spanyolország)
Legjobb operatõr: Robert Richardson (Aviátor)
Legjobb animációs film:
A hihetetlen család (ehe-ehe :-DDD - Blasta)
Legjobb eredeti filmzene:
Én, Pán Péter
Legjobb betétdal:
"Al Otro Lado Del Ríó"
(Che Guevara - A motoros naplója)
Legjobb dokumentumfilm:
Born Into Brothels
Legjobb díszlet: Aviátor
Legjobb smink: Lemony Snicket
- A balszerencse áradása
Legjobb jelmez: Aviátor
Legjobb vágás: Aviátor
Legjobb vizuális effektusok:
Pókember 2
Legjobb hang: Pókember 2
Legjobb hangvágás: A hihetetlen család
Legjobb rövidfilm: Wasp
Legjobb animációs rövidfilm: Ryan
Legjobb rövid dokumentumfilm:
Mighty Times: The Children's March
Életmûdíj: Sidney Lumet
No comment
VAZZ. <#wow3>#wow3> sry
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
SPOILER -
A filben csak oegyedul kapja meg a Nobel dijat.
A filmben egyszer hazasodik pedig a valo eletben tobszor megtette.
A film nem ter ki Nash homoszexualis hajlamaira mert feltek hogy ezzel elbaxak az egeszet.
stb. stb.
Meg jo hogy ezeket a dolgokat kesobb olvastam. Gondoltam en tul szep a film hogy fullosan igaz legyen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Russel" most nem jut eszembe a tudós neve, valamilyen John, talán Nayes egy magyar tudóssal (akinek a neve szintén nem jut eszembe, szintén János, õ is 😄) együtt kaptak Nobel-díj-at anno 😊
Ma neztem meg 7-edszerre es most sem birtam ki konyek nelkul. Zsenialis Russel alkotasa es maga az egesz ugy ahogy van.
Zsenialis...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Egy apa elkoltozik egy hazba a lanyaval amiutan a felesege ongyilkos lesz. A kislany sokkot kap. Mikozben elik napjaikat a lany megismerkedik egy titokzatos valakivel akit Charlie-nak hiv... a baj az hogy ot senki sem latja vagy ismeri."
NULLA! SOT -10! A ROHAT ELETBEN MAR HOGY ROBERT DE NIRO MINDEN SZART ELJACCIK MAR! FASZIM KIVAN ES KAIDTAM PENZT ERTE!
Csudafilm -
"Egy Budapesti csoves azon kapja magat hogy egy ejszaka allat egy teljes szalodat kap oroksegul. Ami nemmashol van mint kretan."
Eskuszom az Uvegtigris ota elkeszult magyar filmek egyike sem teccet ennyire mint ez. Kern nagyon aranyos volt es a stor is kellemes. Nem volt egy poen sem tuleroltetve es a romatikai reszt is nagyon eltalatak benne. Nagyon teccet!
Meg a szarfaszú filmje az Argo, az!!!
Méghogy magyar Guy Richie... PFFFFFFFF
Ezt a szart kinek akarta beadni????
És ilyen színészek, mint Mucsi Zoltán meg Kovács Lajos mit kerestek a filmben?????
És ezek a nevek?? Erre ki bólintott rá?
Tézeusz, Orfeusz, Héraklész, Tejföl, Traktor, A SVÉD, PSZIHÓ....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Annyapicsáját, dejó, hogy egy forintot nem adtam ki érte...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
imádom!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.