Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kövezzetek meg, de nekem az eredeti japánok is tetszettek, meg az amcsi remake is. Az amcsi sokkal pörgõsebb, viszont kivették az agymozgató részeket, hogy szegény nézõknek véletlenül se kelljen gondolkozni. Ja meg a buszos jelenet az akkor is nagyon ott van...
sooot az amerikai sokkal szinesebb.. a japan meg nyomasztobb volt szerintem.
azert szerintem irto ciki ha egy egesz csalad elalszik egy filmen.. a felen tul.. loller elegge..
6/10
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként ugye az amcsirimék Grudge-ról beészl itt mindenki?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hátõõõ...
Még be kell fogadnom rendesen a filmet, de 8 alá tuti nem megy, inkább a 9 felé hajlik. Ha feldogoztam, és tiszta fejjel tudok értékelni, akkor megteszem. 😄
Rettenet, nagyon tetszik. Minden nagyon ott van a fimlben. Durva, erõszakos, szomorú, vicces, nemnormális, .....
Hát nem bántam meg, az tuti. <#eljen>#eljen>
Ramzának oda is adom majd!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
MOst végre sikerül, de iszonyatosan szomorú vagyok, hogy szinte SEMMI köze nincs a regényhez 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Alapfilm! :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ja a nem szeretit ugy ertem hogy nemigazan birja.. kicsit izgulos meg ilyenek...
Grat! <#vigyor>#vigyor>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha meg nem lattatok uberszar szinkront akkor lessetek meg!!!
en eskuszom majdnem letettem a fejem hogy hogy a picsaba birtak ezt a szineszhangot raeroltetni eminemre!! eskuszom az utolso parasztnak szebb hangja es kiejtese van mint igy eminemnek. UBERSZANALMAS!!!
ez egy erdekes film..
ju on-nt felig lattam..egyszeruen untam vegiglesni.. most megvan az amcsi grudge.. nem hazudok nektek. a haverom az anyam es en is elaludtunk rajta!! tobb mint a felenel!!!!!!!!!!!!!!! de rohadjak meg ha kicsit sem igy volt!! aludtunk mind mint a bunda... utanna az egyik ilyeszto jelenetnel ahol nagy volt a hang felebredt anyu..nomeg en is.. mondta hogy tekerjuk a vegere a filmet mert csak arra kivancsi hogy mizu lesz a vegen.. de inkabb megallitottam es aludtunk tovabb.. most itt a szobamba kicsit bele bele tekergettem igy a vegebe.. hat hogy ez egy mekkora fosadek film!!!!!!!!!!!!
nah.. ez egy felig elbaszott film lett😞((
egy ket jelenet tetszik de valahogy lapos meg minden😞 kar erte, pedig bejon a lilaszemu kopaszcsavesz😊
de nekem tetszett a zene is meg minden...
"A film az ordoguzo elozmenyeit meseli el"
Nos oszinten kellemesen csalodtam mert aszitem baromsag lesz pedig nem volt az. A foszereplo nagyon is teccet es maga a cselekmeny is izgalmas volt. Mar vartam mikor jelenik meg a forgofeju maca de sajnos forgo fej nem volt 😄 Egyetlen dolog amit talan hianyzoltam a filmben az ugye a vegen levo jelentnel a Tubular Bells zeneje vala. Sokkalta hatasosabb lett volna a vege azzal a zenevel de hat na... nem lehet mindent.
Tehat a film az nagyon is jo Ordoguzo fanoknak es olyanoknak is akik nem lattak. En mondjuk csak az elso reszt lattam de mostmar be fogom szervalni a masodikat es harmadikat is 😄
Nem ezt a filmet akartam megnézni, de a másik elõadás elmaradt. Nem bántam meg, mert jó kis film volt. Igaz az a jó kis harmónia felborul a film vége felé, de az sem rontja el.
7/10
Van aki meg a Gyûrûk Urán alszik el, ez nem jelent semmit.
Amúgy meg szerintem egy "érdekes stílusú" romantikus film volt, ami azért mindjárt más színben tûnteti fel a dolgot.
ez
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
v.
Fûre lépni tilos
vmelyik a kettõ közül
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!