Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esti mozizásnak jó volt.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
DVD 5.1 eredeti japán, magyar felirattal...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
10/10-es nálam viszont a még nem említett Kikujiro nyara címû filmje is, bár az inkább vígjáték a Bábokhoz, vagy a Tûzvirágokhoz képest, meg amúgy is😊
A Battle Royale-ban csak szereplõként volt jelen.Azt a filmet Kinji Fukarasu rendezte.
Láttam még a Zatoichi remake-jét is (tetszett), meg a Violent Cop-ot (ez már kevésbé, de ez se rossz; az elején nagyon nehezen indul be, de a vége nagyon kemény).
Hmm nem is tudom. Nem egy nagy film, de egyszer meglehet nézni egy kis kikapcsolódás képpen 😊
Ellentétben a Zatoichi-vel, azt valahogy nem sikerült megszeretni.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
az elején a bábelõadás fantasztikus
na ez is ér 8-9-et, meg a Zatoichi is
Kitano rullz 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
meg si van
án is adok rá egy 8-ast
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mostanában kezdik nyomni a Mûvészben, ha már lehet, akkor megnézzük a barátnõvel, sikerült felkeltenem az érdeklõdését néhány mondattal a filmrõl. 😊 Persze semmit sem lõttem le belõle, csak vázoltam, hogy honnan indul a történet.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tegnap esti (mûvész)mozi: Hana-Bi (1997)
Kitano Takeshi film, ennek megfelelõen nagyon érzékeny és nagyon kegyetlen egyszerre. Ismét rendõrként szerepel, akinek a felesége egy súlyos traumát él át, elveszíti a hangját és az állapota folyamatosan romlik. Az orvosok lemondanak róla, és a férje mindent elkövet, hogy az utolsó napjai gyönyörûen teljenek el. Eközben egy lövöldözésben megsérül két társa, amiért részben õ is felelõsnek érzi magát (az egyik meghal, a másik tolókocsiba kényszerül), a jakuzák szorongatják, mert nagy összeget vett fel tõlük és nem tudja visszafizetni, szóval szép lassan bekattan, de úgy, hogy ebbõl a felesége semmit sem érzékel...
Nagyon szép, visszafojtott érzelmekkel és ki nem mondott mondatokkal, elõre-hátra utalásokkal tûzdelt film. Csak Kitano-fanoknak ajánlott.
Értékelés: 7/10
Ui: A japán cím jelentése: "Virágok". Aki megnézi, megérti.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
9 pontot kell, hogy adjak a filmre kategóriáján belül (ha drámának vesszük), szinte semmi kivetnivaló nincs vele kapcsolatban. Az össz-listámon 8.5 pont, nagyon elõkelõ hely. Ajánlom mindenkinek, aki nem horrorral, thrillerrel akarja sokkolni magát, bár azért 1-2 jelenethez kell némi gyomor, fõleg a zsengébb lelkületûeknek! 😊
Amolyan sznob csodabogárként vagyok szvsz számontartva, hogy nem csak kommersz filmeket nézek...
Ugye ez a szitu nem volt? UGYE NEEEM????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viszont a 28 nappal késõbb-rõl én is csak elismerõen tudtam nyilatkozni.
Én csak a Suspiria-ra pipulok be... <#miaz>#miaz> <#vigyor>#vigyor>
Általában hallgatok, de amikor az a téma, hogy az Apám beájulna mekkora király film, és a Rekviem pedig egy nézhetetlen szar, akkor azért kiborul a bili...
Lehet, hogy Te is így vagy ezzel.
Egy Tudommittettéltavalynyáron-on felnevelkedett generáció, ami még más filmet nem is látott, igencsak erre alapoz mindent, nekik az az alapfilm, a kiinduló mû, ami általában akkor értékelõdik át, mikor megnéznek egy középszar japán filmet. 😄
Kedves barátnõm sem látott sosem igazán komoly múvit, neki a Kör volt az eddigi legdurvább, hát láttad is milyen szarul volt a Fûrész után, de mikor feldolgozta, azt mondta, hogy iszonyúan tetszett neki. Kérdezte, hogy engem nem sokkolt-e a film, és igencsak hitetlenül nézett rám, mikor azt mondtam neki, hogy bizony nagyon jó film volt, de láttam már 10x durvábbat, nem is egyet. 😊
😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Amerikaban valasztasok vannak. A nep egy olyan embert akar elnoknek aki haborus hos volt 1991-ben Kuwait-ban. A baj az hogy o es par tarsa akik vele voltak kezdenek mashogy emlekezni a dolgokra es kiderul egy borzalmas dolog amit veluk katonakkal muveltek ott."
Hat oszinten nem is mondom hogy nem jo film de at sem hogy kar volt megnezni. Egyszer erdemes de kicsit kodos vala ugy az egesz mert nagyon santitott maga a story.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hat nemtudom mit gondoljak a filmrol, voltak benne hatalmas nagy bakik, logikai bukfencek. Törtenet "érdekes" volt. 😊
képi világ egyedülálló( már a mai filmek közt ), bár néhány helyen már annyira tobzódott az effektekben hogy inkabb rontott az összképen.
Értékelni nemtudom. 1-5 közt valahol 😄 (10 es skálán)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ötödik nekifutásra sem sikerült értelmet találnom a mondatban, így a válasz elmarad 😊
(amúgy csak vicc volt, talán 4 részes az említett mû, azért írtam ötöt)
Enyhén szólva is jó film.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Max. annyit, hogy nagyon szubjektív, hogy kit mi nyomaszt ill. ijeszt meg. Ha pedig ez tényleg így van (tényleg), akkor már a mûfaji besorolások is szubjektiválódnak (van ilyen szó? nincs? kár 😊
...
Írnám tovább, de menni kell inni, mert vége amunkaidõnek, majd holnap folytatom 😊
Pá!
A megfelelõ HUB-ról a népszerûbb filmek (az elõbb felsoroltak meglehetõsen népszerûek) 1 éjszaka alatt lejönnek. Tudok adni HUB-címeket is, ha érdekel.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.