Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ahogy mi szoktuk mondani, erre van igényük. 😞
I.C.ram
Nemszóltam 😊
CSOCSO
volt egy ket jo jelenet benne.. en azert tobbet adnek neki... kb 4/10et.. ez eleg szar szerintem....
CSOCSO
es tudnatok hogy az emerikaiak mennyire szejjel rohogtek magukat a filmen... szerintem amerikaban le se nyomtak az FR taxi filmeket.. mindenesetre a csajok dogosebbek voltak mint az FR verzioban....
csak ez a lany vetezo nem jott be nagyon
😞...pfujjj...
nah mindegy... alien vs predatornal a kozonseg mindenen rohogott..es tapsolt.. ha az alient basztak a falhoz azon rohogtek.. ha a predit lekeltek meg azon tapsoltak.. szal tiszta loller az egesz.. es mikor utalas volt wayland bacsinal mikor a tollaval jatszott a gep elott (utalva a keses dologra a masodik reszben) senki nem rohogott csak en az anyammal.. ezek az amerikaiak full sotetek.. meg barmok...
Jano
Négymilliószor láttam, megvan videon, és gépen is, szal. 😮)))2

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Rafaelo
😄 jaja

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

I.C.ram
Nézitek az Airplanet? 😄 Iszonyat ez a film, ez az egyetlen film, amit nem bánok, hogy minden évben leadnak 😊
Jano
Tartom, és emelem egy AKÁRMIVEL. 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Debi
most fejeztem be az amerikaitaxit vagymit...
hát tényleg nagyon szar.1 jelenet azért nem volt olyan rossz...
a tapizós<#beka2>

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Sephi
Igen de ez belekrult a "ritka szarfilm" kategoriaba 😄

Azert az orog Dr. Uwe Boll filmet nem veri 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
így van. Nem ez az elsõ sz*r film manapság, és gondolom nem is az utolsó.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Az oké, természetesen énse, csak ezzel is hozzáadnak egy keveset a filmipar régóta tartó hanyatlásához...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
No felõlem csinálhatnak én 100% nem fogok idõt pazarolni rá!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Most lefogadom BÁRMIBE, hogy lesz amcsi taxi 2 és 3!

Sephi
Sot ne legyen belole trilogia 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Újszülöttnek minden vicc új😄 Az amcsik nem látták a francia filmet ugyanis megbukott az USA-ban. Így valószínûleg betódultak rá a mozikba.😊 Csak el ne készítsék a második részt is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
En meg sem nezem 😄

fifi
Amerikai taxi

na ez még akkor is szar lett volna ha életemben soha nem hallok a francia 1-2-3-ról... És hogy a végét egy az egyben ugyanúgy volt pofájuk leforgatni, hát elmennek a pics*b* komolyan. Vérlázító, hogy ekkora hülyének néznek, és ilyet bekajáltatnak a gyanútlan filmnézõvel.

1/10 az is csak a bankrabló csajokra meg a pár szép kocsira<#mf3>

Atlantis 2 elég mélyzuhanás az 1-hez képest.

Alien
Oh, szal gyenge? 😞 Mindegy, azért teszek egy próbát! 😊
Mulan 2-re is kiváncsi vagyok, az elsõ részt bírtam 😊
Atlantis 2 meg nincs meg egyenlõre, úgyhogy majd valamikor megszerzem azt is 😊

Sephi
Atlantis 2 az mar nem teccet annyira.

Mulan 2 -ot nem is lattam de a Mackotestver nagyon gyenge volt 😞

Alien
De Atlantisból van második rész is nem? Azt még nem láttam sajna.
Viszont most majd azt hiszem Mulan 2 és a Mackótestvér lesz a soron. Rajzfilmezõs kedvemben vagyok 😊)

Alien
Haj jajj, Atlantis is alap! 😊))

Sephi
Az is naon rulez volt de nekem a Atlantisos WD muvi teccet a legjobban mert azon fetregtem egy ket jelenetnel 😄

Alien
Treasure Planet - Kincses Bolygó

Idáig nem sikerült megnéznem ezt a Walt Disney alkotást, most pótoltam , nekem nagyon tetszett 😊)) A robot, Ben hatalmas figura 😄DDD Meg a Silver, a cyborg, amikor elõször mutatták õt, és kinálta kajával a dokit, és mondta, hogy családi recept alapján készült(itt elõbukkant egy szem a levesben), és hozzátette, mert az egyik családtagjából készült és elkezdett röhögni, hogy csak vicc volt 😄DDDD Marha jó, nagyon tetszett, és jó a szinkron is. Bár angolul nem néztem meg, lehet, hogy megfogom úgy is, de szerintem jól eltalálták a hangokat. Ja és morf is nagyon nagy 😄

Rafaelo
<#vigyor3>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

FREAK
azt nem láttam, de ennyire szaradék nem lehet

Riszpekk

Rafaelo
argónál rosszab jóbb a 8 ker?

FREAK
gondoltam, 12 év nyócker-life után illik megnéznem, de mostmár máshogy gondolom 😊

inkább a Teletubbies....

Riszpekk

Bandew
Elhiszeem, hogy pocsék, de azért lehetnél picit finomabb. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
ugye, hogy nagyon szar?
Blasta
Ehhh, kérdeztél volna meg, ránézésrõl megmondom, hogy kihagyós :-)

FREAK
NYÓCKER

na a kurva annyát mindenkinek, eki ebbe bedolgozott............ már azt hittem, elindult valamerre a magyar filmipar, de rábasztunk

Riszpekk

CSOCSO
capameset mar en is meglestem..szerintem egyaltalan nem nagy cucc film.. aszem osszvissz egyszer mosolyodtam el.. a sztori se volt egy nagy cucc. szamtalan filmben lattunk hasonlot.. pl sarkanysziv... szal szerintem egy kemeny 6.5/10 es film
I.C.ram
Hupsz nekem volt egy ilyen hozzászólásom, amirõl lemaradt a spoiler felirat, bocsi 😞

Sajnos, én is úgy néztem meg, hogy már tudtam mi a vége, de ettõl függetlenül hozott meglepetéseket.
Loál János
Kérlek, nézz sok filmet a DivX-es lejátszódon, és a nézett anyag elemzésével hozd fel a Horror-topikot! <#bohoc>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Meséld...Utána nézd meg és nagy melepetések fognak érni! Vettem DivX-es dvd lejátszót, van egy csomó néznivalóm. Horror topikot felhozom majd 😊 >ha nincs ellenedre!

Sephi
Capamese neked jobban teccet mint a Hihetettlenek?

Loál János
De tudok mindent. Elmeséljem? <#gonosz1>

Nehisztizz!!!45
Nem tudol semmitö!
Amit pedig igen, azt a film címébõl amúgy is gyaníthattad.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na húzz a fenébe...!

Loál János
Cseszhetem, ha olyan kulcsszavak vannak benne, amik kinyírják a filmélményt.

Nekem azok sem okoztak gondot... elsõ 3-4 szóból kiderül, aztán nem is olvasom tovább. Ennyi.

Loál János
Azokkal nincs is baj, csak amikben nincs kiírva spoiler, van egy rahedlivel.

Adi
Jah....
Cápamese: marha jóó😊... Robert De Niro a keresztapa cápa.. Marha jóóó!😊
Hihetetlen Család: ez is jóóó..
Nyócker: én meg mondom, hogy a filmtõl egy reális világot vártam és azt, hogy ami ott van a plakátokon: "Úgy megszúrlak, hogy nem kifolyik, kiesik a véred" c. szövegeket vártam. Erre meg teleportálgatják magukat az olaj miatt, meg szõkítik hidrogénnel megilyen faszságok.. ááááá.... egyszeri film. Véleményem szerint a megvalósítás miatt érdemes nagyon megnézzni...
Ördögüzõ: ez marha jóóó... aki szereti a parát annak tetszeni fog... tényleg akkor paráztat be mikor teljesen mást vársz és jó kis csavaros a története nem olyan, h már tudod elõre ki mikor fog meghalni miért. 😊😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nagy Sándor: pff.. unalmas volt kicsit ez a 176 perc kicsit fárasztó.
De a harcok látványosak és jók voltak!
Tapló télapó: nagy faszság. Ha nagyon unatkozol akkor nézzd meg!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nem értem a kirohanásod... és simán áttekertem a Spoiler feliratú hozzászólásokat. És semmi maradandó károsodást nem szenvedtem tõlük.

Rafaelo
igazad van !
megyek és menézem a frédi béni 2-õt

Loál János
Srácok, köszi, hogy elmeséltétek a Saw-t elejétõl végéig, már meg sem kell néznem!

<#mf3> - mindenkinek, aki úgy érzi.

Legalább a régi motorosoknak legyen annyi eszük, hogy nyitnak egy rohadt topikot a vitatandó filmnek, és akkor NEM IS KELL odaírni, hogy SPOILER, és ami még jobb, hogy senki sem lesz mérges miatta...

htxvm

Rafaelo
neveletlen hercegnõ 2 !!!!!! aztán lessz 3 is gondolom deszar
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>