1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Gabriel

Két szóval kellene illetni, akkor asszem ez lenne: hosszú és unalmas. Az is lehet, hogy azért hosszú a film, mert unalmas, ugyanis nem néztem meg a konkrét játékidőt. Még ezt is elfogadná az ember, ha lenne benne tanúlság,de ez sincs. A film alapkövetelménye volt a sötét hangulat és képi világ, de ezt valahogy máshogy kellett volna megoldani szvsz, nekem nem jött be. Mintha láttam volna jobb megoldásokat is ezelőtt (pl.Holló), pedig az idő ennek a filmnek dolgozott. Mintha a gagyi egy kicsit keveredett volna az A kategóriás elemekkel. Kétség kívül voltak benne bíztató jelenetek is(végére még egy csavarra is futotta, bevallom annyira elaltatott a történetvezetés, hogy ezt ki sem néztem belőle, pedig kínálta magát), de ebből volt kevesebb. Sokkal, de sokkal több akciót kívánt meg maga a történet(pl. Underworld). Egyszer meg lehet nézni, de nem valószínű, hogy mégegyszer elővesszük.

5/10

UI: Gabrielt mintha az Infernal c. játék főszereplőjéről mintázták volna, abból is mekkora akció- és látványorgia filmet lehetne csinálni.