[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gone Baby Gone:
Hát nem is tudom hol kezdjem... A filmből valahogy végig érződött számomra egy gagyiság. Olyan volt az egész film, mintha egy közepes népszerűségű sorozat epizódját látnám. Karakterek, helyszínek, kamerakezelés, stb minden olyan sorozatos volt valahogy. A főszereplő Casey Affleck meg szerintem brutálgyenge volt. Külön idegesítő volt benne, hogy a száját alig nyitotta ki, és alig lehetett érteni, hogy mit beszél, de a filmben játszó nagy nevektől sem voltam hasraesve. A film első 3/4-e borzalmasan unalmas és történésmentes. Semmi nem történik szinte. Felbukkanak karakterek, aztán ugyanazzal a lendülettel el is tünnek. Teljesen kezdtem magam úgy érezni, mintha az Eltüntek című sorozatból néznék egy szarul sikerült részt. Az egész filmnek, szerintem, az utolsó félóráján kívül teljesen értékelhetetlen volt a film. Az utolsó félórája viszont egész érdekes befejezést tudott nyújtani, de még ez a rész sem tudja megmenteni a filmet.
4/10