Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER:
Szvsz nincs olyan ember aki le birna vagni a sajat labat.
Hagyjuk már ezt. Hogy történetesen te vagy akivel néha ellentétes a véleményem az csak véletlen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amugy lol hogy itt verik magukat hogy a feherek oket ne kulonboztessek meg.. de ok magukat megkulonboztetik.. sajat csatornajuk van.. ami elegge hires..szal nem BPtv szinvonalu hanem rendesen vivaplusz szinvonalu szal mennek egesz nap a kabarek.. meg a zenek.. es az a neve hogy BET azaz Black Enterainment Television.. vagy mijaszar... tok gusztustalannak talalom..persze ha csinalnank egy WET et akkor tuti fellazadnanak hogy mi miert csinalunk csak feher tv-t...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"kötelezõ afroamerikai".Ha nincs benne akkor már faj-
gyüvölõ a film...
Legkedveltebb figura:kövér fánkzabáló rendõrfõnök<#eplus2>#eplus2>
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
<#gonosz1>#gonosz1>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Most mond hogy te nem jottel ra hogy mi tortent a csajal es a gyerekel.
<#guluszem1>#guluszem1>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy csak pl volt <#alien>#alien>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egy filmkritikánál akarva/akaratlan valahol a többi filmhez is hasonlítod az elkészült alkotást. (nemcsak filmkritikánál, mindenhol)
HA pedig igy nézed kialakul AZ IGÉNYES F.I.L.M. - minden kategóriában - és hótigénytelenszarság. Ezt valahol a pontozásnak is tükröznie kéne, különben mi értelme? 😛
es bizony 1 akciofilmben az, hogy jó a zenéje, meg 2 nigger elsüt 1-1 poént még édeskevés a 10 ponthoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
már bocsánat de igényes ????????? ez relativ
NEM, NEM ÉRTED!
HÓT HÜLYE VAGY A FILMKRITIKÁHOZ!!!!
Elhiszem, hogy tetszett az a moslék szar MIB2, elhiszem, hogy elélveztél a "remek" polyénoktól és a szuper CGI-tõl, de nálam illetve az igényes akció/scifi/vígjáték filmeket kedvelõknél EZ ÉDES KEVÉS 10 ponthoz!!!!!! Egy 10 pontos filmben kérlek MINDEN KLAPPOL! A zene (még a végén is) a forgatókönyv, a színészek, a sztori, a rendezés a jelmezek, magyarul MINDEN!!!!!!!!!!!!
Utoljára írom le és többet nem foglalkozom a 10 pontos MIB2-vel:
Az a film mind akció mind scifi mind vígjáték témában nálam egy nagy nulla. DE LEGJOBB ESETBEN IS MAX 4 pont a 10bõl!
Over.
Egész jó kis vígjáték. A fõszereplõ szerintem zseniális, egész végig az az unott pofa amit vágott azt sugallta: szarok mindenre bazzeg.
6/10
Az a helyzet, hogy én is úgy látom a dolgot, mint sigmavirus1, bár nem annyira sarkítva. Azaz, manapság ha filmkritikát olvasok, akkor a filmnézést törölhetem -> magyarul a kritikusok kicsit mintha elszálltak volna... Én is úgy gondolom, hogy nem kéne a filmekben egy Bibliaértelmezést látni... Egy akciófilmben miért keres valaki értelmet? Annak az az értelme, hogy bumm, nem? Üssön képileg, meg hangilag, meg hangulatilag. Nézd azt kurv@ vásznat, és kapcsolj ki erre az idõre.
A fentiek ellenére vannak nagyon mocsok "alkotások" is (pl.: Amerikai Taxi - bár a jó nõk vannak benne), de ettõl még nézhetõek a mostani filmek.
Szerintem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Viva La Virus1!!!
De onnantól nem került ki semmi értékelhetõ Besson bácsi kezei közül.
Viva La Virus1!!!
Hat oszinten egy nagy baromsag volt. Meg a felejig nem volt rosz de a vege fele mar naon kiszamithato vala. Volt benne par jo otlet meg parszor paraztunk itt de semmi ujjat nem tud mutatni a film.
Bar a Gothika-nal jobb volt talan egy fokkal.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-15 Uram!
-30-nak látszol!
....
-voltál már férfival? szeretnél?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az 5. Elem meg zsenialis volt.
És ugyan nem õ rendezte a Taxikat, de a forgatókönyvet õ írta, magyarul az elfogadható minõségrõl - amit az amerikai remake nem ért el - lehet némi fogalma.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!