Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azért volt egy pár órájuk, hogy eszükbe jusson a pisztoly, mint lehetõség, nem csak az utolsó percekre gondoltam.
Amúgy Boldog Karácsonyt!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
gondold el Larry lelegjelenletet. Szerinted te ha az o helyben lettel volna akkor meg gondolkoztal volna tisztan?
Akkor leirom mi tortenik. Ebben a pillanatban lett vege a filmnek. En szohoz nem tudok jutni es rohogok mint a hulye mert meg mindig nem hiszem el amit lattam. A haver akivel neztem meg mindig cigizik es azt hajtogajta hogy "Istenem". Meg azt is mondta hogy a Blair Witch Porject elso resze ehez kepest esti mese.
En nem hittem volna hogy letezhet egy ilyen film a vilagon. Nem terunk magunkhoz.
Nem is tudok mit irni. Ezt latni kell. Meg mindig remegek.
Nekem nagyon bejött, szeretem az ilyen filmeket. A köv. a Nagy Sándor lesz amit megnézek.
7/10
Eroteljesen latszik rajta hogy amcsi film. amcsi nezoknek keszult..
Engem az elsõ negyedórában nagyon zavart hogy csak négereket látni.. nyomasztó volt. Meg az a tipikus laza duma smithnek. nem bírom az ilyet.
: 7/10 pont.
A többi részlet viszonlyag jó volt, robotok kinézetében több fantázia lehetett volna, ezek túl legóemberes, simított darabok.
*hihi ** *
Ha az idõnként elõforduló, a képünkbe tolt reklámoktól, meg a szintén idõnként elõforduló W.S.-re szabott "sapis-beszólós-kemény-vagyok-mint-a-vidialapka" stílustól eltekintünk, egész pofás film... az elsõ fele. A második fél totális katasztrófa. Nem, nem Asimov szellemét védem, sztem megvan az öreg magában is, csupán az dühít fel, de nagyon, hogy a kifejezetten jól induló, nyomozós-keresõs sztoriból egy csavarosabb, trükkösebb, gondolkodósabb vonalvezetés és végkifejlet helyett képesek voltak egy szimpla elektrongõzös (vérgõzöst mégsem írhatok 😊 ) mészárhentet összeizzadni a t. forgatókönyv-barkácsoló kisiparosok.
Jó, jó, a nevezetes karakterek (eltérõ, az eredetiekre csak nevükben hasonlító) felhasználása is szimpla lükeség volt, bár azért emiatt nem dõltem a kardomba, hogy mártírhalált haljak a meggyalázott asimovi eszmékért. Aztán tudtam értékelni pár halvány felcsillanást, utalást is bizonyos novellákra. Pl. amikor az egyik NS-5-ös átöleli a kislányt az utcán, az nyilván a Robbie c. novellára akar utalni, a több ezer azonos robot közül az egyetlen "hibás" kikeresése pedig egy másikra (nem jut eszembe a címe, de ott bányászrobotok voltak). A végsõ jelenet (a híd alatti) is emlékeztet vmelyik regényére (de már nem tudom, melyikre).
Ezen apró kis pozitívumok mellett azért tetszett az indítás is, a gyilkosság és a nyomozás elsõ lépései. Viszont az már nem, amikor az "autópályás" jelenetben a robotok megpróbálják megölni Spooner-t. A vége meg színtiszta marhaság, nem is vesztegetnék rá több szót.
Valahogy úgy képzelem, hogy a forgatókönyv írója maga elé vette a nagykönyvi listáit és elkezdte pipálgatni, hogy aszondja', misztikus gyilkosság, kipipálva, dögös okos doktornéni, kipipálva, "ordít róla hogy õ fogja megoldani mer' utálja a dögöket fõhõs", kipipálva, unszimpi pénzéhes igazgató, csekk, a pozitronagyba égetett parancsokat egy laza mozdulattal felülbíráló õrült szuperszámítógép, kipipálva, némi roncsok, madzagok és üvegtáblák törése, kipipálva, mi hiányzik még? óh, persze, a fekete rendõrfõnök smasszerpuskával, no ez is megvolna és még sincs este...
Értékelés: bajban voltam, mert a tartalomra szívesen adnék egy szimpla 4-est, de mivel maga a város és az elképzelt jövõ környezete jól (szvsz hihetõen, azaz nem volt agyonzsúfolva high-tech-hel, hanem ezek szépen belesimultak a környezetbe) volt megcsinálva, kap még egy bónuszpontot, és mert Karácsony van, a Jézuska neki is hoz egy ajándék pontot, azaz a vége: 6/10.
Inkább kölcsönözd ki TKból vagy kérd el valakitõl...
*hihi ** *
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindig tanul valami újat az ember...<#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1>
Azért ne várj tõle túl sokat... gyenge közepes.
jön 10K val 1.3 Gb.. úgyhogy csak jó film lehet.
estére talán leér.
*hihi ** *
az elso resz jo volt, de ez az egyszemelyes bosszuhadjarat, sokkal rosszabb rendezesben, noi foszereplo nelkul kicsit gaz volt...
--------------------
3/10
Meg ne nézzétek, egy kusza kavar az egész. Az elsõ sem volt a kedvencem, de az még elszórakoztatott.
3 pont arra a pár helyzetkomikumra jár, amiken felnevettem.
De a sztori kurva nagy nulla.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A rövid véleményem az, hogy nagyon jó film.
Én nem hasonlítanám a Hetedikhez, ugyanis legalább annyi hasonlóság van, mint amennyi különbség, no meg persze a Hetedik az tényleg etalon nálam is minden szempontból, annak azért nem nagyon ver oda semmi.
Én a "hibákat" nem éreztem annyira jelentõsnek, ennyi belefért.
SPOILER!
- Debi a #17755-ben tökéletsen leírja, hogy miért nem a logikus és racionális módját választotta a faszi a pisztoly elérésének.
- ha már hiba: nekem az az egy jutott csak eszembe, hogy egy órákon keresztül a földön fekvõ, lélegzõ embernek emelkedik-süllyed a mellkasa - ez azért észrevehetõ -> de ez sem volt komoly gáz.
8/10 nálam
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hát ez nekem nagyon tetszett. Szerintem nagyon jó a hangulata.
8/10
Visza térve a lakatra.Mikor halja a telefinban h lemészárolják
a családját, teljesen szétesik.Fetreng,Üvölt...stb.
Már nem képes felelõs döntéseket hozni.És az elején még õ
mondja h a fûrész a láb és nem a lánc levágására szolgál.
És ott abban az álapotban ez víszhangozhatott a fejében.
Hogy le KELL vágni a lábát!Ezt az áldozatot meg kell
hoznia a családjáért.És hiába csalta meg a feleségét
szerette õt.De csak 1 módon bizonyíthatja ezt be neki:
ha kész levágni a lábát a családjáért...
És akkor már az se számított volna ha ott
van 1 "láncvágó".
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A komcsit nem szó szerint kellett érteni, de jellegében hasonlít a mai kínai, de még inkább az észak-koreai személyi kultuszt övezõ felhajtáshoz és hajcihõhöz. A legjobb példája ennek a mindenütt kint lévõ óriás kivetítõk, ahol állandóan szajkózzák, hogy minden tökéletes, minden rendben mûködik, mindenki legyen hû a vezérünkhöz és a szokásos blabla.
Én határozottan céges megbízóra emlékszem, de majd megnézem még egyszer.
A vége meg... hát igen, az a bizonyos képsor, amikor bemutatják a másik nézõpontot is és hogy ki van ott, az tényleg gyilkos. Mindent azonnal helyretesz és mindent megmagyaráz. Egyszerûen zseniális. 😊
Innentõl SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
viszont a storyhoz(amit az #17700-ban írtál) pár kiegészítést tennék: Eurázsiát egyesítõ háborúba csöppenünk. Igen csak a hetes szektor van hátra mint meghódítatlan terület. Tökéletes diktatúra van, de nem kommunista.. bármilyen diktatúra lehet. A prof nem egy cég megbízásából, hanem a Kormány (azon belül a Védelmi Minisztérium) megbízásából kezd dolgozni komolyabban a témán és nem hoz létre testeket hanem amiket a vízben látsz pont a testek amiket az õssejtek kinyerésére felhasználnak és a villám miatt (ami a végén kiderül, hogy valójában micsoda) újra megtelnek az élet esszenciájával és összeillesztõdnek. A prof fiát egy nagynyomású kamrába zárják amíg el nem készül a ruha ami képes lenne megzabolázni a fiú halott testében rekedt élõ lélek által ébresztett energiát. Aztán nem mondanak nagy dolgokat minden második mondatban (IMO a GITS2-ben sem tették) hanem a végén van egy olyan ütõs összegzés, amit eddig csak a End Of Evangelionnál és a Rahxephonnál láttam. Ugyanis a film történetvezetésébõl kifolyólag csakis az utolsó 10 percben válik az egész világossá... (és a Coup D'Etat sem rossz benne😊
Számomra a film 10/10-es ugyanis el kell vonatkoztatni ettõl a világtól benne és maximálisan élvezhetõ.. Nálam felkerült a legnagyobbak közé....
Jean Reno 1991-es vígjátékán ismét jót mulattam, Christian Clavier-vel nagyot alakítanak.
8/10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
5/10
mov ah,4ch int 21h end