Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha egy horror(-nak mondott)filmben nincs mitõl féljek, akkor ott bizony gáz van...
Biztos létezik konkrét definíció a 2 fogalomra, lehet, hogy azokat kéne megvizsgálni, illetve azt, hogy mennyire éles a határ a két mûfaj között, mi alapján sorolható egyikbe, vagy másikba az adott film.
Olyan film, ami meg egyetlen kategóriába fér be -fõleg manapság- szerintem elég ritka.
Az imdb-n is ha megnézed egy filmnek az összes mûfaját, amibe besorolják, megõszülsz, ráadásul vannak néha akkora ökör besorolások, hogy még ki is téped az õsz hajadat. 😄
Bár igaz nem láttam az általad felsoroltakat, csak az újakat.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Thriller nincs nyomasztás nélkül, míg horror simán lehet: Elm utca, max overdrvie, stb..
(Elõre megmondom, hogy nem fogsz ilyet találni, ha eleve elutasítod az egész témát, felesleges próbálkozni.)
Fizess elõ VIP-re, és akkor visszavonhatsz ilyen kommenteket! 😄D
Javaslom, nézd meg pl. az eredeti Dawn of the Dead-et ('78), a Beyond-ot ('81), az eredeti Night of The Living Dead-et ('68), és gondold át a hozzászólásodat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sry
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"A fil megylanyrol szol aki talakozik egy pasival akinek a kocsija lerobant az uton es amig a azt megjavitja a helyi szerlo addig a pasi nala alszik. Kozben a csaj kivesz a bankbol 350.000 dollart es el akar menekulni."
Hat oo nagyon teccet a szereplok energiaja mert mindegyiknek nagyon eros volt a kulon szemelyisege. Vegig nem lehetett tudni hogy a lany kamuzik e vagy tenyleg ilyen buta. A szerelmi szal is nagyon utos volt. Sot egy jelenetnel meg egy konyt is elveszitettem 😄
Már többször beigazolódott, hogy nem vagy valami nagy filmesztéta.
Szvsz most is elég banális dolgot írtál, de majd a horror fan-ok kijavítanak...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
elsõ reklámnál átkapcsoltam dvdre és azon folytattam 😄 nagy kedvenc
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Katonákról szól azon belül egy hõsrõl. A hõsrõl és ami mögötte van... 😊
Aki látta javítson ki ha helytelenül írtam...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Jajj, ez a jó kis helyi mozi... :-D
finn játékfilm
itt a kritika
Nem is fûznék hozzá többet, nézzétek meg a filmet.
7/10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Lehet, hogy mégis megnézem. :-P
Montjuk még egy adaggal több poént elbírt volna simán, kevés volt az olyan, amin visítottam volna (bár a Bukarestes ilyen volt).
Nem pontozom, de szerintem nézhetõ. A Ludditák számtól pedig meghökkentem 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
VALAMIT
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Mandzsúriai jelölt az jo film?
Donnie Darko, Memento, Saw, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Fight Club.
Számomra ezek emelkedtek felül sokkal a többi filmhez képest, biztos van még pár, hirtelen ennyi jutott eszembe.
A Jacob's Ladder-t nem láttam a mai napig. :/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
pl a Mandzsúriai jelölt
vagy mondjuk a Donnie Darko/bukott is amcsiban.../
Tisztelet a rettentõen kevés kivételnek. 😊
Pont azt akartam írni, hogy a horror-film egyik alapköve a nyomasztás, bár lehet, hogy valaki ezzel nincs tisztában. 😄
Megértem én azt is, hogy valaki abszolút nem fogékony erre, de akkor miért néz ilyen filmeket? Azért, mert sokan mondták, hogy jó? Én is ezrével hallom, állandóan cseszegetnek, hogy nézzem meg a Shrek 68-at, a Toy Story 25-öt, mert iszonyatmegagigahyperszupik, mégsem teszem, mert tudom, hogy rühellem õket, mint a... Nem állok neki olyan stílusú filmeknek, amikrõl tudom, hogy soha nem fognak élményt/örömöt okozni, inkább messze elkerülöm õket.
Legalább magunkat ne büntessük emberek!
😮)))))
Horror, B-múviz rulez, Hálivúd száksz! <#worship>#worship>
Kövezzetek meg, de nekem az eredeti japánok is tetszettek, meg az amcsi remake is. Az amcsi sokkal pörgõsebb, viszont kivették az agymozgató részeket, hogy szegény nézõknek véletlenül se kelljen gondolkozni. Ja meg a buszos jelenet az akkor is nagyon ott van...