Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Leo nagyon is yo színész (Marvin szobája, Egy kosaras naplója, Sztárral szemben), csak épp elkapta õt a gépszíj és tinibálványt csinált belõle a mádia.
Brilians! Teljesen mas volt mint amire szamitottam es nagyon kellemeset csalodtam! Igaz a vege fele mar kicsit kezdett unalmassa valani de az mitmsem rontott a hangulatan. Vegre egy jol osszerakott muvi volt es eltemben elozor elmondhatom hogy Leo nagyott alakitott.
U.I. :Azok a legi felvetelek nagyon teccetek 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát, én rémisztõbbre számítottam, ebben max a hanghatásoktól lehet megijedni.
2/10
Csak annyit tudni, hogy õk csinálták a zenét.
Sajna nem tudok többet segíteni...
öcsémnek szólok, õ MH guru.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha valaki lenne olyan profi, hogy meszerzi a The Chronicles of Riddick: Dark Fury VÉGÉN hallható zenének az elérhetõségét (elvileg machine head) az szóljon nekem plíz, nagyon hálás lennék!!!!!
Köszi elõre is!
SPOILER
mikor a parasztnál dolgoznak...hmm nincs nálam a hitelkártyám, aprót elfogadsz??? 😄DD
Meg amit megetetnek velük melõ közben.... lol film volt...
Betegek ezek rendesen, SP érzést levenni, de természetesen a nyomában sincs a régi SP múvinak vagy az epizódoknak.
Egy-két részen azért feküdtem rendesen....
5/10
1-2 jó autótörésen kívül nem sok érdekes történik benne...
zaki: Igen, mindet láttam 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nos maradjunk annyiban hogy ezt a filmet mindekinek latni kell es hogy voltak olyan jelentek benne amiket anyammal vagy 5-szor neztunk meg egymas utan es meg most is konyekkel rohogunk 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Darkness - Rettegés háza (überyo okkultista thriller)
az is nagyon jó...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mûvészlelkek és 18 alattiak kíméljenek. Htx.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ellenben jóval jobban hasonlít Bradbury, Fahrenheit 451-éhez, amiben a könyvek tiltott dolgok és a tûzõrség kíméletlenül elégeti az összes könyvet.A fõhõs ennek a tûzõrségnek a tagja majd egy nõ és a könyvek hatására megváltozik és a "jó" oldalra áll.
viszont a casshernben valami oriasi az a resz mikor tatsuyo kijon a hazbol oleben a csajjal es elkezdodik a zene es a robotok elkezdik lodozni.. az valami hatalmas azzal a zenevel😊)))
amugy nagyon tetszett a luna nevu csaj.. de a neoszapiensz csajszi is😊
Mobil: Fülke után gyenge. De kategóriájában jó: 6.5 / 10
80 nap alatt a föld körül: Könnyed vasárnap esti szórakozás: 6.5 / 10
Open Water: A reménytelenség konkluzióval: 4.5 / 10
Hmmm. Érdekes film. A trailer-ekbõl elég könnyedén rálegyintettünk, hogy "na, még egy Lánglovagok", de a film készítõiben volt merészség messzebb menni. Elõször is: aki akciófilmet vár, hõsies tûzoltókkal, az csalódni fog. Van benne akció, meg megmentések, de a fõ vonal inkább drámai: egy fiatal tûzoltó, Jack (Joaquin Phoenix) végzõsként a baltimorei 33-mas egységhez, egy kemény, de emberséges parancsnok (John Travolta) kezei alá kerül és az õ életútját követhetjük végig. A filmbe kb. jó tíz év történései vannak belezsúfolva, amelyek nagy részét visszaemlékezésekbõl ismerhetjük meg, mivel a fõ cselekményszál egy óriási raktártûz, amelyben hõsünk bentragad és a többiek megpróbálják kimenteni. Eközben ismerjük meg múltja fontosabb eseményeit: a csapatot, az újoncéveit, házasságát, két gyermekének születését, tûzeseteket, mentéseket, dicsõségeket és keserû csalódásokat. A "Ladder 49" egy behatolóegység, amelynek elsõdleges feladata az épületekben rekedt emberek kimenekítése. Jack fecskendõsként (azaz olyasvalaki, aki a fecskendõvel olt) kezd, de egy esemény megváltoztatja az elhatározását és tagja lesz ennek a csapatnak.
A film végét nem lövöm le. Meglepetés...
Értékelés: 7/10
Teljesen hihetõ, e téren sokkal hitelesebbnek tûnik, mint a heroikus beállítottságú Lánglovagok; nem unalmas, nincsenek hosszas lelkizések; viszont nincs benne igazi átütõerõ sem, kicsit olyan, mintha dokumentumfilmet nézne az ember; a dráma azért lejön belõle, több helyen is. Aki eddig nem igazán volt meggyõzõdve JP színészi képességeirõl, az is nyugodtan nézze meg, nagyon jót alakít. Szerencsére Travoltát nem favorizálták, nem õ a fõszereplõ.
nah ez erdekes volt...
nemtudnam pontozni.. felig nagyon tetszett felig nem...
nagyon tetszettek az akcios reszek.. gyonyoru volt csomo hely meg blablabla.. a masik fele meg annyira huzavona volt.. lassu😞 lehet nem erre szamitottam es ezert nem jott be annyira.. jo volt.. csak.. kicsit nehol lassu es emiatt csak feligmeddig tetszik..
ezekutan meglestem a equilibriumot
fakk.. mar megint egy film az emberekrol meg a haborukrol..
zsinorban a harmadik ami feligmeddig errol szol😞((
elso volt az appleseed,casshern.. most meg ez.. kicsit sok volt ez igy.. ugyhogy ez az ekvulibra okossak nem is igazan hatott meg😞
veletlen ez nem japan alapotlet?
Ez az a tipikus film ami erdekesen kedozdik aztan unalmasan folytatodik es hulyesek lesz a vege.
De télleg jó film, elszórakoztatott.