[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hm. A magyar címével most megfogtál. Szerintem maradt awake, de nem biztos.
Nem tudom miért, szerintem gyengére sikerült. nincsenek kiemelkedő színészi alakítások (mint számomra a no country-ban:>), vontatott történet, gyenge forgatókönyv. Az a szép a filmekben, hogy mindenki mást lát bennük. Neked tetszett az awake, mert megfelelt az ízléseidnek, nekem nem. Félreértés ne essék, nem vetem meg a thrillereket, mert pl a The Invasion-ra is adtam egy 6/10-et, a Disturbiát imádom, bár a thrilleren belül is vannak egymástól teljesen különböző filmek. Most tudnék mondani egy olyan thrillert, amelyre sajnáltam a rászánt időt. Talán a Hot Fuzz is ilyen. Szerintem az is túl erőltetett, gagyi.
Annak ellenére, hogy mások 10/10-et adtak neki imdbn...
Az awake-et is megnéztem egyszer. De elég volt. Valószínűleg a no country for old men-t sem fogom kettőnél többször megnézni. Ennyiszer láttam ugyanis. Bezstes film nálam de egy filmet csak egyszer lehet élvezni. Az olyan filmek amiket elsőre sem sikerül, nálam nem nyerték el a tetszésüket. Az awake ilyen. Minden film megosztja a közönséget, nehogy ezt pont neked kelljen megmagyaráznom. Az awake nem tetszett és kész:)