1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    American Gangster - Amerikai gengszter

Ahogy már említettem, a napokban néztem meg a Miénk az éjszakát is. A két film nagyon hasonló, inkább csak a szemszög más. Kicsit féltem, amikor megláttam, hogy Russel Crowe az egyik főszereplő, mert annyira nem szeretem, de ebben a filmben tetszett. Aki viszont lejátszott mindenkit szinte, az Denzel Washington. Elképesztő milyen profin játszotta a szerepet. Kedvencem volt, mikor ideges volt, és beadta azokat a kattogásokat a fejével. A Puerto Ricoi csaj szerintem totál alkalmatlan volt a szerepre. Mintha ott se lett volna a filmben, annyira jellentétktelen volt, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem volt szép annyira, ahogy azt a film "előadta". A film maga néhol kicsit vontatott volt, és nem igazán történt semmi, néhol meg átugrott részeket (vágatlant néztem amúgy). Film első fele elég lassú volt, aztán a második felére kezdett jó lenni. Ami viszont kicsit furcsa volt, hogy Frank Lucas abszolút szerethetőnek, és szimpatikusnak állította be a film, sokkal inkább érezhette úgy az ember, hogy Tropa a "főgonosz" nem pedig Lucas. Szóval ez kicsit fura volt. Nem volt rossz film, a fent említett hibákkal együtt sem.

7/10, ha a "Miénk az éjszaka" 6.5, akkor ez 7.5/10