Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ez a lany vetezo nem jott be nagyon
😞...pfujjj...
nah mindegy... alien vs predatornal a kozonseg mindenen rohogott..es tapsolt.. ha az alient basztak a falhoz azon rohogtek.. ha a predit lekeltek meg azon tapsoltak.. szal tiszta loller az egesz.. es mikor utalas volt wayland bacsinal mikor a tollaval jatszott a gep elott (utalva a keses dologra a masodik reszben) senki nem rohogott csak en az anyammal.. ezek az amerikaiak full sotetek.. meg barmok...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
hát tényleg nagyon szar.1 jelenet azért nem volt olyan rossz...
a tapizós<#beka2>#beka2>
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Azert az orog Dr. Uwe Boll filmet nem veri 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na ez még akkor is szar lett volna ha életemben soha nem hallok a francia 1-2-3-ról... És hogy a végét egy az egyben ugyanúgy volt pofájuk leforgatni, hát elmennek a pics*b* komolyan. Vérlázító, hogy ekkora hülyének néznek, és ilyet bekajáltatnak a gyanútlan filmnézõvel.
1/10 az is csak a bankrabló csajokra meg a pár szép kocsira<#mf3>#mf3>
Mulan 2-re is kiváncsi vagyok, az elsõ részt bírtam 😊
Atlantis 2 meg nincs meg egyenlõre, úgyhogy majd valamikor megszerzem azt is 😊
Mulan 2 -ot nem is lattam de a Mackotestver nagyon gyenge volt 😞
Viszont most majd azt hiszem Mulan 2 és a Mackótestvér lesz a soron. Rajzfilmezõs kedvemben vagyok 😊)
Idáig nem sikerült megnéznem ezt a Walt Disney alkotást, most pótoltam , nekem nagyon tetszett 😊)) A robot, Ben hatalmas figura 😄DDD Meg a Silver, a cyborg, amikor elõször mutatták õt, és kinálta kajával a dokit, és mondta, hogy családi recept alapján készült(itt elõbukkant egy szem a levesben), és hozzátette, mert az egyik családtagjából készült és elkezdett röhögni, hogy csak vicc volt 😄DDDD Marha jó, nagyon tetszett, és jó a szinkron is. Bár angolul nem néztem meg, lehet, hogy megfogom úgy is, de szerintem jól eltalálták a hangokat. Ja és morf is nagyon nagy 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
inkább a Teletubbies....
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
na a kurva annyát mindenkinek, eki ebbe bedolgozott............ már azt hittem, elindult valamerre a magyar filmipar, de rábasztunk
Riszpekk
Sajnos, én is úgy néztem meg, hogy már tudtam mi a vége, de ettõl függetlenül hozott meglepetéseket.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem tudol semmitö!
Amit pedig igen, azt a film címébõl amúgy is gyaníthattad.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Cápamese: marha jóó😊... Robert De Niro a keresztapa cápa.. Marha jóóó!😊
Hihetetlen Család: ez is jóóó..
Nyócker: én meg mondom, hogy a filmtõl egy reális világot vártam és azt, hogy ami ott van a plakátokon: "Úgy megszúrlak, hogy nem kifolyik, kiesik a véred" c. szövegeket vártam. Erre meg teleportálgatják magukat az olaj miatt, meg szõkítik hidrogénnel megilyen faszságok.. ááááá.... egyszeri film. Véleményem szerint a megvalósítás miatt érdemes nagyon megnézzni...
Ördögüzõ: ez marha jóóó... aki szereti a parát annak tetszeni fog... tényleg akkor paráztat be mikor teljesen mást vársz és jó kis csavaros a története nem olyan, h már tudod elõre ki mikor fog meghalni miért. 😊😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De a harcok látványosak és jók voltak!
Tapló télapó: nagy faszság. Ha nagyon unatkozol akkor nézzd meg!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
megyek és menézem a frédi béni 2-õt
<#mf3>#mf3> - mindenkinek, aki úgy érzi.
Legalább a régi motorosoknak legyen annyi eszük, hogy nyitnak egy rohadt topikot a vitatandó filmnek, és akkor NEM IS KELL odaírni, hogy SPOILER, és ami még jobb, hogy senki sem lesz mérges miatta...
htxvm