Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat talan azert mert fardak voltunk de nem voltunk kepesek vegig nezni. Pedig nekem teccet de a tobiek leszavaztak. Talan megnezem maskor... Egyebkent a film arrol szol hogy hogyan talalta ki es irta meg a Pan Peter mesejet James Matthew Barrie akit nem mas mint Johnny Depp alakit!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Guy Ritchie es a noje kozos filmje: Meg a cimere sem emlekszem pedig tegnap lattam. Szanalmas alkotas. Csoda hogy Guy belement. Ertekelhetetlen.
Veszett Vad: Egyenesen duhito film. Szar vege van de a cselekmeny is szar. A film nezese kozben mindig bennem volt, hogy biztos valami Don "Dragon" Wilson vagy Michael Dudikoff filmet neznek. Akciok gagyik. Diszlet szanalmas, nehany harci jelentnel nagyon latszik, hogy valami studios takolmany elott nyomjak a show. Hihetetlen hogy ket Oscar dijas szinesz (Benicio Del Toro, Tommy lee Jones - mindketttot jo szinesznek tartom es birom is oket) egy ilyen mocsokhoz adta a nevet. 2/10
Kicsit kakukktojas az alabbi film(ek), mert mar tobbszor lattam oket, de megunhatatlan.
Indy sorozat. Ujra megneztem oket. Fel eve megvettem a diszdobozos valtozatat, de csak most volt idom elovenni. Kurva jo meg mindig. Hihetetlen hogy az elso resz mar tobb mitn 20 eves. Tokeletes. Mindegyik resz utan megnezem a making of extrat is. Kurva jo hangulatu lehet egy ilyen forgatas. Mar alig varom a 4-st 😊 Szerencsere ujra Steven Spielberg rendezi es Lucas irja. 😊 10/10
Minden jot.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ilyen alapon minden, amit a szabad ég alatt vesznek fel, természetfilm 😊
na jó ne vitatkozzunk, felesleges
fõleg mert mindkettõnknek igaza van
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A dokumentum film az dokumentum film.
A természetfilm pedig egy film, ami a természetrõl szól.
A sivatagi show-ban sok minden manipulálva volt, biztos a Vándormadarakban is.
Attól ezek még természetfilmek, hisz a természetrõl szólnak, a természetben lettek felvéve.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
bár annak a java nem megrendezett, hanem csak összevágott
a természetfilm dokumentumfilm
mlghozzá olyan, ami azt próbálja megörökíteni, amit emberi beavatkozás nálkül a természetben lenne
normális természetfilmben nem kergetem el a bivalyokat, mert esetleg eltapossák szegény édi kisoroszánokat
nem kenek be olajjal madarat, hogy legyen ilyen felvételem
nem kényszer0tem az állatokat olyan dolgokra, mait amúgy maguktól sohasem ccasinálnának
nem tkitömött állattot fotózok le, és kerülök vele a national geographic címlapjára
szal a vándormadarak látványos film, de nem természetfilm, mert hazug
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem is vettem meg, pontosan ezert
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
minden elore megrendezett es muvi
nehol a latvany kedveert olyat is megtettek, amit az allatok maguktol nem
egy ujabb kemkolykok klon
1x nezheto, nehol egeszen vicces, de amugy silanysag
ellenben a menuje tetszik, es az eztrak is jok (es szinkronizaltak! - igaz a bonuszok hangjai kicsit beszedhibvasak, meg akcentusuk van, dehat istenkem 😊
szal film 2-as
DVD 4/5 (negyotod)
Végre egy film aminek nem tudtam mi lesz a vége, szerintem nagyon jól meg van csinálva.
Nálam 6.5/10
No comment,...csodaszép,mestermû...10/10
Bourne csapda
Végre egy film aminek a 2. része legalább annyira tetszett,mint az 1.
8/10
😊 de remélem csak azért életedben elõször, mert azokat a fimeket nem láttad, amikben anno feltûnt. (a gilbert grape, amiben oscar-ra jelölték, egy kosaras naplója, a marvin szobája vagy a teljes napfogyatkozás)
2. viszont nem minden kivágott jelenet a "cenzúra" hatására kerül ki.
mar lattam is egy jelenetet ami kimaradt... mondjuk nem nagy cucc.. de nemtom minek hagytak ki a filmbol..
nem is veres jelenet.. szal.. nem ertem miert cenzuraztak.
Nagyon kellemes vasarnap delutani relaxmuvi. Szerintem egyszer erdemes megnezni de aki valami komoly akciot , vad sexet es vert akar latni annak elore szolok hogy Disney film 😄 (gyengebek kedveert nem animacios hanem Nicolas Cage-es :ppp)
Egyébként napra pontosan fél évvel fiatalabb nálam. 😊
Hmmm...nem tetszett. Nagyon unalmas volt, nem bírtam oda figyelni
nem bírt lekötni a film.Lehet h jó film, de nem nekem szól.
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Sztárolták ezt a filmet, de sztem kb fele annyira jó mint amekkora a porfelhõ körülötte. Egyáltalán nem éreztem azt a feszültséget, amit sztem kellett volna pl a túlvilágon, vagy az újjáélesztésnél...
Egyebet nem tudok elmondani- kérem kapcsolja ki...
6/10