1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Michael Clayton
    -----------------------------
    Megnéztem, mert szeretem Clooney-t.

Unalmas. Érdektelen. 2 órából az utolsó 20 perc ami értékelhető.
    A film többi részében a főhős BÉNÁZÁSÁT láthatjuk, mint egy hatalmas cég problémamegoldó embere, illetve mint üzletember. Gyakorlatilag 50-50%-ban láthatunk egy valaha menő, de mára kiégett, ex-szerencsejátékos, ex-ügyvéd, ex-kocsmatulaj életének szakmai és magánéleti részeit. Az un. konfliktus egy multicég egyáltalán nem érdekes botránya körül zajlik, komolyan totálisan hidegen hagyott, sokáig zavaros, és utána sem különösebben érdekes. Akárcsak Michael magánéleti problémái, melyek random megjelenő családtagok kavarásaival lesznek "szinesebbek"...

A film utolsó 15-20 perce már kezdett hasonlítani egy izgalmas krimi-thrillerhez, kár, hogy a rendező frenetikus képességeinek köszönhetően a végjáték FELÉNEK nincs értelme, mert a film elején lelövik a "poént". Nonszensz.

Clooney játékával nincs gond, de sztem csak illendőségből jelölték oszkárra. A mellékszereplő nénit viszont alapból ki nem állhatom, a szerepét ellenben jól hozta, dehogy ezért oszkárt??? Hát nemtudom.

Nem ajánlom senkinek, bár aludni jól lehet rajta.

Pontozzam? Nemfogom. Utáltam.