[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Eight Legged Freaks: Régi, de mostanában pótoltam, bár így utólag azt kell mondjam, simán kibírtam volna nélküle. Erőtlen, gyenge, paródiának sovány, horrornak unalmas, sztoriban teljesen kiszámítható. 4/10
Snakes On A Plane: Ez már pár fokkal jobb volt, főleg persze SLJ miatt, akin látszik, hogy poénból, lazán nyomja végig az egészet (korábban is nyilatkozta, hogy már alig várja a forgatást). Sajnos pár klisé bosszantóan erőteljes (pl. a feka-dagi "pilóta"), de volt pár mókás epizód, ami kompenzálta ezeket (pl. a vécében történt események, meg a végén az óriáskígyó :) ). Olyan középszerű, egyszer nézhető, de nem váltja meg a világot. 5/10
Next: Jó felütés után rettentően ellaposodik, és az elején bemutatott szigorú szabályok a sztori érdekében később eléggé megnyúlnak, mindenféle különösebb magyarázat nélkül (lejöttek a Liz miatti változások, de ez nekem nem magyarázat). Bár a végét próbálták PhKD-sre venni, a modernizálás szerintem ártott az eredeti sztorinak (amit még nem olvastam, de nagyjából ismerem). NC-nek teljesen hülye feje volt azzal a frizurával, és az alakítása sem igazán jött be. Ellenben meglepő volt Moore-t is kicsit keményebb szerepben is látni, és szerintem jó volt. Összességében egy 6/10-et megér, de ennyi a max.
Ma nagyon szőrösszívű voltam. :)