Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SAW: Erdekes film, de egyben beteg is.

SPOILER:
Szvsz nincs olyan ember aki le birna vagni a sajat labat.

fifi
OFF
Hagyjuk már ezt. Hogy történetesen te vagy akivel néha ellentétes a véleményem az csak véletlen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Hat te mindig az ellentetjed irod arra amit en irok. Mutas meg egy embert akinek beszolsz mindig es en mutatok neked egy kutat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Én meg csak leírtam hogy sztem nem volt annyira kiszámítható...Baj?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Filkritikus a valagad. En csak leirtam hogy nekem hogy teccet. Tudtomal itt mindeki leirhatja a velemenyet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Azért élek...Te kis filmkritikus.

Bandew
Igen, sztem is tiszta hülyeség.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
nemtom. nem is probalkozom😊)))))) de aszonta mindenki hogy ne negerezzek...de mar megszoktam...
amugy lol hogy itt verik magukat hogy a feherek oket ne kulonboztessek meg.. de ok magukat megkulonboztetik.. sajat csatornajuk van.. ami elegge hires..szal nem BPtv szinvonalu hanem rendesen vivaplusz szinvonalu szal mennek egesz nap a kabarek.. meg a zenek.. es az a neve hogy BET azaz Black Enterainment Television.. vagy mijaszar... tok gusztustalannak talalom..persze ha csinalnank egy WET et akkor tuti fellazadnanak hogy mi miert csinalunk csak feher tv-t...
Bandew
Azt még megértem, hogy a nigger durva, mert még a hangzása is agresszív, de hogy mi sértõ van a négerben? Nem értem. <#nemtudom>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
mennyire szar volt hogy idekint le kellett szoknom a negerezesrol meg a niggerezesrol..csak a feka szot hasznalni rajuk.. blah..
Debi
Azt birom h a mostani amcsi filmekben mindog van 1
"kötelezõ afroamerikai".Ha nincs benne akkor már faj-
gyüvölõ a film...
Legkedveltebb figura:kövér fánkzabáló rendõrfõnök<#eplus2>

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Sephi
Presosz 😄

Rafaelo
drágaszágom

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Unatkozik a draga.

Loál János
Szerintem azért él.

<#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Ahm mond te azert elsz hogy minden egyes horror film hozzaszolasomba belekossel?

Most mond hogy te nem jottel ra hogy mi tortent a csajal es a gyerekel.

Blasta
LOL
<#guluszem1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
kiszámítható??? <#wow1>

zaki
ok 😊

The Garrett
nem, de biztos volt benne 2 neger is 😄

amugy csak pl volt <#alien>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zaki
ja. a saját skáláján miért ne lehetne 10-es?

Garrett: TLJ is nigger? 😄

zaki
jaja, jó kis film volt így karácsony elõtt megnézve... 2X is megsasoltam.

Te nem erted. Mindenki ugy pontoz ahogy akar es te ne probalj mar mindenkit a akaratod szerint iranyitani.

Rafaelo
ja de a niggerek nem a poénjukat sütik el hanem a ..... kat
😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

The Garrett
Hat annyira azért nem relatív, bár ez a szó azért jó mert mindenre rá lehet huzni...

Egy filmkritikánál akarva/akaratlan valahol a többi filmhez is hasonlítod az elkészült alkotást. (nemcsak filmkritikánál, mindenhol)
HA pedig igy nézed kialakul AZ IGÉNYES F.I.L.M. - minden kategóriában - és hótigénytelenszarság. Ezt valahol a pontozásnak is tükröznie kéne, különben mi értelme? 😛

es bizony 1 akciofilmben az, hogy jó a zenéje, meg 2 nigger elsüt 1-1 poént még édeskevés a 10 ponthoz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rafaelo
"az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelõknél "

már bocsánat de igényes ????????? ez relativ

Blasta
Vazz kisgyerek.
NEM, NEM ÉRTED!
HÓT HÜLYE VAGY A FILMKRITIKÁHOZ!!!!
Elhiszem, hogy tetszett az a moslék szar MIB2, elhiszem, hogy elélveztél a "remek" polyénoktól és a szuper CGI-tõl, de nálam illetve az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelõknél EZ ÉDES KEVÉS 10 ponthoz!!!!!! Egy 10 pontos filmben kérlek MINDEN KLAPPOL! A zene (még a végén is) a forgatókönyv, a színészek, a sztori, a rendezés a jelmezek, magyarul MINDEN!!!!!!!!!!!!

Utoljára írom le és többet nem foglalkozom a 10 pontos MIB2-vel:
Az a film mind akció mind scifi mind vígjáték témában nálam egy nagy nulla. DE LEGJOBB ESETBEN IS MAX 4 pont a 10bõl!

Over.

sigmavirus1
Vazz errõl lemaradtam, mikó volt?

Viva La Virus1!!!

Tapló Télapó

Egész jó kis vígjáték. A fõszereplõ szerintem zseniális, egész végig az az unott pofa amit vágott azt sugallta: szarok mindenre bazzeg.

6/10

sigmavirus1
És akkor én nem értem?😊

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Végre valaki, ez a lényeg, nem egybõl a hibákra kell vadászni!😛

Viva La Virus1!!!

Csá! BÚÉK!

Az a helyzet, hogy én is úgy látom a dolgot, mint sigmavirus1, bár nem annyira sarkítva. Azaz, manapság ha filmkritikát olvasok, akkor a filmnézést törölhetem -> magyarul a kritikusok kicsit mintha elszálltak volna... Én is úgy gondolom, hogy nem kéne a filmekben egy Bibliaértelmezést látni... Egy akciófilmben miért keres valaki értelmet? Annak az az értelme, hogy bumm, nem? Üssön képileg, meg hangilag, meg hangulatilag. Nézd azt kurv@ vásznat, és kapcsolj ki erre az idõre.

A fentiek ellenére vannak nagyon mocsok "alkotások" is (pl.: Amerikai Taxi - bár a jó nõk vannak benne), de ettõl még nézhetõek a mostani filmek.

Szerintem.

Ez igaz, csak a szórakoztatás nem feltétlenül agykikapcsolást jelent.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Hagyjuk, nem érted...

sigmavirus1
Egy filmnek az a dolga hogy szórakoztasson, de sajnos manapság már túl sokan várnak csodákat...

Viva La Virus1!!!

Blasta
komoly értékítéleted van...

Blasta
Sztem már a taxi 1 is erõs túlzás volt, de az újdonság ereje elvitte a filmet.
De onnantól nem került ki semmi értékelhetõ Besson bácsi kezei közül.

sigmavirus1
Én nem szoktam minden filmet lehurrogni, ha jók a zenéi és nem unalmas akkor mért ne adhatnák rá 10-et? Nekem bejött!😛

Viva La Virus1!!!

Blasta
netrõl

Sephi
The Grudge - (horror)

Hat oszinten egy nagy baromsag volt. Meg a felejig nem volt rosz de a vege fele mar naon kiszamithato vala. Volt benne par jo otlet meg parszor paraztunk itt de semmi ujjat nem tud mutatni a film.
Bar a Gothika-nal jobb volt talan egy fokkal.

a.carkey
Luther

6.5/10

Jó volt, de mégis kicsit semmilyen.

A medve nem játék.

Sephi
jojo volt benne eleg sok tulzas de nekem teccet 😄

RelakSfromhome
Hááát... A Taxi3 valahogy már nagyon elvont lett😞 A kerék helyére növõ lánctalpak, a körforgalomban úgy indul, hogy alig látni... Ezek nem kellettek volna beléje...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
<#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tatyla
-hány éves vagy cula?
-15 Uram!
-30-nak látszol!
....
-voltál már férfival? szeretnél?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sephi
Nekem mindaharom Taxi teccet. En szemelyszerint naon sokat szorakoztam rajtuk.

Az 5. Elem meg zsenialis volt.

Az Ötödik elem 97-es, pont errõl beszélünk, hogy azóta képtelen bármit is felmutatni.
És ugyan nem õ rendezte a Taxikat, de a forgatókönyvet õ írta, magyarul az elfogadható minõségrõl - amit az amerikai remake nem ért el - lehet némi fogalma.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

tudja valaki honnan lehet leszedni az Amerikai Taxit?<#felkialtas><#felkialtas>
a Bad Boys 2 tényleg király
RelakSfromhome
Bad Boys 2

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! 😄😄😄😄😄😄

Betegre röhögtem magam 😄😄😄😄😄😄

A felpattanó akna a végén nagyon ász volt 😄