Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Te még az se volt letisztázva. Nem magyaráztak meg semmit, gondolhatunk amire akarunk.
Amúgy SPOILER-t kihagytad.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
---------------------------
6/10
SPOILER!!!!!!!!!!
Semmi extra ez a film. És a végén kifejezetten utáltam a happy end-et. Olyan eccer nézhetõ, pénzt kár érte kiadni, senem rossz, senem jó cucc.
Mikor a sráccal menekülnek X-edjére a kocsiban, akkor volt egy jelenet ami miatt nem 5 pontot adtam rá. Az a karambolos rész az IGEN!!!!!!!!
az sem segített rajta hogy 20 percre elaludtam
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De a harmast lehet megnezem. LEHET.
Sokkal rosszabbra számítottam. Egész jól meg volt csinálva. Bár már nem tudtam elképzelni hova tudják ragozni azt a vámpírosdit, a fejlõdésüket/kicsit olyan mint a fogkefereklám, hogy f*sz gondolná milyen új funkciók jönnek még/ na ez is olyan volt. De a sztori nagyrészt a helyén. És /bár néhol átcsapott röhejesbe/ az akciójelenetek sem voltak olyan céltalanok, mint pl a Van Helsigngben...
-de hogy ez a Snipes gyerek egy milyen fapofa....
7/10
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hmm..nemvolt rossz film bár azért úgy többet vártam a bemutató alapján.
Romantikus,szerelmi dráma.
Zhang Ziyi hozta a formáját.Szép képek voltak benne,ugye az elmaradhatatlan repkedések,légies könnyed mozdulatok.
A Tigris és Sárkány jobb volt ilyen témában.
Azért ajánlom amûfaj kedvelõinek,és a mandarin nyelv eléggé dallamos,megadja a hangulatát,bár nem egy pörgõsenbeszélõ movie.
Go Jeff Go!!!!
Muszály volt mert ha nem hát otthal meg,így is jóideig ott lógott.
Ez volt az egyetlen esélye,õ biztosan tudná milyen érzés ez.
Go Jeff Go!!!!
Értem miért írod, de hidd már el hogy véletlen... 😄
továbbmenve: SPOILER
szerzek vele nõt
erõs leszek
még erõsebb leszek mint a másik majom
menjünk együtt Görögországba
nekem igenis hülyeségnek tûnik/legalábbis így elõadva/
De ettõl függetlenül; hansúlyozom: tetszett ez a film.
Kicsit Sikoly kaptafa/feeling/, bár ez sztem jobb volt a barom alapötlet ellenére is...
7/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a feléig birtam megnézni, mert nemtörtént benne semmi 😊 kínában mászkál vmi holtkóros nõ, többet nem tudtam meg belõle.. nem érdemes cédényit letölteni.
*hihi ** *
Mondjuk én teljes súllyal csuklóra estem estem. A felületi horzsolás jobban fájt mint a kezem... Mikor Bordám tört akkor meg inkább az volt a szar, hogy alig kaptam levegõt meg megijedtem... De ott is csak az fájt ha mozogtam...(hozzábasztak egy cserépkályha sarkához😄)
Akkor fáj a törés, ha a normálistól eltérõ helyzetnél elkezdi nyomni az egyik ideget....(vagy többet is)
Fûrészelés más eset.. ott folyamatosan nyiszálod az idegeket.. elképzelni is borzalmas....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De nem fájt, hanem megjavult!!!!!!!!!!4!!!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
És mégsem jött be, mert szinte ABSZOLUTE nem fájt!!!
A törés pillanatában nem éreztem semmit és utána sem a mentõben.
Mikor visszarakták, az fájt. Az KURVÁRA fájt.
Hát ennyi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A fájdalom nem minden.
Tört már el valakinek mindkét állkapcsa?
Eltudjátok képzelni az mennyire fájhat????
Ok.
Viva La Virus1!!!
Ha pl. meglonek (nem is kell komoly helyen, eleg vallon) az annyira durvan fajhat, hogy sokkot kaphatsz tole. A legtobb filmben meg lazan verekdnek es maszkalnak lott sebbel.
Elkepzelhetetlennek tartom, hogy valaki kart tudna tenni magaban, foleg ugy hogy egy ilyen legavagas mennyi fajdalommal jar. Keptelenseg.