1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Challanger
    Valóban a No Country... egy olyan film, hogy vagy tetszik az embernek, vagy halálra unja magát (gyorsan leszögezem, hogy nekem tetszett. Nagyon is).
    Pedig minden esély megvolt rá, hogy utáljam. Mert sajnos ez a helyzet a legtöbb új (vagy akár 1-2 éves) filmmel: Ütős trailer, pozitív kritikák, felfuttatják az emberek. Nem is kérdés, hogy nagy elvárással veti bele magát az ember az éppen aktuális filmbe. Utána meg koppan egy nagyot, hogy hát nem erre számított.

Így én is kissé félve kezdtem hozzá a filmhez, de szerencsére nem bántam meg. Nem tudom, hogy micsoda, de valami nagyon megfogott benne. Volt jópár jelenet, amit lélegzetvisszafojtva néztem, annyira feszült volt. Kétségkívül ezt a hatást a zene mellőzésével tudták fokozni.

10/10-re azonban nem tudom értékelni, mert a film utolsó 20 perce kissé szétesik, valamint a befejezés sem éppen közönségbarát, de mindenképpen pozitív csalódás volt a film. Így a 8/10-et megérdemli.

Remélem a szintén "vontatottnak" titulált Jesse James is elnyeri a tetszésemet (és még a There will be blood is hátravan).