Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán ha több idejük lett volna, érdemes lett volna a diktafon elemét felhasználni, kibontani, és a savval vmelyik részt meggyengíteni.
*hihi ** *
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem fog kiderülni.
Pláne úgy, hogy itt is mindenki azt mondta, hogy jó a film, csak Te kötöd az ebet a karóhoz és bizonyítani akarod, hogy jobb mint a hetedik.
Személy szerint én leszarom...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
spoiler:
azt hittem van benne szörny ! ez becsapós nemtudom milyen mûfajba sorolták a filmet de az minden bizonnyal utal a történet lényegére hogysmint van benne szörny-e vagy nincs. kicsit csalodtam a filmben
emiatt de mindegy csak rossz kritikát olvastam róla azért ez már méltatlan szerintem egyszer meg lehet nézni azt annyi
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Majd most kiderul milyen film is amikor tobb ember nyilatkozik rola. Ahany ember annyi velemeny 😄
Ja es 13-bol 11-en lattak a Hetediket szal erdekes lesz 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(Vince Vaughn)
Hiába vékonyabbak mint a lánc, a láncok közel nem olyan erõsek mint a lakat.
Amúgymeg ha nem fémfûrészed van akkor kurvamindegy mit próbálsz szétvágni...
Hamár nekiállnak fürészelni, akkor már a legvékonyabb részt keresem meg, és azt vágom át.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😊
A romantikus filmeket/is/ rühellem de ez más volt. Menyasszonyom kedvenc filmje/lesz is az esküvõn vmi Enya-s kavarás 😊/
Láttam már vagy 5X de mindig tetszik. Vége enyhén szólva fittyet hány a nyálas filmek által kitaposott útra...Örök darab nekem.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bugyutaságból 5-ös.
Nem szeretem az ilyen filmeket de ez valamiért elszórakoztatott. Alapvatõen egy hihetetlen barom sztorira épül, de Ben Stillernek annyira jól áll a kis görcs szerepe hogy hihetetelen...
A fõszereplõ csávót honnan ismerjük?>biztos én vagyok láma de nem ugrik per pillanat be... 😊
A kannégert meg Michelle-nek hívják... lol
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Spoiler!:
Volt benne azért pár hülyeség. Ott a fûrész, miért nem a lakatot próbálták meg szétvágni, mikor az kb. 1/5 olyan vékony volt, mint mint az a tankerhajó horgonylánc. Voltak még ilyen irracionális cselekedetek. Csak most hírtelen ez jutott eszembe.
-Nem, valszeg az asszony kereste a végén, mikor Zep már elhúzott onnan
-miért, ki figyelte volna még? A földön fekvõ fõgönösz???????
- elsõhöz hozzátennék még annyit, hogy több mint 6 órán át feküdt a kövön, hogy nem fázott meg?
- telefonon nem a nigó rendõr hívta (volna) fel, miközben üldözte Zep -et?
- a kamerát csak Zep figyelte?
*hihi ** *
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
NEM EGY REMEKMÛ, DE SZÓRAKOZÁSNAK, AGYMUNKÁNAK JÓ. Kész.
...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy:
- hiba a filmben
- a figyelmetlenséget betzudjuk a két szereplõ felfokozott lelkiállapotának
Erdetileg a pasas egy olyan szert szedett be ami totalisan lelasitotta a lelegeztet es totalisan kiutotte. Persze a szer csak par orajig tartott. Ezt a szert alkalmazta masik aldozatoknal is.
Igen de az a baj mert lattam hogy nala van a cucc de a kerdes az hogy hogyan tudta oket megrazni ha meg mindig abban az alapotban volt?
Talán jó hosszú ideig vissza tudja tartani a lélegzetét😊De ezt a kérdés már én is felvetettem és pont ez is az egyik film hibája, hogyan tudja valaki 6 órán át halottnak tetetni magát.Mindenesetre a film végén tisztán látszik, hogy Johnnak van egy ketyeréje, amivel megrázza a fotóst amikor fegyvert fog rá.
Neked is! 😄
Nem erted mi a kerdes? Akkor magyarazd el nekem megis hogy nem lelegzet? Megiscsak kellet volna lelegezni nem? Hogy tudta megjaccani a holtat?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Kellemes ünnepeket!
2. Passz, nem emlékszem a nevekre 😊
3. A felesége hívja, hogy jól van, nyugalom.
Egybkent kivancsi vagyok hogy ezeket a dolgokat megertetetek e :
-Mitol latszott halottnak az orult.
-Amikor Zep -et mar Danny Glover uldozi ki razza meg Larry-t?
-Amikor Larry arra kenyszrul hogy a labat levagja akkor eppenseggel ki telefonal neki?
Mert en nekem van elkpezelesem de mindenki masvalamit mond aki latta.
SPOILER
A Saw-ba nem eleg hogy megtalaja a magnot de meg az orult es felkel. Ket pofon egymas utan.
Mondom nekem szemely szerint a Hetedik egy altato mese volt a Saw-hoz kepest. Bodjatok meg kovel nem erdekel. Nekem ez a velemenyem.
Mi volt a Hetedik-be kegyetlenebb mint a Saw-ba? 😄DD
Az a gond, hogy az elmúlt két napban jöttem rá, hogy mekkora különbség lehet aközött, amit az ember a saját maga cselekedeteirõl gondol, és amit bizonyos krízishelyzetekben megtesz, ahogy viselkedik.
Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy mikor mit tenne, de sajnos a valóságban néha borulnak a dolgok.
Na de ne játszunk Saw vs. 7 -t, oké? :-DDDD
Hát ez jó!Miért a Hetedikben mi volt???Spacey halálra röhögtette az áldozatait?Ahogy õ eltette láb alól az embereket simán felért egy-egy kínzással.
Nemtudom, ebben a filmben alig volt feszültség a fontos részeket leszámítva.
A hetedik egy kész feszültség volt, legalábbis számomra.
Fasztudja, engem zavart, hogy egy orvos inkább saját magát csonkítja meg, hogy elérjen egy kurva telefont vagy pisztolyt (amivel esetleg a lakatot is szét lehet lõni) minthogy gondolkodjon hideg fejjel...
Mégis mennyivel a csattanó vége elõtt?
Már a film felénél?
Vagy mikor utaztak a helyszínre?
Netán mikor kibontotta a csomagot?
Mert nem mindegy.
--------------------------
Na énis túlvagyok rajta.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem sem egyezik a véleményem Sephi-vel.
A film nem rossz, sõt.
De a lentebb említett alapfilmeknél egyszerûen nem jobb.
Én pl. a film 3/4-nél felfigyeltem a bent fekvõ hullára, egész egyszerûen azért tûnt fel, mert minden kis fassággal igyekeztek elterelni a figyelmünket, csûrték-csavarták a sztorit, és akkor beugrott: Ki a tököm az a hulla a szobában? Miért nem foglalkoznak vele? Miért van ott?
Egybõl beugrott, hogy kell legyen valami még vele.
Nem, nem találtam ki a végét, csak sejtettem, hogy lesz még valami a hullával...
Viszont egy dolog kurvára zavart:
Mégpedig a fûrészes rész.
Ugyanis egy embernek szvsz iszonyat sok kell ahhoz, hogy megcsonkolja magát.
Egy telefon-t NEM ELÉRNI viszont szerintem nem vált ki ilyen eufólikus állapotot, hogy levágja a saját lábát, mégha veszélyben a családja a vonal túlsó végén.
Slussz poénként ott volt még az, hogy azzal a kurva fûrésszel ELÉRHETTE VOLNA A TELEFONT!!!!!!!!
Legalább rakták volna olyan távolságra, hogy ez fel se merüljön bennem.
De ha ott lettem volna, tuti minden eshetõséget megnézek, mielõtt levágom a saját lábam. (nem is beszéltem még a nadrágról, amit ha szétszakított volna, még távolabbról is elérhette volna a mobilt...)
Mivel ez a HIBA egyértelmûen a film fõjeleneténél volt, így azt kell mondjam ELBASZTÁK!
Sem a Hetedikben, sem a BWP-ben nem tapasztaltam ilyen vagy ehhez hasonló hibát. Ezért egyértelmûen azok alá sorolandó (és nem értek egyet a BWP ide sorolásával sem)!
Összességében kiemelkedik a mai átlag thrillerek közül. A vége azért kellõképpen sokkoló, a fûrészelésnél téptem a hajam, (fõleg azért, mert ott motoszkált bennem, hogy nem kellett volna megtennie) és nem találtam ki egyértelmûen a végét sem.
Pont: 7/10
Ajánlom mindenkinek!!!! ;-)
(de a Hetedik sokkal jobb :-))
A Hetedik számomra azért(is) etalon, mert a csattanó nem a szokásos "ki a gyilkos" témakörre épül, hanem valami TELJESEN másra.Ez az amitõl még mai szemmel is újszerû és nem szokványos film.
Melleleg nekem más filmek jelentik a félelmet.Pl. Jelek, Más Világ, A szem stb.Ezektõl filmnézés közben, fõleg éjszaka, sûrûn pillantottam a hátam mögé, illetve csak felkapcsolt villanyok mellett közlekedtem.Az ilyen filmektõl(Saw) nem tudok félni, semmi olyan nincs bennük amitõl összecsinálnám magam.Persze a Hetediktõl sem féltem, más dolgok miatt volt jó film.Ettõl függetlenül, a Saw egy nagyon jó és emlékezetes film, mint ahogy lentebb is írtam, csak az az 1-2 szarvashiba ne lenne benne.
SAW SPOILER!
Mondjuk én meg ebben a filmben tudtam a csattatnót-bizonyos szinten.Amikor a "gyilkos" fejét mutatják az ablakban, akit Danny Glover észrevesz, már akkor tudtam, hogy talán valami teljesen más befejezés lesz, mint a szokásos elkapom a gyilkost.A filmesek nem akarhatják, hogy ilyen egyszerûen leleplezõdjön,szinte biztos voltam benne, hogy félre akarnak vezetni.Ezután már egyfolytában arra vártam, hogy mikor derül ki, hogy a fotós is benne van, vagy Danny Glover vagy valaki más.Jó, arra nem számítottam, hogy a halott faszi fog felkelni, de nem igazán lepett meg.
A Hetediben mar joval a csattano elott rajottem hogy mi fog torteni es meg i voltam rola gyozodve hogy ugy lesz.
De a Saw-ban a banar sem gondlta volna a csattanot.
Ezzel mar egy pontal fejjeb volt. A Hetedik talan azert volt nagyob hatassal mert csak minosegi szineszekkel volt tele. Nekem peldaul maga a szadikus megkozelitese a orultnek hogy hogy kinozta halara az embereket jobban megremit mint ahogy a Hetedik-ben Spacey kitalalta a bunok alapjan a gyilkosagokat.
A Saw sokkalta nagybobb remuletben tartott mindekit mig a Hetedik csaka vegen a utazos jelenetnel veltem felfedezni feszultseget.
Egy az egyben elmondhatom hogy a Saw az elso olyan horor film amit ugy neztunk vegig hogy alig mertunk megszolalni es a hatasa utan ki voltunk totalisan bukva.
Ma fogom ujra megnezni ezuttal tobb haverral.
Tehat fogalmam nincs mire alapozod hogy az a agyon starolt Hetedik mitol lenne felelmetesebb ennel.
Nalam ez pl 10x jobb mint a Hetedik. Alig varom hogy ujranezzem 😄
Miért pont a BWP?Az egy áldokumentum-film, ami arra épített, hogy valóságnak állította be azt a dolgot amit ott látsz.Tehát, ha azt hitted, hogy igazi a dolog amit látsz akkor félhettél jól.De a Saw-ban szerintem semmi félelmetes nincsen, az "csak" pörgõs,izgalmas és nyomasztó, ahogy egy thrillernek lennie kell.
Hát azért volt egy pár órájuk, hogy eszükbe jusson a pisztoly, mint lehetõség, nem csak az utolsó percekre gondoltam.