Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Az eredeti Ju-On szépsége pont a nyomasztó hangulatában van, szóval egy horrornál szerintem ez abszolút nem hátrány.
Kövezzetek meg, de nekem az eredeti japánok is tetszettek, meg az amcsi remake is. Az amcsi sokkal pörgõsebb, viszont kivették az agymozgató részeket, hogy szegény nézõknek véletlenül se kelljen gondolkozni. Ja meg a buszos jelenet az akkor is nagyon ott van...
CSOCSO
en lattam az eredetit felig. az ugyanennyire nem fogott meg...
sooot az amerikai sokkal szinesebb.. a japan meg nyomasztobb volt szerintem.
CSOCSO
koszonom koszonom koszonom...
azert szerintem irto ciki ha egy egesz csalad elalszik egy filmen.. a felen tul.. loller elegge..
Argó - nagyjából valami ilyesmire számítottam. Nézhetõ, rossznak semmiképpen sem nevezném, de ugyan már, ne hasonlítsuk Guy Ritchiehez és Tarantinohoz Árpa Attilát...

6/10

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Fehaborito!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Jaja, azé mondom én is.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Sztem az origirõl nem lenne ennyire rossz véleménnyel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Áz!

Egyébként ugye az amcsirimék Grudge-ról beészl itt mindenki?

Dynamic
Oldboy
I.C.ram
3/10
I.C.ram
Megnéztem a Grude-ot. Elég nagy szar... Kb. olyan mint a Kör, csak mégszarabb 😊 Már a fõszereplõ csaj is sejtette velem, hogy ezvalami szarság lesz, mert ez a csaj nem arról híres, hogy nagy filmekben játszik, hanem ocska fos tinihorrorkban.
I.C.ram
Melyik film ez?
Dynamic
Ezt nem én írtam, hanem a másik énem😊
Jano
😄D

Jano
Most lett vége.

Hátõõõ...

Még be kell fogadnom rendesen a filmet, de 8 alá tuti nem megy, inkább a 9 felé hajlik. Ha feldogoztam, és tiszta fejjel tudok értékelni, akkor megteszem. 😄
Rettenet, nagyon tetszik. Minden nagyon ott van a fimlben. Durva, erõszakos, szomorú, vicces, nemnormális, .....

Hát nem bántam meg, az tuti. <#eljen>

Ramzának oda is adom majd!

Rafaelo
menekülõ svarci 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Bandee1987
Tényleg, nem tudjátok, hogy mi az a zene, amire nyomták a táncoscsajok, és az volt a játék bevezetõ zenéje?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Érdekes, minket a haverommal lekötött a film az elejétõl a végéig. Egyáltalán nem fosadék. De ízlések és pofonok...

Bandee1987
Én is megnéztem, sztem nem rossz film, bár egy-két helyen elég bénán van megoldva a film.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandew
SZENTSÉGTÖRÉS!!! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Vagy 15 éve meg akarom nézni 😊
MOst végre sikerül, de iszonyatosan szomorú vagyok, hogy szinte SEMMI köze nincs a regényhez 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sil3nt
LOL --Swárci ott IS nagyot alakított <#mf1><#mf1><#mf1>

Bandew
MTV-n kezdõdik a Menekülõ ember!!!
Alapfilm! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
azert hozzatennem hogy az enyem nem szereti az ilyen filmeket.. es megis bealudt rajta.
ja a nem szeretit ugy ertem hogy nemigazan birja.. kicsit izgulos meg ilyenek...
CSOCSO
koszonom!
Veres Munka (Blood Work) - Clint bacsi filmje. 2002. Nem rossz film csak az volt a gond, hogy az elejen tippeltem ki a gyilkos es az lett. 😞

Dynamic
hat figyelj en mondtam hogy megprobaltam vegiglesni de egyszeruen nem birtam...egyszeruen bealudt rajta az egesz csalad...szal nem csak en allitom hogy fosadek a film...mondjuk ha mar a fele is ilyen szar akkor nem valoszinu hogy valami hudejo film kerekedik ki belole...meg egy film elejetol a vegeig kosson le ne csak 10 perc legyen benne amit erdemes meglesni.
Jano
Láttad a felét + a végét áttekergeted = fosadék film.

Grat! <#vigyor>

Sephi
Jo napod volt! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
8 merfold... errol most csak annyit hogy a haver leszedte szinkronosba...
ha meg nem lattatok uberszar szinkront akkor lessetek meg!!!
en eskuszom majdnem letettem a fejem hogy hogy a picsaba birtak ezt a szineszhangot raeroltetni eminemre!! eskuszom az utolso parasztnak szebb hangja es kiejtese van mint igy eminemnek. UBERSZANALMAS!!!
CSOCSO
grudge...
ez egy erdekes film..
ju on-nt felig lattam..egyszeruen untam vegiglesni.. most megvan az amcsi grudge.. nem hazudok nektek. a haverom az anyam es en is elaludtunk rajta!! tobb mint a felenel!!!!!!!!!!!!!!! de rohadjak meg ha kicsit sem igy volt!! aludtunk mind mint a bunda... utanna az egyik ilyeszto jelenetnel ahol nagy volt a hang felebredt anyu..nomeg en is.. mondta hogy tekerjuk a vegere a filmet mert csak arra kivancsi hogy mizu lesz a vegen.. de inkabb megallitottam es aludtunk tovabb.. most itt a szobamba kicsit bele bele tekergettem igy a vegebe.. hat hogy ez egy mekkora fosadek film!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
chronicles of the riddick
nah.. ez egy felig elbaszott film lett😞((
egy ket jelenet tetszik de valahogy lapos meg minden😞 kar erte, pedig bejon a lilaszemu kopaszcsavesz😊
CSOCSO
mihezkepest nyalas.. de ja.. 8/10 nel nem kaphat tobbet semmikeppen...
de nekem tetszett a zene is meg minden...
Sephi
The Exorcist - The Beginning

"A film az ordoguzo elozmenyeit meseli el"

Nos oszinten kellemesen csalodtam mert aszitem baromsag lesz pedig nem volt az. A foszereplo nagyon is teccet es maga a cselekmeny is izgalmas volt. Mar vartam mikor jelenik meg a forgofeju maca de sajnos forgo fej nem volt 😄 Egyetlen dolog amit talan hianyzoltam a filmben az ugye a vegen levo jelentnel a Tubular Bells zeneje vala. Sokkalta hatasosabb lett volna a vege azzal a zenevel de hat na... nem lehet mindent.

Tehat a film az nagyon is jo Ordoguzo fanoknak es olyanoknak is akik nem lattak. En mondjuk csak az elso reszt lattam de mostmar be fogom szervalni a masodikat es harmadikat is 😄

Glpetyus
Nekem is tetszett,csak túl nyálas lett a vége :S

Glpetyus
<#idiota>

Sephi
Ha miert nem alitottak vissza? Vagy tan eltorott?

Bandew
Young Adam
Nem ezt a filmet akartam megnézni, de a másik elõadás elmaradt. Nem bántam meg, mert jó kis film volt. Igaz az a jó kis harmónia felborul a film vége felé, de az sem rontja el.
7/10

CSOCSO
Tears of the Sun
masodjara... nekem tetszik es kesz...szerintem nagyon jo film.
Dynamic
Ott van mindjárt a #18746-ban...
Van aki meg a Gyûrûk Urán alszik el, ez nem jelent semmit.
Amúgy meg szerintem egy "érdekes stílusú" romantikus film volt, ami azért mindjárt más színben tûnteti fel a dolgot.
NaNoKuTyA
<#eljen>

\':..:\'

fifi
sorry rosszul mondom
ez

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

NaNoKuTyA
oké, köszi!😉

fifi
Fûre tépni tilos
v.
Fûre lépni tilos

vmelyik a kettõ közül

NaNoKuTyA
szasztok! meg tudja valaki mondani a How high-nak mi a magyar címe?

Bandew
Ugyanez a véleményem.

Sephi
Hat en aszitem hogy baromsag lesz de szvsz turhetoen jo volt 😄

Nem rossz.

Rafaelo
nemzer? 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Gabesz amd64
a nemzer aranya jó film?

milyen tipus?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate