[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Knocked Up (Felkoppintva)
hmm...volt egy két jó poén - spoileres lehet:(pl De Niro-s utánzáson majdnem behaltam :D, meg amikor azt ecseteli, hogy hogy veri fejbe a babát a farkával :D és a harmadik ütős poén számomra a műbaba verése volt :D) - ,de végülis nem nyújtott sokat a film, meg hosszú is volt...
ja és ilyen egy béna amatőr terhes hasat még nem láttam... hát ordított róla, hogy műanyag! Ja és Lesie Mann annyira de annyira szép, hogy miatta megérte megnézni a filmet :)
6/10 az említett poénok miatt
Superbad (Avagy miért ciki a szex?)
egy újabb Apatow film... újabb két óra húzás, de azért meg lehetett nézni, egy kicsit a Kalandférgekre emlékeztetett a történetvezetés.
Annyit nem röhögtem mint a Knocked up-on, de azért a farokrajzos rész mindent ütött :D (és a végén még több :D ó anyám, ott behaltam :D)
5/10
Captivity
Elisha Cuthbert nem kedvencem, de itt jól nézett ki. A történet? hát nem tudom, de nekem márSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hapi (Gary) feltűnése után ott motoszkált a fejemben az a gondolat, hogy ő is benne van...szal nem lepett meg...
ja és azt a filmet , amiben megöli az anyját azt meg ki a rák filmezte?
a vége meg totál gáz, hogy Elishából ilyen 'na most saját kezembe veszem a törvényt reszkessetek rosszfiúk' csaj lett....
4/10