Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
így igaz. nekem kicsit Brad Pittel is ez az érzésem.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ugyan mit tudsz róla, mint emberrõl? Azt amit az okos tévé, a rádió, meg a yol informált Kiskegyed és BRAVO írnak? ...
Leo nagyon is yo színész (Marvin szobája, Egy kosaras naplója, Sztárral szemben), csak épp elkapta õt a gépszíj és tinibálványt csinált belõle a mádia.

LezLee
Hát én sem igazán rajongok Leoért, de azt el kell ismerni, hogy azért a Kapj el, ha tudsz-ban és a Part-ban is nagyot alakított. Hiába no, színésznek jó, de mint ember....
Sephi
The Aviator -

Brilians! Teljesen mas volt mint amire szamitottam es nagyon kellemeset csalodtam! Igaz a vege fele mar kicsit kezdett unalmassa valani de az mitmsem rontott a hangulatan. Vegre egy jol osszerakott muvi volt es eltemben elozor elmondhatom hogy Leo nagyott alakitott.

U.I. :Azok a legi felvetelek nagyon teccetek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Ja, hogy ez másik film? Bocsesz, számomra Vin Diesel egykutya... 😊
Blasta
Csekkoltad az én linkemet?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Itt van a track lista: link.
PetruZ
Az egész filmét õk csinálták, szóval nehéz lesz kimazsolázni, melyik melyik... Lehet új szám is, ami még nem jött ki albumon.
Aki bújt, aki nem 2.

Hát, én rémisztõbbre számítottam, ebben max a hanghatásoktól lehet megijedni.

2/10

Blasta
Tenksz, de nincs számcím.
Csak annyit tudni, hogy õk csinálták a zenét.
Sajna nem tudok többet segíteni...

fifi
számcím????
öcsémnek szólok, õ MH guru.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
HELP!!!!!!!!!!!!!!!

Ha valaki lenne olyan profi, hogy meszerzi a The Chronicles of Riddick: Dark Fury VÉGÉN hallható zenének az elérhetõségét (elvileg machine head) az szóljon nekem plíz, nagyon hálás lennék!!!!!

Köszi elõre is!

fifi
<#eljen>

SPOILER
mikor a parasztnál dolgoznak...hmm nincs nálam a hitelkártyám, aprót elfogadsz??? 😄DD
Meg amit megetetnek velük melõ közben.... lol film volt...

Blasta
Team America

Betegek ezek rendesen, SP érzést levenni, de természetesen a nyomában sincs a régi SP múvinak vagy az epizódoknak.
Egy-két részen azért feküdtem rendesen....

5/10

Autobahn Raser - Padlógáz 3/10
1-2 jó autótörésen kívül nem sok érdekes történik benne...

Kandurex
Hmm...köszi mindenkinek a tippeket!

zaki: Igen, mindet láttam 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Napoleon Dynamite -

Nos maradjunk annyiban hogy ezt a filmet mindekinek latni kell es hogy voltak olyan jelentek benne amiket anyammal vagy 5-szor neztunk meg egymas utan es meg most is konyekkel rohogunk 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Tudom felejtheto kerdes de van valakinek megyar felirata a Being Julia-hoz ?😄

Sephi
House Of The Dead!!!!

Below (egyszeri alkalomra jó)
Darkness - Rettegés háza (überyo okkultista thriller)

zaki
Sebezhetetlen? gondolom a 6. érzéket, meg a Jeleket is láttad :/

fifi
Én most szereztem egy Butterfly Effect Director's cut-ot.

az is nagyon jó...

fifi
igen. az a Másvilág angol címe úgy értem...

Kandurex
Sajnos a Született Gyilkosokat nem tudom leszedni 😞. A többi tipp jó volt (Rocky Balbooa kivételével 😄), szal, ha valakinek vannak hasonlóan jó ötletei ne legyen rest és ossza meg velem. Köszi!

Mike at home
Peter Greeneway: A rajzolo szerzodese 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kandurex
The Others: Láttam, remek film volt!

fifi
The Others

Kandurex
Zaki: A másvilágnak mi az angol címe?

Kandurex
Pánikszoba láttam, jó film, jó ízlés. Az olasz csõdör péntek este nem érdekel 😄. Másvilág, nem ugrik be utána nézek. Született gyilkosok..hmm..az se. Köszi!

zaki
Másvilág?

Mike at home
Szuletett gyilkosok?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
Pánikszoba?

Mike at home
Nezd meg a Rocky III-at

Kandurex
Ajánljatok már valami normális filmet így estére. Unatkozom. Tanulni, dolgozni nem kell, könyveket kivégeztem, asszony nincs. Szal...Jó fajta thillerek elõnyben. (pl: Saw, Hetedik, Bárányok hallgatnak, szint 😄)

Mûvészlelkek és 18 alattiak kíméljenek. Htx.

PetruZ
Igen, az is erõs alap volt, de lehetne említeni pl. P.K. Dick több regényét is, amelyek hasonlóak. Vagy van még egy film, aminek most nem jut eszembe a címe, de Rutger Hauer játszik benne (megtaláltam: Fatherland) és ebben is vannak hasonló jegyek. Igazából a film az összes ilyen témát összegyúrta és emészthetõ formába öntötte.
VinylToy
Megtorló - tetszett.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Blasta
Elvileg készül egy remake-je a '66-os Fahrenheit 451-nek

Sephi
Most egyettertek veled. En is pont ezt a peldat adtam regeben amikor errol volt szo.

Dynamic
Érdekes, hogy az Equilibrium kapcsán legtöbbször az 1984-et említik, pedig a hasonlóság csak annyi, hogy mindkettõ egy diktatúráról szól.
Ellenben jóval jobban hasonlít Bradbury, Fahrenheit 451-éhez, amiben a könyvek tiltott dolgok és a tûzõrség kíméletlenül elégeti az összes könyvet.A fõhõs ennek a tûzõrségnek a tagja majd egy nõ és a könyvek hatására megváltozik és a "jó" oldalra áll.
CSOCSO
tudom hogy mindkettonel regebbi.. csak en pont igy neztem meg es igy harmadiknak mar nem esett jol.. mar a casshernt is nehezen nyeltem be de az equilibrium mar nagyon nehezen csuszott le...
viszont a casshernben valami oriasi az a resz mikor tatsuyo kijon a hazbol oleben a csajjal es elkezdodik a zene es a robotok elkezdik lodozni.. az valami hatalmas azzal a zenevel😊)))

amugy nagyon tetszett a luna nevu csaj.. de a neoszapiensz csajszi is😊
Kandurex
Ömlesztve:

Mobil: Fülke után gyenge. De kategóriájában jó: 6.5 / 10

80 nap alatt a föld körül: Könnyed vasárnap esti szórakozás: 6.5 / 10

Open Water: A reménytelenség konkluzióval: 4.5 / 10

PetruZ
Ladder 49 (2004, http://www.imdb.com/title/tt0349710)
Hmmm. Érdekes film. A trailer-ekbõl elég könnyedén rálegyintettünk, hogy "na, még egy Lánglovagok", de a film készítõiben volt merészség messzebb menni. Elõször is: aki akciófilmet vár, hõsies tûzoltókkal, az csalódni fog. Van benne akció, meg megmentések, de a fõ vonal inkább drámai: egy fiatal tûzoltó, Jack (Joaquin Phoenix) végzõsként a baltimorei 33-mas egységhez, egy kemény, de emberséges parancsnok (John Travolta) kezei alá kerül és az õ életútját követhetjük végig. A filmbe kb. jó tíz év történései vannak belezsúfolva, amelyek nagy részét visszaemlékezésekbõl ismerhetjük meg, mivel a fõ cselekményszál egy óriási raktártûz, amelyben hõsünk bentragad és a többiek megpróbálják kimenteni. Eközben ismerjük meg múltja fontosabb eseményeit: a csapatot, az újoncéveit, házasságát, két gyermekének születését, tûzeseteket, mentéseket, dicsõségeket és keserû csalódásokat. A "Ladder 49" egy behatolóegység, amelynek elsõdleges feladata az épületekben rekedt emberek kimenekítése. Jack fecskendõsként (azaz olyasvalaki, aki a fecskendõvel olt) kezd, de egy esemény megváltoztatja az elhatározását és tagja lesz ennek a csapatnak.
A film végét nem lövöm le. Meglepetés...
Értékelés: 7/10
Teljesen hihetõ, e téren sokkal hitelesebbnek tûnik, mint a heroikus beállítottságú Lánglovagok; nem unalmas, nincsenek hosszas lelkizések; viszont nincs benne igazi átütõerõ sem, kicsit olyan, mintha dokumentumfilmet nézne az ember; a dráma azért lejön belõle, több helyen is. Aki eddig nem igazán volt meggyõzõdve JP színészi képességeirõl, az is nyugodtan nézze meg, nagyon jót alakít. Szerencsére Travoltát nem favorizálták, nem õ a fõszereplõ.
PetruZ
Az Equilibrium sokkal korábbi film, mint a másik kettõ. 😊 Vszleg merített japán sztorikból is, de az elsõdleges forrás az orwelli 1984 volt/lehetett. De van benne egy adag Mátrix, meg sok más egyéb is. Nekem tetszett. Minimál költségvetés ellenére is szép és elgondolkodtató volt.
CSOCSO
casshern

nah ez erdekes volt...
nemtudnam pontozni.. felig nagyon tetszett felig nem...
nagyon tetszettek az akcios reszek.. gyonyoru volt csomo hely meg blablabla.. a masik fele meg annyira huzavona volt.. lassu😞 lehet nem erre szamitottam es ezert nem jott be annyira.. jo volt.. csak.. kicsit nehol lassu es emiatt csak feligmeddig tetszik..

ezekutan meglestem a equilibriumot

fakk.. mar megint egy film az emberekrol meg a haborukrol..
zsinorban a harmadik ami feligmeddig errol szol😞((
elso volt az appleseed,casshern.. most meg ez.. kicsit sok volt ez igy.. ugyhogy ez az ekvulibra okossak nem is igazan hatott meg😞
veletlen ez nem japan alapotlet?
Sephi
Vegulis majig nem ertem miert ez a cime....

Blasta
Kihagyhatatlan :-DDDDDDDDD

Sephi
Alien Hunter -

Ez az a tipikus film ami erdekesen kedozdik aztan unalmasan folytatodik es hulyesek lesz a vege.

Blasta
Jajó.
De télleg jó film, elszórakoztatott.

Sephi
Nein mein herr! Amikor en neztem en is eppen ezeket vettem eszre: DD Csak te jobban irtad le oket!

Blasta
A hibák is?
Szorri, arra nem emlékeztem
Vaccsak szivacc? 😊