Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
a tüdögyuszis nemecsek?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

fifi
nemecsek

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
<#vigyor1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
<#puszis> sephinek, kisbetûvel.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
köszi hogy elmondtad!!!!<#gonosz2>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rafaelo
nemis tudtam hogy ufos!!!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Buntess mester <#worship>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
SPOILER

Te még az se volt letisztázva. Nem magyaráztak meg semmit, gondolhatunk amire akarunk.

Amúgy SPOILER-t kihagytad.

Sephi
En nekem az volt csalodas hogy ufos film vala.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Forgotten
---------------------------
6/10
SPOILER!!!!!!!!!!

Semmi extra ez a film. És a végén kifejezetten utáltam a happy end-et. Olyan eccer nézhetõ, pénzt kár érte kiadni, senem rossz, senem jó cucc.
Mikor a sráccal menekülnek X-edjére a kocsiban, akkor volt egy jelenet ami miatt nem 5 pontot adtam rá. Az a karambolos rész az IGEN!!!!!!!!

Sephi
Akkor menyugodtam! Aztse nezem meg 😄

Laalee
én is igy reagáltam a film végén 😄

az sem segített rajta hogy 20 percre elaludtam

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jézusom!!! 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laalee
b3 hozza a 2. rész szinvonalát.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
En csak az elsot neztem vegig mert a masodikhoz mar nem volt turelmem akkora baromsag volt.

De a harmast lehet megnezem. LEHET.

fifi
És az OST tuti jó lesz...

fifi
Blade3

Sokkal rosszabbra számítottam. Egész jól meg volt csinálva. Bár már nem tudtam elképzelni hova tudják ragozni azt a vámpírosdit, a fejlõdésüket/kicsit olyan mint a fogkefereklám, hogy f*sz gondolná milyen új funkciók jönnek még/ na ez is olyan volt. De a sztori nagyrészt a helyén. És /bár néhol átcsapott röhejesbe/ az akciójelenetek sem voltak olyan céltalanok, mint pl a Van Helsigngben...

-de hogy ez a Snipes gyerek egy milyen fapofa....

7/10

Igen, azt én is hallottam, állítólag egy medve fûrésszel szabadította ki magát 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PetruZ
Mintha rémlene hasonló sztori medvecsapdával is.
MrSpock
Amit legutoljára láttam az a House of the Flying Daggers.
Hmm..nemvolt rossz film bár azért úgy többet vártam a bemutató alapján.
Romantikus,szerelmi dráma.
Zhang Ziyi hozta a formáját.Szép képek voltak benne,ugye az elmaradhatatlan repkedések,légies könnyed mozdulatok.
A Tigris és Sárkány jobb volt ilyen témában.
Azért ajánlom amûfaj kedvelõinek,és a mandarin nyelv eléggé dallamos,megadja a hangulatát,bár nem egy pörgõsenbeszélõ movie.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
De volt olyan hegymászó aki akezét késsel levágta mert beszorult egy sziklába és csak lógott,végülis megmenekült,igaz egy kézfejjel rövidebb lett.
Muszály volt mert ha nem hát otthal meg,így is jóideig ott lógott.
Ez volt az egyetlen esélye,õ biztosan tudná milyen érzés ez.

Go Jeff Go!!!!

Sephi
😄D

fifi
Akkor?
Értem miért írod, de hidd már el hogy véletlen... 😄

Sephi
Aha ok 😄

Sephi
Nem 😄

fifi
Mert sztem egy Tibetbõl hozott bikacsök ami teljesíti 3 kívánságunkat...
továbbmenve: SPOILER
szerzek vele nõt
erõs leszek
még erõsebb leszek mint a másik majom
menjünk együtt Görögországba
nekem igenis hülyeségnek tûnik/legalábbis így elõadva/

De ettõl függetlenül; hansúlyozom: tetszett ez a film.

fifi
Láttad a filmet?

Sephi
Barom alapotlet???

fifi
Wishcraft
Kicsit Sikoly kaptafa/feeling/, bár ez sztem jobb volt a barom alapötlet ellenére is...

7/10

Sephi
Pont ezt akartam irni 😄

Mike at home
miert nem nyittok egy orvosi topikot es az elmenyeiteket irjatok meg oda?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sephi
Erdekes a tema itt a Movie forumba 😄DD

Punkerwork
fûrész jobb mint pl kés, mert a fûrész roncsolja a sebest és hamarabb lezáródik mint az "tisztán" vágott sebb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fifi
Nekem az nem fájt amikor a tûzoltók kiszedtek a kocsimból, csak akkor amikor az intenzíven felébredtem... 😄

nemcsakfeel
Code 46.

a feléig birtam megnézni, mert nemtörtént benne semmi 😊 kínában mászkál vmi holtkóros nõ, többet nem tudtam meg belõle.. nem érdemes cédényit letölteni.

*hihi ** *

Bucser
A visszarakást én sem😄
Mondjuk én teljes súllyal csuklóra estem estem. A felületi horzsolás jobban fájt mint a kezem... Mikor Bordám tört akkor meg inkább az volt a szar, hogy alig kaptam levegõt meg megijedtem... De ott is csak az fájt ha mozogtam...(hozzábasztak egy cserépkályha sarkához😄)

Akkor fáj a törés, ha a normálistól eltérõ helyzetnél elkezdi nyomni az egyik ideget....(vagy többet is)

Fûrészelés más eset.. ott folyamatosan nyiszálod az idegeket.. elképzelni is borzalmas....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
HOHHA <#vigyor3>

Rafaelo
dgyik -e vagy?

Loál János
Én már lefürészeltem mindkét lábamat!!!!!!!!!!!!44!!!!!!!!!!4

De nem fájt, hanem megjavult!!!!!!!!!!4!!!!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

köcsög beugratós kérdéses srác 😊

Blasta
Na szóval a vicc az, hogy én is azt hittem, hogy eltudom képzelni mennyire fáj egy dupla állkapocstörés.
És mégsem jött be, mert szinte ABSZOLUTE nem fájt!!!
A törés pillanatában nem éreztem semmit és utána sem a mentõben.

Mikor visszarakták, az fájt. Az KURVÁRA fájt.
Hát ennyi.

Sephi
En nekem tort mar kezem ugy hogy csont. Es rogves viszza is raktak. Azt a fajdalmat en soha sem felejetem el.

Punkerwork
telemész adrenalinnal nem érzed a fájdalmat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rafaelo
el

Blasta
Mellesleg az ember kurva sokat kitud bírni.
A fájdalom nem minden.

Tört már el valakinek mindkét állkapcsa?
Eltudjátok képzelni az mennyire fájhat????

Blasta
Tehát nem tudod elképzelni, hogy az ember egy olyan állapotba kerülhet, amiben SEMMI sem számít CSAK a szabadság...

Ok.

sigmavirus1
Ez k*rvára igaz, de ha élethûre csinálnák a filmeket akkor a fõszereplõ meghalna az elsõ 10 percben!😊))) Pl. Rambo se húzta volna 3 részig!😄

Viva La Virus1!!!

fifi
Nagyfaterom a hadifogságról mesélne neked érdekeseket!

Nem vagyok orvod, de filmekben tuti szarul mutatjak a sebesuleseket.

Ha pl. meglonek (nem is kell komoly helyen, eleg vallon) az annyira durvan fajhat, hogy sokkot kaphatsz tole. A legtobb filmben meg lazan verekdnek es maszkalnak lott sebbel.

Elkepzelhetetlennek tartom, hogy valaki kart tudna tenni magaban, foleg ugy hogy egy ilyen legavagas mennyi fajdalommal jar. Keptelenseg.

sigmavirus1
Hát ösztintén sajnálom hogy nem vagyok a klónod és nem ugyanaz a véleményem mint neked!😮

Viva La Virus1!!!