Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Énmondjuk asse tudom, hogy milyen filmrõl van szó.
20kommenten keresztül nem találtam a film címét, szal... :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Te meg egyszeruen bibibi vagy meg avokado mert nem fogod a joiundulatu lebaszast es szegyejed el magad!

Mars a cornerbe!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jah... Mert te sephi vagy aki mindenkinel mindent jobban tud es eldonti ki, mikor, mit nez. Inkabb gondolkozzal mielott egoista oszogatod itt az eszt.

Sephi
Te gejzir a 1997-es verzioba lotte fejbe magat! Mennyi lehet az eseje hogy valaha is lassad azt a filmet he? Uristen micsoda emberek!

Hua'!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

most lattam vasarnap a dare devilt nekem tetszett 😊

CSOCSO
adja manit es veszek boltban
Muszaj elmondani? Meg akkor is ha a remakenek mas a vege... Kurva eletbe mar... SPOILER...

Sephi
Mondom a film ugyanaz volt csak mas szereplokkel. Meg a kis cetlin levo szo es a halaszati kep is. Csak a vege volt mas (abban fejbe lotte megat a foszreplo).

most már tényleg befejezem, de a hivatalos oldal szerint a texas chainsaw massacre remake-et jegyzõ forgatókönyvíró a film ötletét akkor szülte meg, amikor felvételizett a UCLA forkönyvíró fakultására - ebbõl meg pláne gondolom, hogy nem lehet remake.

(gondolom azt szerinted is meglepõ lenne, ha a független amerikai filmes tehetségeket kutató legnagyobb seregszemlére, a sundance fesztiválra valaki egy 'sima' feldolgozást vinne?)
ne legyél már ennyire defenzív, nem azt mondtam, hogy "hazudsz, bizonyítsd be!"😊, csak kíváncsi vagyok. (mint írtam, nyilván nem változtat egy filmen alkotott véleményemen, hogy remake vagy sem)

(ha beírom a google-be, hogy machinist+remake akkor nem ad ki semmit, és ezt tartom furcsának. ha remake lenne, akkor szerintem ott lenne az imdb-n, vagy legalább a neten valahol meg lenne említve.)
Sephi
Nem igazan hinnem hogy en koteles lennek neked akarmit is bebizonyitani baratom.

De ha ez segit akkor mint mondottam 1997-es muvi es spanyolul volt es kazin neztuk meg amit egy pentek delutan kolcsonoztunk ki. Magyar felirat volt hozza.

Ennyit tudok neked elmondani.

jaja arrol olvastam.. akkor is szar ha az eredetit nem lattam?😊

sz*r?😊 szerintem baromi jó a film. elég durvulós.
A Imdb-en pedig az erdeti cimet irjak ami spanyol volt vagy mi.

persze, mert a film spanyol pénzbõl készült, spanyolországban forgatták - asszem még a sundance-re is spanyol cím alatt ment.

mindezek ellenére sehol sem találok arra ez egy remake lenne - valami linket ezzel kapcsolatban,ha mutatsz, akkor nem fogok hitetlenkedni😊
Sephi
A Imdb-en pedig az erdeti cimet irjak ami spanyol volt vagy mi.
Ezt is ugyanaz a rendezo csinalta de az eredeti kb 1997-ben jott ki. En 2000-ben lattam video kazin... igaz annak kicsit mas volt a vege.

Laalee
vegyel boltban

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
OFF
valaki helpeljen mar meg pls!
egy rohadt winfos xp kene nekem. angol.. tokmindegy hogy sp1 vagy ketto.. csak mukodjon rendesen.. ismerosnek kene. mar kettot leszervaltam innen onnan de az egyiket aktivalni kell es nemtok vele mit kezdeni hiaba okoskodtam meg szedtem le mindenfele crackes szart a masik meg bootolni nem akar😞( most meg egy oraja szaraxon hogy keritsek elo xp-t....
Dc++ halott ugy mert ket ev alatt se er le egy xp.. pls akinek van egy az privizzen ram!! koszike elore is

on
CSOCSO
jaja arrol olvastam.. akkor is szar ha az eredetit nem lattam?😊
azaz. picit lefogyott😊
CSOCSO
ez az amiben a batmanos csako jatszik?? aki volt az equilibriumban?
melyik az eredeti? - az imdb-n nem írják, hogy lenne 'eredeti'-je.

(amúgy megjegyzem, hogy sosem hasonlítanék egy filmet az eredetihez - szerintem egy film vagy magában, vagy nem. ha jó, akkor mindegy, hogy feldolgozás vagy sem, hogy jobb -e annál vagy sem. nem? miért nincs igazam?
Sephi
The Machinist (Amcsi remake) -

Puhh... az eredetihez kepest valami borzalom egy film. Nulla!

Seth
Magyarul Bujócska a címe (Hide and seek)

PSN ID.: Beegabor

Gladiator
nem tudjátok pontosan mi annak a filmnek a címe amit most reklámoznak az MTV-n. vmi hide and seen, vagy mi. roebrt de niro van benne.

Mike
azt is szeretem, amikor nagy betükkel kiirják a sztár nevét, aztán a filmben mond két mondatot, vagy feltûnik ahogy háttal áll 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

I.C.ram
Ez ugyanolyan mint az Armageddon 2, aminek semmi köze nem volt az elsõ részhez, és egy chuck Norris-szerû filmet láthattunk az alsó W-kategóriában.

Neve eladja a filmet.
Glpetyus
Jó könyv,tégy egy próbát,ha érdekel.
Ha nincs meg otthon akkor tessék.

Sephi
Pl nekem a csodalatos elme 1000x jobban teccet filmben mint maga a konyv.

Mike
nem
gondolom a könyv jobb - mint általában

Glpetyus
Olvastad a könyvet?

Mike
én ezen is elaludtam. szvsz roppant unalmas
az eredeti meg még unalmasabb

5/10

Loál János
<#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Hát ezaz baze! Ekkora ziccer múvit kihagyni.
Az ügyvéd ördöge, beszarás. Magyar filmcímgenerálók ROXX.
Valami zsé kategóriás fasság lehetett...

CSOCSO
The Terminal
haaaat ez nagyon tetszett😊))
mondjuk csak a film vegen jottem ra hogy spielberg film de legalabb nem hypeoltam elore😊))))
szal nagyon tetszett az egesz!!!
bar kicsit vicces mennyit szivoznak Tommal kozben meg a forgatas idejen is szerintem 500 an voltak ott bevandorlok😊))))))))))
nahde mindgegy..
8/10
Sephi
Naon arc vagy de megis melikooo topikooo az?

Jano
Az ügyvéd ördöge???

Mert az Ördög ügyvédje egy frankó film, de ezt nem ismerem. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Glpetyus

Solaris (az újabb)

Hát nekem nagyon bejött,az eredetit ugyan nem láttam,de a könyvet olvastam.(most megint elõvadásztam)
Tudom,hogy nem olyan mint a könyv,de ennek ellenére nekem tetszett... 8/10

Mike at home
gumibol megtudod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sephi
Jo azt latom de mi az IT IZ lenyege ?😄

Blasta
"Az ügyvéd ördöge (amerikai krimi, 1997)"

ÁÁÁÁÁÁÁ ma volt és kihagytam!!!!!!!! :-))))

Blasta
A szmájler kirecskázza, hogy IT IZ 😊

Sephi
Magyarazd mar el nekem hogy mirol szol a logod kerlek szepen.

Dynamic
Na azt az egyet én is furcsáltam akkor, de szerintem nem "igazából" fordították a képet, hanem valami program kiszámolta különbözõ adatokból és így képezte le a forgatható 3d-s képet.
Mike
na ja, de azt képekben ábrázolják

Rafaelo
vagyis hogy hall 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
Daredevil

eleje érdekes, ahogy "lát" meg stb. erre nem is gondoltam volna
de a filmen elaludtam

AnuluWork
Blueberry

Vannak a filmnek momentumai, de nekem valami hihetetlenül nem jött be ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pl. egy kamera felvételén realtime 3D-ben 75 fokot fordítanak (meg általában az a jelenet) szvszhatalmas kamu. Viszont azt mondták anno hogy minden technika amit a filmben mutatnak létezik (sõt egy részük már el is avult, plusz az igazán durva dolgokat se mutatták meg a filmeseknek), és volt pár durva dolog ami sajna elépzelhetõ.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Dynamic
"Viszont pár technikai dologgal enyhén túllõtek a célon... "

Mire gondolsz?
Egyébként rég láttam ennyire jó filmet az retekklubon, nem bántam meg hogy bekapcsoltam a tv-t.
fifi
Közellenség
Attól függetlenül, hogy nagyszabású amcsi film, nekem tetszett. Végig pörgött, lehetett agyalni... Viszont pár technikai dologgal enyhén túllõtek a célon... 😊

jó volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hú, tényleg 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!