Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
SAW SPOILER!

Hát azért volt egy pár órájuk, hogy eszükbe jusson a pisztoly, mint lehetõség, nem csak az utolsó percekre gondoltam.
Blasta
Na baze, mostmár megnézem énis jól mert lejött.

Amúgy Boldog Karácsonyt!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Rafaelo
lereszelte a lábát vagy a pöcsét vagy mi?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Jo kerlek ird le nekem az utobbi 10 ev egyik olyan filmjet ami eleri emez filmnek a szinvonalat. Agy kerlek egy peldat hogy milyen filmet lattal ebben a kategoriaban es stilusban ami ennel jobb volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szerinted.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Mintha hangyafaxnyi túlzást érzékelnék. Amúgy pont megnéztem én is. Olyan ippen csak, hogy átlibbent 6.5 / 10 -re. Van pár hülyeség, a sztori se egy pukk, bár kétségkívül vannak benne nyerõ ötletek, de alapjaiban még se tudott nekem sokat nyújtani a film.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fifi
Ne haragudj de sztem annyira hihetetlenül letaglózó azért nem volt. Bár mi tagadás, formabontó a mai köcsög mozivilágban... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
SPOILER

gondold el Larry lelegjelenletet. Szerinted te ha az o helyben lettel volna akkor meg gondolkoztal volna tisztan?

Sephi
Saw -

Akkor leirom mi tortenik. Ebben a pillanatban lett vege a filmnek. En szohoz nem tudok jutni es rohogok mint a hulye mert meg mindig nem hiszem el amit lattam. A haver akivel neztem meg mindig cigizik es azt hajtogajta hogy "Istenem". Meg azt is mondta hogy a Blair Witch Porject elso resze ehez kepest esti mese.

En nem hittem volna hogy letezhet egy ilyen film a vilagon. Nem terunk magunkhoz.

Nem is tudok mit irni. Ezt latni kell. Meg mindig remegek.

ízlések és pofonok

Sephi
Marha nagy film 😄DD

Arthur király

Nekem nagyon bejött, szeretem az ilyen filmeket. A köv. a Nagy Sándor lesz amit megnézek.

7/10

nemcsakfeel
bocs, msáik topikból idemásolom a filmrõl kritikámat:

Eroteljesen latszik rajta hogy amcsi film. amcsi nezoknek keszult..
Engem az elsõ negyedórában nagyon zavart hogy csak négereket látni.. nyomasztó volt. Meg az a tipikus laza duma smithnek. nem bírom az ilyet.

: 7/10 pont.
A többi részlet viszonlyag jó volt, robotok kinézetében több fantázia lehetett volna, ezek túl legóemberes, simított darabok.

*hihi ** *

PetruZ
I, Robot (2004)
Ha az idõnként elõforduló, a képünkbe tolt reklámoktól, meg a szintén idõnként elõforduló W.S.-re szabott "sapis-beszólós-kemény-vagyok-mint-a-vidialapka" stílustól eltekintünk, egész pofás film... az elsõ fele. A második fél totális katasztrófa. Nem, nem Asimov szellemét védem, sztem megvan az öreg magában is, csupán az dühít fel, de nagyon, hogy a kifejezetten jól induló, nyomozós-keresõs sztoriból egy csavarosabb, trükkösebb, gondolkodósabb vonalvezetés és végkifejlet helyett képesek voltak egy szimpla elektrongõzös (vérgõzöst mégsem írhatok 😊 ) mészárhentet összeizzadni a t. forgatókönyv-barkácsoló kisiparosok.
Jó, jó, a nevezetes karakterek (eltérõ, az eredetiekre csak nevükben hasonlító) felhasználása is szimpla lükeség volt, bár azért emiatt nem dõltem a kardomba, hogy mártírhalált haljak a meggyalázott asimovi eszmékért. Aztán tudtam értékelni pár halvány felcsillanást, utalást is bizonyos novellákra. Pl. amikor az egyik NS-5-ös átöleli a kislányt az utcán, az nyilván a Robbie c. novellára akar utalni, a több ezer azonos robot közül az egyetlen "hibás" kikeresése pedig egy másikra (nem jut eszembe a címe, de ott bányászrobotok voltak). A végsõ jelenet (a híd alatti) is emlékeztet vmelyik regényére (de már nem tudom, melyikre).
Ezen apró kis pozitívumok mellett azért tetszett az indítás is, a gyilkosság és a nyomozás elsõ lépései. Viszont az már nem, amikor az "autópályás" jelenetben a robotok megpróbálják megölni Spooner-t. A vége meg színtiszta marhaság, nem is vesztegetnék rá több szót.
Valahogy úgy képzelem, hogy a forgatókönyv írója maga elé vette a nagykönyvi listáit és elkezdte pipálgatni, hogy aszondja', misztikus gyilkosság, kipipálva, dögös okos doktornéni, kipipálva, "ordít róla hogy õ fogja megoldani mer' utálja a dögöket fõhõs", kipipálva, unszimpi pénzéhes igazgató, csekk, a pozitronagyba égetett parancsokat egy laza mozdulattal felülbíráló õrült szuperszámítógép, kipipálva, némi roncsok, madzagok és üvegtáblák törése, kipipálva, mi hiányzik még? óh, persze, a fekete rendõrfõnök smasszerpuskával, no ez is megvolna és még sincs este...
Értékelés: bajban voltam, mert a tartalomra szívesen adnék egy szimpla 4-est, de mivel maga a város és az elképzelt jövõ környezete jól (szvsz hihetõen, azaz nem volt agyonzsúfolva high-tech-hel, hanem ezek szépen belesimultak a környezetbe) volt megcsinálva, kap még egy bónuszpontot, és mert Karácsony van, a Jézuska neki is hoz egy ajándék pontot, azaz a vége: 6/10.
Blasta
Pedig ennyi balhét ez a film nem ér meg.
Inkább kölcsönözd ki TKból vagy kérd el valakitõl...

nemcsakfeel
hogyha már egy napja tölti, akkor ne hogy már ennyi idõt vesztegessek hiába a filmre..

*hihi ** *

Bandew
Ja és enyém a majdnem csupa 7 hozzászólsá. <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Volt oszt.táram azt állította, minél tovább tart telepíteni egy játékot, annál jobb. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Egy film annál jobb minél lassabban cibálod le a hálóról???????

Mindig tanul valami újat az ember...<#falbav><#guluszem1>

Egyszer nézhetõ - szvsz.
Azért ne várj tõle túl sokat... gyenge közepes.

nemcsakfeel
The Terminal -t töltöm,
jön 10K val 1.3 Gb.. úgyhogy csak jó film lehet.
estére talán leér.

*hihi ** *

CSOCSO
szerintem is jo film..
I.C.ram
Én is leszedtem, de szvsz csak jövõ hétvégén nézem meg 😊
The Garrett
enis arra tartogatom 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Most jott le a Saw de ma mar nem nezem meg. Majd szentesten 😄DDD

magus
bourne csapda

az elso resz jo volt, de ez az egyszemelyes bosszuhadjarat, sokkal rosszabb rendezesben, noi foszereplo nelkul kicsit gaz volt...

Blasta
Ocean's twelve
--------------------

3/10

Meg ne nézzétek, egy kusza kavar az egész. Az elsõ sem volt a kedvencem, de az még elszórakoztatott.
3 pont arra a pár helyzetkomikumra jár, amiken felnevettem.
De a sztori kurva nagy nulla.

fifi
És akkor törvényszerûen jó dolog?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rafaelo
ma már nem csinálnak igazán jó kalandfilmeket sajna csak ilyen xxx eket

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Bucser
A Bridget Jones által Közölt Buta singlikultúra létezik😄 Lassan 20 éve New Yorkban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na végre az utolsó munkanapi lazításban én is megnéztem a Saw-t.
A rövid véleményem az, hogy nagyon jó film.
Én nem hasonlítanám a Hetedikhez, ugyanis legalább annyi hasonlóság van, mint amennyi különbség, no meg persze a Hetedik az tényleg etalon nálam is minden szempontból, annak azért nem nagyon ver oda semmi.
Én a "hibákat" nem éreztem annyira jelentõsnek, ennyi belefért.

SPOILER!

- Debi a #17755-ben tökéletsen leírja, hogy miért nem a logikus és racionális módját választotta a faszi a pisztoly elérésének.
- ha már hiba: nekem az az egy jutott csak eszembe, hogy egy órákon keresztül a földön fekvõ, lélegzõ embernek emelkedik-süllyed a mellkasa - ez azért észrevehetõ -> de ez sem volt komoly gáz.

8/10 nálam

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Rafaelo
az is beteg

Debi
<#eljen>

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

fifi
Semmivel nem "betegebb" pl a Bridget Jones által közölt buta szinglikultúránál...

Rafaelo
a saw egy beteg film nk!

Debi
Hát õ...szerintem nem...
A Saw-nak jobb hangulata volt😄

80 nap alatt a föld körül

Hát ez nekem nagyon tetszett. Szerintem nagyon jó a hangulata.

8/10

Dynamic
SPOILER!!
Debi
Saw

Visza térve a lakatra.Mikor halja a telefinban h lemészárolják
a családját, teljesen szétesik.Fetreng,Üvölt...stb.
Már nem képes felelõs döntéseket hozni.És az elején még õ
mondja h a fûrész a láb és nem a lánc levágására szolgál.
És ott abban az álapotban ez víszhangozhatott a fejében.
Hogy le KELL vágni a lábát!Ezt az áldozatot meg kell
hoznia a családjáért.És hiába csalta meg a feleségét
szerette õt.De csak 1 módon bizonyíthatja ezt be neki:
ha kész levágni a lábát a családjáért...
És akkor már az se számított volna ha ott
van 1 "láncvágó".

Bucser
Nekem ebben a filmben feltûnt nagyon, hogy a fehér vagy világosabb részek el vannak mosva míg a CG animáció totál tûéles... ÉS engem azvart, hogy amikor Tetsuya verekszik a gépekkel keményen látszódik a törés a CG és az élõ szereplõ között... Én SZVSZ ezt a filmet animeben csináltam volna.. úgy is ütött volna hatalmasat...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PetruZ
Nekem a GITS2-ben az nem tetszett, hogy vagy túl éles és túl tiszta volt a CGI, vagy elmosták blur-ral. Meg általában is inkább cyberpunkos jellegû volt. A Casshern-ben szinte minden egységesen fémszínû, bump map-os, rozsdás-koszos, meg füst és gõz csap fel itt-ott, a por felcsapódások meg egyszerûen lehengerlõek. Nekem látványra jobban bejön ez a stílus. Minõségre lehet, hogy nem olyan penge, mint egy GITS, de szvsz ez élvezetesebb és élethûbb.
A komcsit nem szó szerint kellett érteni, de jellegében hasonlít a mai kínai, de még inkább az észak-koreai személyi kultuszt övezõ felhajtáshoz és hajcihõhöz. A legjobb példája ennek a mindenütt kint lévõ óriás kivetítõk, ahol állandóan szajkózzák, hogy minden tökéletes, minden rendben mûködik, mindenki legyen hû a vezérünkhöz és a szokásos blabla.
Én határozottan céges megbízóra emlékszem, de majd megnézem még egyszer.
A vége meg... hát igen, az a bizonyos képsor, amikor bemutatják a másik nézõpontot is és hogy ki van ott, az tényleg gyilkos. Mindent azonnal helyretesz és mindent megmagyaráz. Egyszerûen zseniális. 😊
Bucser
Megnéztem Casshernt..... Imádom az animeket elsõsorban leszögezném és láttam már jópárat (szerintem 100 felett van a számuk ha 1 sorozatot egynek veszünk) És csak a legjobbaknak van ilyen végük mint ennek... Úgy ültem le megnézni mint egy filmet, de teljesen magával ragadott az anime-s megvalósítás és maga a mondanivaló... A CG szerintem nem olyan überbrutál (IMO kifejezetten középszerû nem tudom milyen minõségben látta Petruz a GITZS2 Innocence-t de az mérföldekkel jobban meg van csinálva)

Innentõl SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viszont a storyhoz(amit az #17700-ban írtál) pár kiegészítést tennék: Eurázsiát egyesítõ háborúba csöppenünk. Igen csak a hetes szektor van hátra mint meghódítatlan terület. Tökéletes diktatúra van, de nem kommunista.. bármilyen diktatúra lehet. A prof nem egy cég megbízásából, hanem a Kormány (azon belül a Védelmi Minisztérium) megbízásából kezd dolgozni komolyabban a témán és nem hoz létre testeket hanem amiket a vízben látsz pont a testek amiket az õssejtek kinyerésére felhasználnak és a villám miatt (ami a végén kiderül, hogy valójában micsoda) újra megtelnek az élet esszenciájával és összeillesztõdnek. A prof fiát egy nagynyomású kamrába zárják amíg el nem készül a ruha ami képes lenne megzabolázni a fiú halott testében rekedt élõ lélek által ébresztett energiát. Aztán nem mondanak nagy dolgokat minden második mondatban (IMO a GITS2-ben sem tették) hanem a végén van egy olyan ütõs összegzés, amit eddig csak a End Of Evangelionnál és a Rahxephonnál láttam. Ugyanis a film történetvezetésébõl kifolyólag csakis az utolsó 10 percben válik az egész világossá... (és a Coup D'Etat sem rossz benne😊

Számomra a film 10/10-es ugyanis el kell vonatkoztatni ettõl a világtól benne és maximálisan élvezhetõ.. Nálam felkerült a legnagyobbak közé....

artschi
Marhakonzerv-akció
Jean Reno 1991-es vígjátékán ismét jót mulattam, Christian Clavier-vel nagyot alakítanak.
8/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Megnéztem ma a Kidobós-t, jobbra számítottam, de azért nem volt rossz.
5/10

Debi
Hát igen én is kezdek rájönni hogy elég gyérek...

Blasta
Spacey nem kis színész...

Bucser
A Hetedik vége überbutális... ÉS maga az a fanatizmus amivel a gyilkos "tudja", hogy õ egy kiválasztott, de mivel bûnbe esett meg kell halnia és ezt pont úgy végzi el ahogy.. nagyon durva....

Panzermeyer
Én a Cinematrix kritikáit szoktam olvasni, általában egyet lehet érteni vele.

mov ah,4ch int 21h end

CSOCSO
mar nem emlexem .. amugy valoban fosadek volt a film... de az elsok kozott voltam aki ezt leirta.. de a toloszekes csinalta a rendszert nem??? csinalhatott kiskapukat is.. de mittom en.. mar reg lattam
fifi
SPOILER
mindenesetre a végén:game over! beszólás ütõs